0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οκ αρα τριτη παω και κανω αιτηση στην δευτεροβαθμια να μου απαντησουν γραπτως....χαζα ερωτηματα αλλα...1ον σε ποιον θα το κανω...(οπως καταλαβα...δεν ξερουν τι τους γινετε εδω..οποτε ας παω καλα διαβασμενη)
Οκ αρα τριτη παω και κανω αιτηση στην δευτεροβαθμια να μου απαντησουν γραπτως....χαζα ερωτηματα αλλα...1ον σε ποιον θα το κανω...(οπως καταλαβα...δεν ξερουν τι τους γινετε εδω..οποτε ας παω καλα διαβασμενη)2ον ξερει κανεις αν μπορω να ανακαλέσω στον ΟΑΕΔ την διακοπή του ταμείου μου???θα το δεχτουν?μη με παρεξηγειται παιδια...αλλα το ταμειο ηταν μια βοη8εια..και αποτι καταλαβα...δεν 8α πληρωνομαι τωρα στην αδεια..και αν το δικαιουμουν..χτυπαω το κεφαλι μου.....μπορω να ανακαλεσω και να συνεχιστει αναλογικα οπως εχω πληροφορηθειο πως δικαιούμουν???
αν εχεις 200 ενσημα σε δυο χρονια το ΙΚΑ σου πληρωνει 56 μερες πριν απο την πιθανη ημερομηνια τοκετου και 63 μετα, συν το επιδομα τοκετου 800 ευρω. παιρνεις χαρτι απο το γιατρο σου οτι θα γεννησεις σε 60 μερες απο τωρα (εικονικο) πας σε γιατρο του ΙΚΑ και στο επικυρωνει πας στη θεση σου για λιγο 1-2 μερες και παιρνεις την αδεια σου. θα σου ζητησουν χαρτι απο τον εργοδοτη με ποσα λεφτα παιρνεις και θα σε πληρωσουν αυτοι οχι η υπηρεσια. αν γεννησεις νωριτερα δεν πειραζει. μετα τις 63 μερες γυρνας στη θεση σου, δυστυχως φευγει η αλλη...
Σε ευχαιστώ πολύ Elpida, προσπαθώ να βρω μια άκρη αλλά μέχρι τώρα δεν τα έχω καταφέρει...