0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω να πω κι εγώ τη γνώμη μου, παρόλο που δεν με αφορά η ΠΔΣ...Πρόσληψη στην ΠΔΣ με κριτήριο την ημερομηνία κτήσης πτυχίου...Δηλαδή άλλαξε ο Μανωλιός όχι την κάπα του, αλλά την εποχή του...Γιατί δεν αποφάσισαν πρόσληψη στην ΠΔΣ με βάση τα μόρια;;; Πώς διορίζονται οι του ΑΣΕΠ;Πώς διορίζονται οι του 40%;Πώς προσλαμβάνονται οι αναπληρωτές;Πώς προσλαμβάνονται οι ωρομίσθιοι;Έτσι να προσλαμβάνονται και οι της ΠΔΣ.
Παράθεση από: bikini στις Οκτωβρίου 14, 2009, 10:12:14 amΘέλω να πω κι εγώ τη γνώμη μου, παρόλο που δεν με αφορά η ΠΔΣ...Πρόσληψη στην ΠΔΣ με κριτήριο την ημερομηνία κτήσης πτυχίου...Δηλαδή άλλαξε ο Μανωλιός όχι την κάπα του, αλλά την εποχή του...Γιατί δεν αποφάσισαν πρόσληψη στην ΠΔΣ με βάση τα μόρια;;; Πώς διορίζονται οι του ΑΣΕΠ;Πώς διορίζονται οι του 40%;Πώς προσλαμβάνονται οι αναπληρωτές;Πώς προσλαμβάνονται οι ωρομίσθιοι;Έτσι να προσλαμβάνονται και οι της ΠΔΣ.ετσι ειναι.συμφωνω.
Αν και έχω να πω, ότι επειδή η εγκύκλιος είναι λίγο ασαφής......στον οποίο θα καταταχθούν οι αιτούντες με βάση την ημερομηνία κτήσης του πτυχίου τους και σε περίπτωση σύμπτωσης της ημερομηνίας αυτής, με βάση το βαθμό του πτυχίου τους.
Μήπως είδατε αν βγήκαν πίνακες και σε άλλες διευθύνσεις εκτός από την Γ Αθηνών???
Για Α Αθηνων υπάρχει κανένα νεότερο........?.Πώς μιλούν για ενστάσεις-όταν κάτι δεν είναι ανακοινώσιμο-μέχρι 16/10? Τελικά τι ισχύει?Απαραιτητα στη διευθ.που εχεις καταθέσει την αίτηση σε καλούν?π.χ στην Αττκή .... τι γίνεται?
Παράθεση από: melina.an στις Οκτωβρίου 14, 2009, 10:14:28 pm Για Α Αθηνων υπάρχει κανένα νεότερο........?.Πώς μιλούν για ενστάσεις-όταν κάτι δεν είναι ανακοινώσιμο-μέχρι 16/10? Τελικά τι ισχύει?Απαραιτητα στη διευθ.που εχεις καταθέσει την αίτηση σε καλούν?π.χ στην Αττκή .... τι γίνεται? Yποτιθεται οτι πριν τις εκλογες οι ΔΔΕ θα εφτιαχναν τους δικους τους πινακες ....και τωρα που ειναι οι πινακες οπου ζητειται μονο τη σειρα να αλλαξουν κατα ημερομηνια πτυχιων? Αυτες οι ΔΔΕ που καθυστερουν να βγαλουν τους πινακες προφανως πριν το παγωμα των προσληψεων δεν θα ειχαν φτιαξει κανεναν πινακα Επισης αναρωτιεμαι ....εφοσον την Δευτερα θα αρχισουν τα μαθηματα ,ποια μερα θα αρχισουν να καλουν Αυριο ,μεθαυριο
Χαίρομαι που μπορώ να συμφωνήσω με πολλές συγκροτημένες και φιλοσοφημένες απόψεις που διατυπώνονται. Κι αυτό γιατί πολλές φορές το forum μου δίνει την εντύπωση πως δεν είναι φιλολόγων, δηλαδή ανθρώπων που έχουν πτυχίο ανθρωπιστικών επιστημών, αλλά νταλικέρηδων, ευγενών φιλάθλων ποδοσφαιρικών ομάδων κτό (δε θέλω επ΄ουδενί να θίξω τις ομάδες αυτές). Ποιος άνθρωπος και με ποιο δικαίωμα μπορεί να αποφανθεί τι είναι σωστό και τι άδικο, τι αξιοκρατικό και τι ¨ρουσφετολογικό";. Μου φαίνεται πως το μοναδικό κριτήριο των περισσότερων είναι αυτό που τυχαίνει να συμφέρει τους ίδιους (ΑΣΕΠ, μόρια, πάλαι ποτε επετηρίδα κτλ). Ας πούμε ότι έγινε μια καινούρια αρχή, όποια κι αν είναι αυτή και όποιον κι αν συμφέρει.Όταν ήμουν κι εγώ νεότερη φιλολογούσα με μανία για αξιοκρατία, ΑΣΕΠ, "οι άριστοι στο δημόσιο¨. Όμως δυστυχώς δε βόλεψε να δώσω ποτέ ΑΣΕπ είτε γιατί παντρευόμουν, είτε γιατί γεννούσα. Πρέπει να καταδικαστώ και στην ΠΔΣ επειδή δεν έδωσα ΑΣΕΠ μα πτυχίο πάνω από οκτώ; Ποιος μας προειδοποίησε δηλαδή να δώσουμε ΑΣΕΠ για να πάρουμε ώρες στην ΠΔΣ; ΑΣΕΠ δώσατε για να διοιριστείτε κύριοι και μόνο γι΄αυτό. Και κανείς δε θα μου πει ότι δεν αξίζω επειδή δεν έδωσα ΑΣΕΠ. Οι νεότεροι να κατεβάσουν λίγο την "επηρμένην οφρύν", γιατί η ζωή τα φέρνει έτσι που μπορεί να ταπεινωθείτε όπως δεν το περιμένετε. Πολλά λέγαμε κι εμείς πριν, αλλά τώρα τα αναιρούμε. Και το να κάνεις παιδιά δουλειά είναι και μάλιστα πολύ σκληρή. Δε συμφωνώ με όλες τις ρυθμίσεις για τους πολύτεκνους, αλλά οφείλουν όλοι οι θιασιώτες του κοινωνικού κράτους να το παραδεχτούν. Όχι μόνο ρυθμίσεις όπου μας συμφέρει. Η ζωή είναι ένας αγώνας και όλοι αγωνιζόμαστε. Και την αξία σας θα την δείξετε όταν μπείτε μέσα στην τάξη με πάνω από τριάντα μαθητές διαφόρων επιπέδων και κάνετε ποιοτικό μάθημα και δεν πέφτει καρφίτσα. Εκεί να σας δω και να σας παραδεχτώ.Κατά τα άλλα εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους.