0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως εγώ που χρειάστηκα κάποια στιγμή βεβαίωση ότι είμαι επιτυχών, τύπωσα τα αποτελέσματα των εξετάσεων μαζί με την ημερομηνία που έδωσα και το δέχτηκαν κανονικά σε δημόσιο φορέα.
Παράθεση από: vsk στις Μαΐου 18, 2007, 04:52:51 pmΔηλαδή πρέπει να περιμένουμε να λήξει όλο το πρόγραμμα των πιστοποιήσεων για να πάρουμε την βεβαίωση. Πότε θα συμβεί αυτό;Ναι πρέπει να λήξει το πρόγραμμα.Δυστυχώς..Το πρόγραμμα θα λήξει όταν πιστοποιηθούν ΟΛΟΙ όσοι επιμορφώθηκαν σε κάποια περίοδο από το 2002 μέχρι και το 2006.Υπάρχουν εκπαιδευτικοί που δεν έχουν δώσει ακόμα τα δικαιολογητικά ότι πιστοποιήθηκαν επιτυχώς για να πάρουν το επίδομα.
Δηλαδή πρέπει να περιμένουμε να λήξει όλο το πρόγραμμα των πιστοποιήσεων για να πάρουμε την βεβαίωση. Πότε θα συμβεί αυτό;
Το πρόγραμμα έχει ληξει ή ακόμα ? Κανενα νέο απο τις βεβαιώσεις?
Ανάλογη συζήτηση είχε γίνει κι εδώ: http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=1698.0
Δηλαδή , εννοείς οτι το 2009 οι βεβαιώσεις ? Λίγο τραβηγμένο δεν είναι ? Κάτι άκουσα οτι θα ξεκινήσει και 2η φάση επιμόρφωσης πάνω σε προγράμματα πιο εξειδικευμένα για τις διάφορες ειδικότητες ! Εχει πάρει τίποτε το αυτί σου?
Ρε παιδιά να ρωτήσω και γώ κάτι..τα μαθήματα και τα πρώτα χαρτιά για τα χρήματα τα έκανα Πελοπόννησο. Την πιστοποίηση Θεσσαλονίκη και την πέρασα. έχω πάρει και μετάθεση και πλέον δουλεύω σε γειτονικό νομό της Θεσνικης. τα χαρτιά για τα δεύτερα χρήματα που τα στελνω..σε πια δευτεροβάθμια. και τι χαρτιά . την απόδειξη που θελαν δεν την έχω κρατήσει. (ελπίζω να καταλάβατε περίπου τι παίζει)