0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εύκολα ήταν μην αγχώνεστε απλά εγώ είμαι άσχετη με το excell και χρειάστηκε να το ψάξω εκείνη την ώρα.Power Point k word ήταν αστεία αυτά που ζητούσε.Όπως π.χ. στο word να γράψεις κάποιες λέξεις που σου έδινε ή να κάνεις bold κάποια λέξη,ή να μετακινήσεις μια εικόνα και στο Power Point να αλλάξεις την κίνηση σε μία εικόνα ή να γράψεις μια λέξη με wordart κλπ.Στο excell η μία άσκηση ήταν σε κάποια κελιά με τριψήφιους αριθμούς να επιλεγεί να έχουν διαχωριστικό χιλιάδας και 2 δεκαδικά ψηφία.Δεύτερη ζητούσε να μεταφέρεις μια εικόνα σε συγκεκριμένα κελιά.Άλλη μία να γράψεις κάτι σε ένα κελί. Η άλλη που ήταν και η μοναδική που δεν απάντησα ήταν να αλλαχτεί ένα γράφημα έτσι ώστε να αλλάξει κάτι στα ποσοστά που υπήρχαν στον πίνακα που είχε δίπλα του αλλά μη ρωτήσετε τί κ πώς δεν θυμάμαι τί ακριβώς έλεγε.Δε θυμάμαι άλλες.Δε μπορώ να απαντήσω στο πόσες ήταν αυτές σε σχέση με της πολλαπλής επιλογής γιατί το μόνο που κοιτούσα εκείνη την ώρα ήταν να φύγω Οι πολλαπλής οι περισσότερες ήταν ίδιες με αυτές στα τεστ.Και ξαναλέω αν ζητήσετε βοήθεια θα σας τη δώσουν.Καλή επιτυχία και πάλι.
Aυτές οι 36 αντιστοιχούν στο σύνολο των ερωτήσεων ή σε κάθε θεματική ενότητα πρέπει να έχεις απαντήσεις σωστά έναν συγκεκριμένο αριθμό ερωτήσεων;
Kαλά, οι γυναίκες είμαστε λιγάκι αυστηρές μου φαίνεται! Έτυχες στην περίπτωση, resident. Εντάξει, και χωρίς καμία βοήθεια το περνούσες εύκολα το τεστ, αν έχεις μια εξοικείωση με τους υπολογιστές. Τώρα, ως προς την αντιγραφή, δίκιο έχουν να μην αντιγράφουμε, αλλά από την άλλη, πού είναι και τα μαθήματα που υποτίθεται ότι θα παρακολουθούσαμε; Είμαι και εγώ γκρινιάρα εκπαιδευτικός, έτσι;
Παράθεση από: LK στις Μαΐου 28, 2011, 04:57:33 pmKαλά, οι γυναίκες είμαστε λιγάκι αυστηρές μου φαίνεται! Έτυχες στην περίπτωση, resident. Εντάξει, και χωρίς καμία βοήθεια το περνούσες εύκολα το τεστ, αν έχεις μια εξοικείωση με τους υπολογιστές. Τώρα, ως προς την αντιγραφή, δίκιο έχουν να μην αντιγράφουμε, αλλά από την άλλη, πού είναι και τα μαθήματα που υποτίθεται ότι θα παρακολουθούσαμε; Είμαι και εγώ γκρινιάρα εκπαιδευτικός, έτσι; κοιτα,κι εγω σκεφτομουν οτι αν χρειαστω κατι θα δω ή θα ρωτησω.Εφοσον ομως η επιτηρητρια μας ειπε τρεις φορες οτι δεν επιτρεπεται τιποτα,ειπα ο,τι κανω μονη μου.Να θεωρουν φυσικοτατο πραγμα την αντιγραφη,να εχουν ετοιμα σκονακια-σημειωσεις,να απαξιωνουν ετσι την οποια εξεταση,εγω πρωτη φορα το ειδα-ουτε απο μαθητες δεν το 'χω συναντησει
Σε 4-5 μέρες μας είπαν, να κοιτάμε με τους κωδικούς μας στο σύστημα. Καλά αποτελέσματα σε όλους όσους έδωσαν!