0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φαντάζομαι πως πάνω κάτω οι ερωτήσεις θα μοιάζουν με αυτές των τεστ οπότε θέλω να πιστεύω ναι..Δίνω στις 5 θα σας πω νεότερα όταν επιστρέψω
ζητάει το σύστημα να εκτυπώσουμε το έντυπο Π6α το οποίο και πρέπει να προσκομίσουμε υπογεγραμμένο στο κέντρο εξέτασης..... από ποιον υπογεγραμμένο; από τη δευτεροβάθμια διεύθυνση ή από το σχολείο εργασίας;
Εγώ πέρασα πριν 5 χρόνια την πιστοποίηση οποτε δεν ξέρω αν μπορώ να σας βοηθήσω και αν μπαινουν παρόμοιες ασκήσεις μ' αυτές που είχαν μπει τότε.Παντως, πράγματι ισχύει αυτό που ειπώθηκε παραπάνω, ότι δηλαδή βοηθούν πολύ οι επιτηρητές, δίνουν εξηγήσεις-σχεδόν την απάντηση, αλλά και αν κάθεσαι δίπλα σε ένα φίλο σου, μπορείς διακριτικά να τον ρωτήσεις.Μην αγχώνεστε!Θυμάμαι ότι είχαν περάσει τις εξετάσεις και άτομα που είχαν πολυ μικρή σχέση με τον υπολογιστή.Καλή επιτυχία και καλά αποτελεσματα σε όλους
Παράθεση από: soul στις Μαΐου 27, 2011, 01:25:58 pmΕγώ πέρασα πριν 5 χρόνια την πιστοποίηση οποτε δεν ξέρω αν μπορώ να σας βοηθήσω και αν μπαινουν παρόμοιες ασκήσεις μ' αυτές που είχαν μπει τότε.Παντως, πράγματι ισχύει αυτό που ειπώθηκε παραπάνω, ότι δηλαδή βοηθούν πολύ οι επιτηρητές, δίνουν εξηγήσεις-σχεδόν την απάντηση, αλλά και αν κάθεσαι δίπλα σε ένα φίλο σου, μπορείς διακριτικά να τον ρωτήσεις.Μην αγχώνεστε!Θυμάμαι ότι είχαν περάσει τις εξετάσεις και άτομα που είχαν πολυ μικρή σχέση με τον υπολογιστή.Καλή επιτυχία και καλά αποτελεσματα σε όλους Δηλαδή, όπου δυσκολεύεσαι ρωτάς τον επιτηρητή και αυτός σου λέει την απάντηση;
κάνε ...κουράγιο και ρώτα!!!!να δεις όταν θα ρωτάνε ΟΛΟΙ οι άλλοι θα σου φύγει....η ντροπή!!