0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...έχω κωδικούς από τον Ιούνιο του 2010 (δεν κατάφερα όμως να πιστοποιηθώ) και συνδέομαι στο σύστημα αλλά δεν δίνει ημερομηνίες για πιστοποίηση..υποθέτω ότι καθυστερούν ..γενικώς
Διαβάζεις μόνη σου (κάτι link με ασκήσεις έδωσαν τα παιδιά παραπάνω) και δηλώνεις μια συγκεκριμένη ημερομηνία και πας και δίνεις σε ένα εξεταστικό κέντρο...Τώρα ακόμα δεν έχουν ανοίξει ημερομηνίες από ότι βλέπω εγώ...
η πιστοποίηση αυτή έχει την ίδια ισχύ με το ecdl πχ? ευχαριστώ!
Παράθεση από: koth στις Απριλίου 29, 2011, 05:45:38 pmΔιαβάζεις μόνη σου (κάτι link με ασκήσεις έδωσαν τα παιδιά παραπάνω) και δηλώνεις μια συγκεκριμένη ημερομηνία και πας και δίνεις σε ένα εξεταστικό κέντρο...Τώρα ακόμα δεν έχουν ανοίξει ημερομηνίες από ότι βλέπω εγώ...Α, κατάλαβα, στο β΄επίπεδο παρακολουθείς μαθήματα. Ευχαριστώ!
Παράθεση από: LK στις Απριλίου 29, 2011, 05:54:50 pmΠαράθεση από: koth στις Απριλίου 29, 2011, 05:45:38 pmΔιαβάζεις μόνη σου (κάτι link με ασκήσεις έδωσαν τα παιδιά παραπάνω) και δηλώνεις μια συγκεκριμένη ημερομηνία και πας και δίνεις σε ένα εξεταστικό κέντρο...Τώρα ακόμα δεν έχουν ανοίξει ημερομηνίες από ότι βλέπω εγώ...Α, κατάλαβα, στο β΄επίπεδο παρακολουθείς μαθήματα. Ευχαριστώ!το β' επίπεδο είναι μόνο για μόνιμους;
θελω να ρωτησω, αν με ECDL μπορεις να παρεις την πιστοποιηση Α χωρις εξεταση.ξερει κανεις ;