0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά από τους νεοδιόριστους έμαθα ότι πήραν κάποιοι μετάθεση. Είναι μόνο ειδικές κατηγορίες (πολύτεκνοι και άτομα με αναπηρία); Ξέρει κανείς να απαντήσει;Ευχαριστώ.
Για την ειδική αγωγή δεν ισχύει η τριετία; για ποιο λόγο;
Παράθεση από: eva92 στις Μαΐου 18, 2011, 09:39:44 pmΓια την ειδική αγωγή δεν ισχύει η τριετία; για ποιο λόγο;μήπως επειδή δεν υπάρχει απευθείας διορισμός σε σμεα?ή μήπως για να δώσουν κίνητρα στον "ευαίσθητο" κατά το υπουργείο αυτό τομέα;ας απαντήσει κάποιος αν ξέρει καλύτερα..
Παράθεση από: eva92 στις Μαΐου 18, 2011, 09:39:44 pmΓια την ειδική αγωγή δεν ισχύει η τριετία; για ποιο λόγο;sorry αλλά εσύ συνάδελφε είσαι υπέρ της τριετίας των νεοδιόριστων; αν είσαι νεοδιόριστη τότε σεβαστή η άποψη σου, αλλιώς δεν μπαίνω στον κόπο να ασχοληθώ
Παράθεση από: invader στις Μαΐου 18, 2011, 11:53:35 pmΠαράθεση από: eva92 στις Μαΐου 18, 2011, 09:39:44 pmΓια την ειδική αγωγή δεν ισχύει η τριετία; για ποιο λόγο;sorry αλλά εσύ συνάδελφε είσαι υπέρ της τριετίας των νεοδιόριστων; αν είσαι νεοδιόριστη τότε σεβαστή η άποψη σου, αλλιώς δεν μπαίνω στον κόπο να ασχοληθώΚαλέ νεοδιόριστη είμαι κι εγώ και απλά είχα την απορία ποιοι εν τέλει πήραν μετάθεση από εμάς. Η κουβέντα έφερε την ειδική αγωγή και ρώτησα, για να μάθω. Για όνομα του Θεού, πώς αρπάζεστε έτσι μερικοί εδώ μέσα
Παράθεση από: eva92 στις Μαΐου 20, 2011, 11:30:30 amΠαράθεση από: invader στις Μαΐου 18, 2011, 11:53:35 pmΠαράθεση από: eva92 στις Μαΐου 18, 2011, 09:39:44 pmΓια την ειδική αγωγή δεν ισχύει η τριετία; για ποιο λόγο;sorry αλλά εσύ συνάδελφε είσαι υπέρ της τριετίας των νεοδιόριστων; αν είσαι νεοδιόριστη τότε σεβαστή η άποψη σου, αλλιώς δεν μπαίνω στον κόπο να ασχοληθώΚαλέ νεοδιόριστη είμαι κι εγώ και απλά είχα την απορία ποιοι εν τέλει πήραν μετάθεση από εμάς. Η κουβέντα έφερε την ειδική αγωγή και ρώτησα, για να μάθω. Για όνομα του Θεού, πώς αρπάζεστε έτσι μερικοί εδώ μέσα καλά δίκιο έχεις. απλά αν είσαι φορτωμένος από αλλού γίνεσαι και λίγο μη μου άπτου.για την ειδική αγωγή είναι άλλες οι ανάγκες και γενικά η διαδικασία των μεταθέσεων