*

Αποστολέας Θέμα: ΠΔΣ  (Αναγνώστηκε 31857 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος domenica

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
Απ: ΠΔΣ
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 10:57:17 pm »

Ξέρει κανείς αν οι πίνακες για την ΠΔΣ είναι κάπου εμφανείς;;

Δεν ξέρω για ποια ΔΔΕ ενδιαφέρεσαι, πάντως στις ιστοσελίδες αρκετών ΔΔΕ θα βρεις τους πίνακες ΠΔΣ
" ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει "
   Τάσος Λειβαδίτης

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:24:30 »

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 10:57:56 pm »
<<Οι προσλήψεις ωρομισθίων εκπαιδευτικών που θα απασχοληθούν στην Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη κατά το σχολ. έτος 2009-2010, θα γίνουν από συμπληρωματικό πίνακα, ο οποίος θα συνταχθεί από τις Δ/σεις Δ.Ε. λαμβάνοντας υπόψη τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από τους υποψηφίους δυνάμει της (δ) σχετικής Υπουργικής Απόφασης και στον οποίο θα καταταχθούν οι αιτούντες με βάση την ημερομηνία κτήσης του πτυχίου τους και σε περίπτωση σύμπτωσης  της  ημερομηνίας αυτής, με βάση το βαθμό του πτυχίου τους. Οι ανωτέρω πίνακες, αφού συνταχθούν ανά ειδικότητα θα αναρτηθούν σε εμφανές σημείο στη Δ/νση Δ.Ε. και θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στη Δ/νση ΣΕΠΕΔ-Τμήμα Ε΄ ΠΔΣ. Η ανάθεση των ωρών διδασκαλίας θα γίνεται μέχρι εξαντλήσεως του 10ώρου για αποκλειστική απασχόληση ωρομισθίου στην ΠΔΣ και σε οποιαδήποτε Δ/νση Δ.Ε. ή του 11ώρου συνολικά για απασχόληση ωρομισθίου στην ίδια βαθμίδα εκπαίδευσης. Το σύνολο των ωρών διδασκαλίας δηλώνεται υπεύθυνα από τον προσληφθέντα σε κάθε Δ/νση Δ.Ε>>

νομιζω οτι ισως μερικες τους εχουν κ στην ιστοσελιδα

Αποσυνδεδεμένος hippy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 10:59:16 pm »
Όλη αυτή η κουβέντα περί αξιοκρατίας συνδεδεμένη με τον ΑΣΕΠ με εκπλήσσειι!! Φυσικά και υπάρχουν καθηγητές άξιοι να διδάξουν,έχοντας περάσει ΑΣΕΠ, όπως υπάρχουν άξιοι να διδάξουν και χωρίς ΑΣΕΠ. Πιστεύετε πως η επιτυχία στον ΑΣΕΠ πιστοποιεί την ικανότητα του καθενός από μας να διδάξει ΚΑΛΑ;
Θεωρείτε ΟΛΟΥΣ τους επιτυχόντες αυθεντίες στην διδασκαλία, και τους υπόλοιπους άχρηστους;Αυτό μοιάζει ξιπασιά. Ξέρετε πόσα χρόνια μπορεί να διδάσκει κανείς (χωρίς να έχει δώσει ΑΣΕΠ) σε φροντιστήρια- ιδιαίτερα και να είναι πετυχημένος; Αναρωτηθήκατε για πόσους καθηγητές με ΑΣΕΠ τα παιδια που πήγαιναν ΠΔΣ δεν είχαν καλή γνώμη; Στο σχολείο που ήμουν πέρυσι ΠΔΣ, δυο τμήματα σταμάτησαν, με ισχυρές διαμαρτυρίες των παιδιών γιατί θεώρησαν τους καθηγητές απαράδεκτους. Κι όμως αυτοί οι καθηγητές ήταν επιτυχόντες του ΑΣΕΠ.Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και σε καθηγητή χωρις ΑΣΕΠ!
 Καταλαβαίνω την ανάγκη και την αγωνία για δουλεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να φαγωθούμε μεταξύ μας.Θέλει πολύ μυαλό να σκεφτεί κανείς ότι εξυπηρετούμε το παιχνίδι των εκάστοτε κυβερνώντων που σκοπός τους είναι το "διαίρει και βασίλευε";
Τα προβλήματα της εκπαίδευσης δεν είναι ποιον θα πάρουν στην ΠΔΣ, αλλά πως θα γίνει να διορίσουν όσους καθηγητές χρειάζονται στο κανονικό πρόγραμμα, σε ολιγομελείς τάξεις, πως θα γίνει να δουλεύουν ΣΩΣΤΑ οι καθηγητές και να μην μεταφέρεται το σχολείο στο φροντιστήριο! Δηλαδή λεφτά για την εκπαίδευση, αλλά και φιλότιμο από ΟΛΟΥΣ. Αρκετά με τα προσωπικά συμφέροντα και το "γιατί εσύ κι όχι εγώ". Είναι πολύ κοντόφθαλμη λογική και κάποτε πρέπει να δούμε και το δάσος , όχι μόνο το δέντρο!!
ΠΕ 04.01

Αποσυνδεδεμένος artemisia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 11:27:01 pm »
οσοι δωσανε μεχρι στιγμης ασεπ,εδωσαν με στοχο μορια για διορισμο,αναπληρωση κ ωρομισθια.
αυτα τα εχουν.
κανεις δεν εδωσε για πδσ.αρα δεν ακυρωνεται ο κοπος των επιτυχοντων.
κ εγω επιτυχων ειμαι κ δεν νιωθω οτι ακυρωθηκε τιποτα.
το κριτηριο μια χαρα μου αρεσει,αν κ δε με πολυευνοει προσωπικα.επιτελους τελος στη βυσματοκρατια.επιτελους αντικειμενικα κριτηρια για ολους.
αντι να τσακωνομαστε κ να χωριζομαστε σε ομαδες παλιων-νεων καλο θα ειναι να κοιταξουμε να διεκδικησουμε περισσοτερους διορισμους.
γιατι οταν μπαινει 1 στους 40 ,οτι κριτηρια κ να βαλεις.ολοι θα φωναζουν οτι κατι δεν ειναι σωστο,επειδη δεν τους ευνοει προσωπικα.
αν εμπαινε ομως 1 στους 2,ποιος θα ασχολιοταν με τα κριτηρια της πδσ...........

περι μοριων ο λογος λοιπον.αμεσως λαμβανει καποιος ιδιο αριθμο μοριων απ την προσθετη με 10 ωρες τη βδομαδα, οσα και αν ηταν ωρομισθιος απ τους πινακες στους οποιους μπηκε με ασεπ για να τον επιλεξουν.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:24:30 »

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 11:31:19 pm »

Yποτιθεται οτι πριν τις εκλογες οι ΔΔΕ θα εφτιαχναν τους δικους τους πινακες ....και τωρα που ειναι οι πινακες οπου ζητειται μονο τη σειρα να αλλαξουν κατα ημερομηνια πτυχιων? Αυτες οι  ΔΔΕ που καθυστερουν να βγαλουν τους πινακες προφανως πριν το παγωμα των προσληψεων δεν θα ειχαν φτιαξει κανεναν πινακα >:(

Επισης αναρωτιεμαι ....εφοσον την Δευτερα θα αρχισουν τα μαθηματα ,ποια μερα θα αρχισουν να καλουν ??? Αυριο ,μεθαυριο ???

Το να μην είναι καταχωρημένη η ακριβής ημερομηνία κτήσης πτυχίου δεν σημαίνει ό,τι δεν υπήρχαν πίνακες.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος mariav

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 11:57:49 pm »
Καλησπέρα,

εγώ δεν κατάλαβα. Πέρυσι μας καλούσαν οι διευθυντές των σχολείων. Φέτος θα μας καλέσουν από την Δευτεροβάθμια; Και πως ακριβώς θα γίνει;Θα λένε σε ποια σχολεία έχει για να διαλέξουμε;

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 12:09:07 am »

Είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.
Φαντάζομαι όμως ότι την στιγμή που θα καλείται κάποιος, αν υπάρχουν πολλά διαθέσιμα σχολεία θα μπορεί να επιλέγει. Αν είναι ένα όμως διαθέσιμο, τότε θα γίνεται ορισμός. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε και το 10ωρο.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος El_Pikpo

• Πλήρες μέλος
  • ■Δόξα και τιμή σε αυτούς που χάθηκαν χωρίς ίχνη...
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 12:16:48 am »

απ τους πινακες στους οποιους μπηκε με ασεπ

Καλά, μην μας τα λες και σαν να είσαι σίγουρη...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 15, 2009, 12:18:26 am από El_Pikpo »
Nulla in mundo pax sincera... 

Αποσυνδεδεμένος El_Pikpo

• Πλήρες μέλος
  • ■Δόξα και τιμή σε αυτούς που χάθηκαν χωρίς ίχνη...
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 12:31:44 am »

αλλά και φιλότιμο από ΟΛΟΥΣ

Μα ποιός το έχασε το φιλότιμο και θα το βρει ο (Έλληνας) Δημόσιος Υπάλληλος και μάλιστα ο ...εκπαιδευτικός.

Αλήθεια παιδιά δεν γνωρίζετε κανέναν μόνιμο; Στην τύχη τα λέτε όλα αυτά;
Nulla in mundo pax sincera... 

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Anastasiadesigns, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 09:24:21 am »
Καλησπέρα,

εγώ δεν κατάλαβα. Πέρυσι μας καλούσαν οι διευθυντές των σχολείων. Φέτος θα μας καλέσουν από την Δευτεροβάθμια; Και πως ακριβώς θα γίνει;Θα λένε σε ποια σχολεία έχει για να διαλέξουμε;

Σε καλεί η δευτεροβάθμια μόλις έχει τις ανάγκες των σχολείων και σου λέει που είναι οι ώρες. Εμένα με πήραν χθες και μου έδωσαν 6 σε ένα σχολείο σε ένα χωριό και 4 σε ένα άλλο στο διπλανό χωριό

Αποσυνδεδεμένος KATRIN1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 09:42:47 am »
ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΙ;

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Anastasiadesigns, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 09:48:24 am »
Μαθηματικός. Και με πτυχίο 96. Οπότε έχω καλή σειρά σε όλες τις επαρχίες.

Αποσυνδεδεμένος KATRIN1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 09:55:01 am »
Οκ έχεις δικιο. Μου φαινεται απιστευτο να σε παιρνουν οι ιδιοι τηλ και να σε τοποθετουν. Μακαρι να γινει παντου ετσι.Στη δευτεροβαθμια που ανηκω δεν εχουν βγαλει ακόμα τους πίνακες.Θα είναι έτοιμοι να λειτουργησουν απο Δευτέρα;

Αποσυνδεδεμένος sou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 09:57:54 am »
Μαθηματικός. Και με πτυχίο 96. Οπότε έχω καλή σειρά σε όλες τις επαρχίες.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)