0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από την στιγμή που υπηρέτησες έστω και μία χρονιά στο νομό
Πέρυσι, αν και νεοδιόριστος ανέλαβα όλες τις μεταθέσεις στο γραφείο Δ.Ε., οπότε λόγω της εμπειρίας μου έχω την εξής άποψη για το θέμα σου:είναι ξεκάθαρο πως εφόσον πήρες βελτίωση, για να έχεις δικαίωμα να κάνεις μετάθεση, πρέπει να υπηρετήσεις την θέση της (νέας) σου οργανικής.Ωστόσο λόγω της απόσπασης σου και επειδή είναι με αίτηση σου και όχι για τις ανάγκες της υπηρεσίας σε άλλη περιοχή του νόμου, κατά την γνώμη μου δεν την υπηρετείς και συνεπώς δεν έχεις δικαίωμα μετάθεσης.Όσον αφορά αυτό που λες για τα...καλοκαιρία, νομίζω πως ο γνωστός σου εννοεί το εξής: συνήθως αυτές οι αποσπάσεις είναι για το διδακτικό και όχι για το σχολικό έτος, όποτε κάθε χρόνο είναι σαν να υπηρετείς 2 μήνες (Ιούλιο & Αύγουστο) στην οργανική σου. Μερικοί που παίρνουν διαδοχικές αποσπάσεις για αρκετά έτη, μαζεύουν πολλά δίμηνα ώστε να συμπληρώσουν τουλάχιστον 1 χρόνο στην οργανική και έτσι να βασιστούν σε αυτό και να έχουν δικαίωμα για αίτηση μετάθεσης. Ελπίζω να βοήθησα.Σε κάθε περίπτωση, πάρε τηλέφωνο στο ΥΠΕΠΘ στο τμήμα μεταθέσεων 2103442276
Παράθεση από: προδρομος στις Οκτωβρίου 22, 2009, 08:26:31 amΠέρυσι, αν και νεοδιόριστος ανέλαβα όλες τις μεταθέσεις στο γραφείο Δ.Ε., οπότε λόγω της εμπειρίας μου έχω την εξής άποψη για το θέμα σου:είναι ξεκάθαρο πως εφόσον πήρες βελτίωση, για να έχεις δικαίωμα να κάνεις μετάθεση, πρέπει να υπηρετήσεις την θέση της (νέας) σου οργανικής.Ωστόσο λόγω της απόσπασης σου και επειδή είναι με αίτηση σου και όχι για τις ανάγκες της υπηρεσίας σε άλλη περιοχή του νόμου, κατά την γνώμη μου δεν την υπηρετείς και συνεπώς δεν έχεις δικαίωμα μετάθεσης.Όσον αφορά αυτό που λες για τα...καλοκαιρία, νομίζω πως ο γνωστός σου εννοεί το εξής: συνήθως αυτές οι αποσπάσεις είναι για το διδακτικό και όχι για το σχολικό έτος, όποτε κάθε χρόνο είναι σαν να υπηρετείς 2 μήνες (Ιούλιο & Αύγουστο) στην οργανική σου. Μερικοί που παίρνουν διαδοχικές αποσπάσεις για αρκετά έτη, μαζεύουν πολλά δίμηνα ώστε να συμπληρώσουν τουλάχιστον 1 χρόνο στην οργανική και έτσι να βασιστούν σε αυτό και να έχουν δικαίωμα για αίτηση μετάθεσης. Ελπίζω να βοήθησα.Σε κάθε περίπτωση, πάρε τηλέφωνο στο ΥΠΕΠΘ στο τμήμα μεταθέσεων 2103442276Το διδακτικο ετος αρχίζει 1 Σεπτεμβρίου και λήγει 21 Ιουνίου του επόμενου έτους.Αρα δεν μπορει να μιλαμε για 2 μηνες τον χρονο οπως αναφερεις.