0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρακολούθησα κι εγώ τα σεμινάρια το Φεβρουάριο αν θυμάμαι καλά και είχα πάει την πρώτη απόδειξη! Τα χρήματα δεν τα έχω πάρει ακόμα! Τώρα που βγήκαν τα αποτελέσματα της πιστοποίησης πρέπει να πάω και την άλλη απόδειξη ε; Υπάρχει προθεσμία; Είχα καταλάβει λάθος και τώρα δε χρειάζομαι κάτι να αγοράσω!
Να μου λύσετε κι εμένα μια απορία, σας παρακαλώ. Πιστοποιήθηκα το 2006, πήρα τα χρήματα, όλα ΟΚ. Τη ρημάδα τη βεβαίωση όμως δεν την έχω πάρει ακόμη. Επειδή κάθε χρόνο άλλαζα σχολείο (αποσπάσεις, μεταθέσεις κ.λ.π.), κάθε αρχή της χρονιάς έμπαινα στο σύστημα και άλλαζα τα στοιχεία της σχολικής μονάδας. Υπάρχει περίπτωση να έχει χαθεί η βεβαίωση; Κι αν ναι ξαναβγαίνει Φχαριστώ ( )
Παράθεση από: GEMINI 3 στις Ιουλίου 21, 2008, 08:24:48 pmΑυτή θα αργήσει, Άννα! Δεν έχουν δώσει σε κανέναν βεβαίωση και είπαν ότι θα τις δώσουν όλες μαζί με το τέλος του Προγράμματος.Εν όψει της έκδοσης
Αυτή θα αργήσει, Άννα! Δεν έχουν δώσει σε κανέναν βεβαίωση και είπαν ότι θα τις δώσουν όλες μαζί με το τέλος του Προγράμματος.
Ναι το σκέφτηκα αυτό! Μπορώ όμως να πάω να αγοράσω κάτι με την αξία του ΦΠΑ(για να μη βγουν αυτοί χαμένοι) και να μου κόψουν τιμολόγιο των 300;
καλησπερα!!παρακολουθησα την πιστοποιηση τον φεβρουαριο και κατεθεσα μαι αποδειξη των 600 ευρω, για να κλυψω και τα χρηματα της πιστοποιησης. αυτο βεβαια το εκανα γιατι μου ειπαν στην αρχη απο τη γραματεια του σχολειου που εκανα α μαθηματα οτι μετα δεν θα χρειαζοταν να κατα8εσω κανα αποδειξη.και οταν πηγα στο αρμοδο γραφειο να ρωτησω τον ιουλιο, μετα την πιστοποιηση, μου ειπαν οτι δεν ηξεραν τιποτα για το τι πρεπει να κανουμε, και οτι, αφου ειμαι αναπληρωτρια, θα πρεπει να απευθυνθω στη δευτεροβαθμια που θα προσληφθω. ολα αυτα εγινανπερυσι που ημουνα κρητη.και ρωταω; τωρα που εφυγα απο κρητη, πρεπει οντωσ να ρωτησω στην νεα δευτεροβαθμια? και μηπωσ ξερει κανεις τι χαρτια πρεπει να εχω μαζι μου για να καταθεσω?ευχαριστω!