0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Ηθελα να ρωτήσω για την πδσ. αν καποιος εχει εστω και 2 ωρες δεν θεωρειται ανεργος ε? εννοω δεν δικαιουται να παρει ταμειο ανεργιας.
Την άλλη βδομάδα πάντως που είναι να πάρω το επίδομα θα ξέρω περισσότερα...
Παιδιά ξέρεις κανείς να μου πει με βεβαιότητα αν πάρω 2 ώρες όλη τη βδομάδα ως ωρομίσθια χάνω το ταμείο?Πήρα τηλ κ μου είπαν ότι χάνω την πληρωμή του ταμείου μόνο εκείνης της ημέρας κ θα πληρώνομαι από τη δουλειά για εκείνη τη μέρα. Θέλω να το διασταυρώσω όμως επειδή πολλές φορές μου λένε άλλα κ στο τέλος ισχύουν άλλα.
Παράθεση από: solero στις Οκτωβρίου 01, 2009, 03:14:13 pmΠαιδιά ξέρεις κανείς να μου πει με βεβαιότητα αν πάρω 2 ώρες όλη τη βδομάδα ως ωρομίσθια χάνω το ταμείο?Πήρα τηλ κ μου είπαν ότι χάνω την πληρωμή του ταμείου μόνο εκείνης της ημέρας κ θα πληρώνομαι από τη δουλειά για εκείνη τη μέρα. Θέλω να το διασταυρώσω όμως επειδή πολλές φορές μου λένε άλλα κ στο τέλος ισχύουν άλλα.Μπορείς να αξιοποιήσεις κι εσύ τη σποραδική απασχόληση, εφόσον δουλεύεις μέχρι 3 μέρες την εβδομάδα! Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τους IoannisDr κ DOG που κάνανε γνωστό κάτι που κ οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ αγνοούσαν.Επιβεβαιώνω κ εγώ τις πληροφορίες τους ,μόνο ο προιστάμενος γνώριζε σχετικά ....(γιατί άραγε???)