*

Αποστολέας Θέμα: Δυσπρόσιτα, τύχη ή βύσμα???????  (Αναγνώστηκε 5702 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Δυσπρόσιτα, τύχη ή βύσμα???????
« στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 10:34:45 pm »
Παιδιά ανοίγω αυτό το θέμα για τα δυσπρόσιτα και τις ωρομισθίες....θα ήθελα να μαζεύουμε στοιχεία και να κάνουμε καταγγελλίες όταν βλέπουμε παρατυπίες....

Πάντως κάποιοι φιλόλογοι είναι πολύ τυχεροί...

στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη για παράδειγμα που είμαι ωρομίσθια παρατηρώ στον πίνακα τα ίδια άτομα να είναι σε δυσπρόσιτο 2-3-4-5 συνεχόμενα χρόνια....μπράβο τι τυχερά είναι αυτά τα άτομα και εμείς είμαστε τόσο άτυχοι...

σας αναφέρω μερικούς στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη

το νο 156 πτυχίο 2003!!! 14,583 μόρια απο 5 χρονιές συνεχόμενες σε δυσπρόσιτο...Παίξε και κανα τζόκερ κοπέλα μου...
58 4 φορές συνεχόμενες σε δυσπρόσιτα
148 2004 πτυχίο!!!! λιγότερο τυχερή 3 χρονιές συνεχόμενες μόρια 15+
150 1992 πτυχιο επίσης τρεις φορές  
85 1990 πτυχίο 3 φορές συνεχόμενες πάντα σε δυσπρόσιτα μόρια 20+
30 1996 πτυχίο ίδια τύχη με την πρώτη 5 φορές συνεχόμενες σε δυσπρόσιτο μόρια 30+

καλά υπάρχουν δεκάδες άλλοι που έχουν 2 χρονιές συνεχόμενες σε δυσπρόσιτα ...και αρκετοί με 3 .... αλλά και με 4 φορές.... Το θέμα δεν είναι ότι έχουν μόρια σε δυσπρόσιτο αλλά το πώς γίνεται και κάθε χρόνο και μάλιστα για 2 -3-4-5 συνεχόμενα χρόνια είναι σε δυσπρόσιτα......ξέρω ότι η ωρομισθία θέλει τύχη άλλα μήπως δεν αρκεί μόνο η τύχη????

Πως εξηγείται αυτό το φαινόμενο μήπως τελικά έχει δίκιο φίλος μου που λέει ότι δίνουν πρώτα τα β διαλογής σχολεία για ωρομίσθιους σε αυτούς που δε ξέρουν ώστε να φτάσουν μετά στους δικούς τους και να πάρουν τα φιλετάκια?????? βλέπε δυσπρόσιτα?????

Σε περίπτωση που μάθω ότι έγινε παρατυπία και με προσπέρασαν στον πίνακα που γίνεται καταγγελία????
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 17, 2009, 01:29:05 am από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ ΤΥΧΗ Ή
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:28:08 »

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 11:00:53 pm »
να ρωτησω κατι? οταν παει καποιος ωρομισθιος σε δυσπροσιτο θεωρειται τυχερος προφανως επειδη μαζευει πολλα μορια. το ιδιο ισχυει κ για τους διορισμενους? γιατι εχω την εντυπωση οτι απευχονται οι διορισμενοι να πανε σε δυσπροσιτο. ή κανω λαθος?

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 11:06:03 pm »
μη το λες κάποιοι τα θέλουν για να πάνε πιο γρήγορα στα σπίτια τους!!!!

απλά υπάρχουν δυσπρόσιτα και δυσπρόσιτα

θα σου δώσω ένα παράδειγμα: Τα σχολεία του Διδυμοτείχου δεν θεωρούνται δυσπρόσιτα , το σχολείο όμως που βρίσκεται σε χωριό 10 χιλιόμετρα απο το Διδυμότειχο είναι δυσπρόσιτο....

Άρα γιατί να πας Διδυμοτειχο???

Αποσυνδεδεμένος Georgia s

• Ιστορικό μέλος
  • η παιδεία είναι θέμα εσωτερικού πολιτισμού
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 11:12:04 pm »
να ρωτησω κατι? οταν παει καποιος ωρομισθιος σε δυσπροσιτο θεωρειται τυχερος προφανως επειδη μαζευει πολλα μορια. το ιδιο ισχυει κ για τους διορισμενους? γιατι εχω την εντυπωση οτι απευχονται οι διορισμενοι να πανε σε δυσπροσιτο. ή κανω λαθος?
τα σχολεία που θεωρούνται κ τυπικά δυσπρόσιτα τους δίνουν περισσότερα μόρια κι έτσι μαζεύουν πιο γρήγορα τα μόρια που χρειάζονται για την περιοχή στην οποια θέλουν να καταλήξουν...να πάρουν τη σύνταξη δηλ   ;)γτ συχνά μέχρι τα σαράντα τους κάποιοι ταλαιπωρούνται..
φαντάσου η δική μας γενιά που πρωτοδιορίζεται στα 35-40!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:28:08 »

Αποσυνδεδεμένος maricagirl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 11:39:24 pm »
Μην ξαναδείξετε τις συνεχόμενες χρονιές των δυσπρόσιτων γιατί μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
Που να δεις στην δική μου περιοχή.Άτομο με πτυχίο 2005 έχει 20 μόρια από δυσπρόσιτο.
Γι αυτό τα βάρεσε εγκεφαλικό όταν είδαν την εγκύκλιο.

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 12:20:23 am »
Στην Ξανθη που περυσι ημουν αναπληρωτης οταν πηγα να καταθεσω την αιτηση για φετος,εδωσαν μια φορμα με τις περιοχες. Ση φορμα αυτη δεν υπηρχε η περιοχη των ορεινων μειονοτικων σχολειων-ολα δυσπροσιτα. Δεν τα δηλωσα λοιπον. Οταν συζητουσαμε τις επιλογες μας με συναδελφους μου ειπαν:μα καλα,δεν το ηξερες; αυτα τα ζητας απο μονος σου. Και να σκεφτεις οτι στις αρχες της δεκαετιας του 90 μπορουσες να πας αμεσως αναπληρωτης εκει γιατι κανεις δεν ηθελε να παει !!!

Αποσυνδεδεμένος io

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Δυσπρόσιτα, τύχη ή βύσμα???????
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 01:55:05 am »
Μην ξαναδείξετε τις συνεχόμενες χρονιές των δυσπρόσιτων γιατί μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
Που να δεις στην δική μου περιοχή.Άτομο με πτυχίο 2005 έχει 20 μόρια από δυσπρόσιτο.
Γι αυτό τα βάρεσε εγκεφαλικό όταν είδαν την εγκύκλιο.

Tί εννοεις τα βάρεσε εγκεφαλικό όταν είδαν την εγκύκλιο ? Ποιά εγκύκλιο ? Γιατί εγώ σκεφτομαι να ξενιτευτώ για να παω σε δυσπρόσιτα.

Αποσυνδεδεμένος intemperanta

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 08:10:10 am »
εμενα με καλεσαν σε δυσπροσιτο φετος (ωρομισθια οχι αναπληρωτρια) κατα τυχη. και οταν παρουσιαστηκα ειδα οτι υπαρχουν αλλοι 3 ωρομισθιοι ΠΕ02 και 2 αναπληρωτες..και μαντεψτε... καθολου μονιμοι.. εφυγαν ολοι με αποσπασεις, αδειες αντροφης κλπ. και γνωριζω οτι γινεται και σε αλλα δυσπροσιτα αυτο. γιατι οπως μου ειπε και ενας συναδελφος  ¨οι ωρομισθιοι και οι αναπληρωτες παιρνουν διπλα μορια. οι μονιμοι τι εχουν να κερδισουν?¨

Αποσυνδεδεμένος caa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 09:24:15 am »
Τα κυνηγάνε αυτοί που ξέρουν ότι θα αποσπαστούν σε φορέα - για ευνόητους λόγους...

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 10:38:23 am »
Πως είναι δυνατόν ένας αναπληρωτής ή ωρομίσθιος να τα κυνηγήσει; Αφού είναι ένας αριθμός σε μια λίστα. Πιθανολογώ ότι τα κυνηγάς μόνο με κάποια "συνεννόηση", αλλιώς είναι θέμα τύχης. Όμως τα συνεχόμενα δυσπρόσιτα αντιβαίνουν στη λογική των πιθανοτήτων. Σκεφτείτε ότι σας λέω να μετρήσετε μεχρι το εκατό από μέσα σας, και όταν πω στοπ θα μου πείτε τον αριθμό. και το επαναλαμβάνουμε πολλές φορές. Πόσες φορές θα σταματήσετε στον ίδιο αριθμό, ακόμα και αν λέω στοπ στον ίδιο περίπου χρόνο; ίσως 3-4 φορές συνεχόμενα. Αυτό είναι για ένα άτομο. Φανταστείτε για πολλά. ΚΑι τώρα σκεφτείτε το εξής. κάθε φορά που λέω στοπ, ποια είναι η πιθανότητα να μαντεύω συνεχόμενα τον αριθμό πριν μου το πειτε (που ισοδυναμεί με το να είναι πίσω από τον αριθμό το ίδιο άτομο που καλείται).

Αποσυνδεδεμένος oliaole

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 10:52:48 am »
Kαλημερα.θα ηθελα να μου πειτε αν μπορω να επιλεξω δυσπροσιτο αν με καλεσουν για ΠΔΣ.εχω το δικαιωμα να επιλεξω η οτι μου δωσουν.

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 11:06:25 am »
Καλημέρα, δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά το να επιλέξεις είναι το σωστό. Για μένα, αν σου πουν ότι δεν μπορείς, τα μόνα που το δικαιολογούν είναι είτε η προσπάθεια "βυσμάτωσης" άλλου, είτε η τεμπελιά/βλακεία. Οπότε και θα πρέπει να διαμαρτυρηθείς.

Αποσυνδεδεμένος oliaole

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 11:14:55 am »
ok ευχαριστω θα το απαιτησω και οτι βγει.

Αποσυνδεδεμένος io

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 11:40:08 am »
Θα μπορούσε καποιος να μας ενημερωσει για την εγκυκλιο που αναφερεται πιο πανω απο την maricagirl ?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)