0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν διάβαζες προσεκτικά τα σχόλια μου θα παρατηρούσες τι ακριβώς γράφω για την έλλειψη διορισμών, τα χρονίζοντα προβλήματα, για την αξιολόγηση. Αλλά εσυ δεν έχεις αντιληφθεί οτι χιλιάδες συνάδελφοι σου διατίθενται σε 3, 4 ή και 5 σχολεία και απαντάς περί ευσυνειδησίας κλπ. Αυτό κατάλαβες λοιπόν οτι δεν αγαπούν αυτό που κανουν, οτι δεν εχουν ευσυνειδησία; Για τα ιδιωτικά ούτε εγώ έχω άμεση άποψη, αλλά δεν μεταφέρω αβασάνιστα απόψεις τρίτων. Όσο για τις προσωπικές σου βλέψεις διάβασε πάλι τα σχόλια σου των 48 τελευταίων ωρών. Φυσικά δεν θα συνεχίσω να απαντώ στις copy paste αναρτήσεις σου. Ένα μόνο να θυμάσαι, δεν διαθέτεις μόνο εσύ ευσυνειδησία.
Μπα θα ζαλιστώ και δεν θέλω. Δεν αντιλέγω πως υπάρχουν κάποια λαμπρά παραδείγματα αλλά είναι λίγα και για αυτό κυριαρχεί το τσουβάλιασμα. Δυστυχώς. Δεν είναι τυχαίο που μόνο στην "Παιδεία" δεν υπάρχει ενδιαφέρον για διορισμούς και κυριαρχεί ένα σύστημα διορισμών που ουδείς γνωρίζει ποιο είναι ή ποιο θα είναι.
Δεν είμαι ειρων απλά διαπίστωσα πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Τα λαμπρα παραδείγματα πάντα υπάρχουν άλλα προφανώς δεν είναι η πλειοψηφία για να καλύψουν ο,τι βλέπουμε και ακούμε. Ας ευχηθούμε πάντως να υπάρξει αξιοκρατία στο μέλλον και ένα νέο σύστημα διορισμών ποιοτικό και ρηξικελευθο.
Η απόδοση συλλογικής ευθύνης και η απαξίωση είναι η χειρότερη κατασυκοφάντηση. Αν ήξερες πόσοι μοχθούν καθημερινά στις σχολικές αίθουσες δεν θα εκφραζόσουν έτσι....μόνο τυφλός δεν αναγνωρίζει την προσπάθεια αυτή.
Δεν συκοφαντεί κανένας κανέναν!Υπάρχουν χιλιάδες εκπαιδευτικοί που "λουφάρουν" κυριολεκτικά στα σχολεία και στις αίθουσες και που σπρώχνουν τις μέρες και τα χρόνια, μέχρι να συνταξιοδοτηθούν, δυστυχώς! Γι' αυτούς η διδασκαλία είναι "πάρεργο" κυριολεκτικά και δεν δείχνουν καμία αγάπη, ούτε κανέναν οίστρο προς τους μαθητές ή προς το λειτούργημά τους, που ασφαλώς δεν το τιμούν! Εκείνοι που προσφέρουν κάποιο έργο, είναι ελάχιστοι! Αυτή είναι η αλήθεια!Μόνο μια ουσιαστική αξιολόγηση θα άλλαζε την σημερινή κατάαταση, κατάσταση που πολλοί θεωρούν δεδομένη!
Τώρα μην δουλευόμαστε!!! Πότε οι μόνιμοι έκαναν απεργίες ή κατασκήνωσαν μπροστά στο υπουργείο διεκδικώντας μια καλύτερη εκπαίδευση; Ή ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε. Προφανώς είναι τόσο αφοσιωμένοι στο διδακτικό τους έργο που πάει τέλειααααα, χα χα...