0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: psych@ra στις Αυγούστου 29, 2008, 01:55:07 pmΑν θα υπάρξει άλλη (τρίτη) επιμόρφωση
Αν θα υπάρξει άλλη (τρίτη) επιμόρφωση
Παράθεση από: marsa στις Αυγούστου 29, 2008, 02:06:48 pmΝαι, είναι κι αυτό.... και πάλι όμως δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, να τραβήξει κανείς το άγχος μιας εξέτασης με την ελπίδα ότι ίσως συνεχιστούν τα προγράμματα αυτά. Απλά θα δηλώσεις και θα πας χωρίς άγχος. Δε χάνεις και τίποτα, ίσα ίσα θα κερδίσεις γιατί θα έχεις ένα παραπάνω χαρτί στα χέρια σου.Μπορεί κάποια στιγμή να θες να γίνεις διευθύντρια και να σου χρειαστεί
Ναι, είναι κι αυτό.... και πάλι όμως δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, να τραβήξει κανείς το άγχος μιας εξέτασης με την ελπίδα ότι ίσως συνεχιστούν τα προγράμματα αυτά.
Πότε λήγει ακριβώς το έργο ξέρουμε? Απ΄οτι ειχα δει έχουν βγει προγράμματα μέχρι 10 Σεπτέμβη και δεν μπορω να τα παρακολουθησω γιατι θα περνάω ΠΕΚ και γενικα μεχρι να τοποθετηθω σε σχολειο και να ηρεμησω με ολη αυτη την αναστατωση (να βρω σπιτι, να τακτοποιηθω κτλ..) δεν θα ειμαι σε θεση να διαβασω για να τα θυηιθω για να δωσω. Κατι ακουσα για 10 Οκτωβρη οτι ληγει. Ισχύει?
Και είναι από 20 ερωτήσεις στην κάθε ενότητα. Σωστά;