0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οπως με πληροφορησαν.. δικαιόμουν αδεια...αυτη των 119 ημερων..ειναι πολυ μαρκυα σε αλλη πολη απο το σπιτι μου...οποτε μου λενε αφου δικαιουσαι την αδεια παρτην!!!!θα επρεπε απλα να παρουσιαστω στο σχολειο και να τους φερω πραξη αναληψης!!!!
πηγα και η διευθυνση του σχολειου με εκανε με τα κρεμμυδακια...Σχολια του στυλ.."και τι να σε κανω εγω εσενα τωρα" και τι πραγματα ειναι αυτα....και γιατι αποδεχτηκες και τετοια!!!!
Παράθεση από: LG_Shine στις Οκτωβρίου 24, 2009, 11:19:41 pmοπως με πληροφορησαν.. δικαιόμουν αδεια...αυτη των 119 ημερων..ειναι πολυ μαρκυα σε αλλη πολη απο το σπιτι μου...οποτε μου λενε αφου δικαιουσαι την αδεια παρτην!!!!θα επρεπε απλα να παρουσιαστω στο σχολειο και να τους φερω πραξη αναληψης!!!!Αυτή είναι η γραφειοκρατική αντίληψη του θέματος, κυρίαρχη φυσικά στο Ελλαδιστάν.Παράθεση από: LG_Shine στις Οκτωβρίου 24, 2009, 11:19:41 pmπηγα και η διευθυνση του σχολειου με εκανε με τα κρεμμυδακια...Σχολια του στυλ.."και τι να σε κανω εγω εσενα τωρα" και τι πραγματα ειναι αυτα....και γιατι αποδεχτηκες και τετοια!!!!Αυτή είναι η εκπαιδευτική αντίληψη του ιδίου θέματος, μάλλον σπάνιο το φαινόμενο, αλλά σίγουρα ξεπερνιέται με τη βοήθεια των γραφειοκρατών που αφθονούν στο Ελλαδιστάν.(Όσο για τους μαθητές του εν λόγω σχολείου, το μάθημα και άλλα σχετικά; Μα τι μας νοιάζουν αυτά;)