0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όλα εξαρτώνται από την Ε.Υ.Ε προγραμμάτων Κ.Π.Σ., από το Υπ.Ε.Π.Θ. και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.Σύμφωνα με όσα έγραψα στην προηγούμενη σελίδα, ...χλωμό.Μόλις έστειλα μήνυμα εδώ μήπως πάρουμε καμιά πιο σίγουρη απάντηση.
Σ'ευχαριστω πολυ που ασχολεισαι και βοηθας! Αν μαθεις κατι, πες (γιατι δεν ειμαι μελος εκει)-Εσυ εχεις κληρωθει και περιμενεις να επιμορφωθεις στο
psych@ara μηπως ξερεις πως μπορω να μαθω αν θα υπαρξει νεα φαση επιμορφωσης για το επιπεδο
Παράθεση από: chania2005 στις Σεπτεμβρίου 01, 2008, 07:50:22 pmpsych@ara μηπως ξερεις πως μπορω να μαθω αν θα υπαρξει νεα φαση επιμορφωσης για το επιπεδο
Και είναι από 20 ερωτήσεις στην κάθε ενότητα. Σωστά;
Ρε παιδια για να καταλαβω γιατι μπερδευτηκα. Δηλωνεις ηλεκτρονικα οτι θελεισ να συμετάσχεισ ακομα και εαν ΔΕΝ εχεισ παρακολουθησει τα μαθηματα. Ετσι? Εγω περισυ εκανα αιτηση αλλα δεν εγινε δεκτη . Οποτε φετος μπορω να δηλώσω ηλεκτρονικα για να συμετέχω στις εξετασεις παρόλο που δεν εχω παρακολουθησει τα μαθήματα σωστα?
Μπορείς να πάρεις μέρος στις εξετάσεις, χωρίς να έχεις κάνει τα μαθήματα, και παίρνεις το επίδομα κανονικά. Μπορεί στην περίπτωσή σου να μη συμπληρώθηκε το τμήμα. Μπορείς να ξαναπροσπαθησεις. Έχεις δικαίωμα να επιλέξεις οποιοδήποτε εξεταστικό κέντρο.