0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρει κανείς αν οι πίνακες για την ΠΔΣ είναι κάπου εμφανείς;;
οσοι δωσανε μεχρι στιγμης ασεπ,εδωσαν με στοχο μορια για διορισμο,αναπληρωση κ ωρομισθια.αυτα τα εχουν.κανεις δεν εδωσε για πδσ.αρα δεν ακυρωνεται ο κοπος των επιτυχοντων.κ εγω επιτυχων ειμαι κ δεν νιωθω οτι ακυρωθηκε τιποτα.το κριτηριο μια χαρα μου αρεσει,αν κ δε με πολυευνοει προσωπικα.επιτελους τελος στη βυσματοκρατια.επιτελους αντικειμενικα κριτηρια για ολους.αντι να τσακωνομαστε κ να χωριζομαστε σε ομαδες παλιων-νεων καλο θα ειναι να κοιταξουμε να διεκδικησουμε περισσοτερους διορισμους.γιατι οταν μπαινει 1 στους 40 ,οτι κριτηρια κ να βαλεις.ολοι θα φωναζουν οτι κατι δεν ειναι σωστο,επειδη δεν τους ευνοει προσωπικα.αν εμπαινε ομως 1 στους 2,ποιος θα ασχολιοταν με τα κριτηρια της πδσ...........
Yποτιθεται οτι πριν τις εκλογες οι ΔΔΕ θα εφτιαχναν τους δικους τους πινακες ....και τωρα που ειναι οι πινακες οπου ζητειται μονο τη σειρα να αλλαξουν κατα ημερομηνια πτυχιων? Αυτες οι ΔΔΕ που καθυστερουν να βγαλουν τους πινακες προφανως πριν το παγωμα των προσληψεων δεν θα ειχαν φτιαξει κανεναν πινακα Επισης αναρωτιεμαι ....εφοσον την Δευτερα θα αρχισουν τα μαθηματα ,ποια μερα θα αρχισουν να καλουν Αυριο ,μεθαυριο
απ τους πινακες στους οποιους μπηκε με ασεπ
αλλά και φιλότιμο από ΟΛΟΥΣ
Καλησπέρα, εγώ δεν κατάλαβα. Πέρυσι μας καλούσαν οι διευθυντές των σχολείων. Φέτος θα μας καλέσουν από την Δευτεροβάθμια; Και πως ακριβώς θα γίνει;Θα λένε σε ποια σχολεία έχει για να διαλέξουμε;
Μαθηματικός. Και με πτυχίο 96. Οπότε έχω καλή σειρά σε όλες τις επαρχίες.