0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορείς.. Μέχρι τον Ιούλιο έχουμε καιρό..
ναι υπάρχει κλήρωση αν οι αιτήσεις είναι περισσότερες από τις θέσειςαπαιτείται παρακολούθηση 6 με 7 μήνες 2 απογεύματα την εβδομάδα και μετά δίνεις και εξετάσεις
το σχολείο που είμαι δεν υπάρχει στο σύστημα
Παράθεση από: efi.. στις Μαΐου 30, 2011, 04:24:48 pmτο σχολείο που είμαι δεν υπάρχει στο σύστημα νομίζω ότι στις οδηγίες αναφέρει πως σε αυτή την περίπτωση βάζεις κάποιο κοντινό σχολείο και στη συνέχεια τους το λες ... διάβασε τις οδηγίες όμως , γιατί μπορεί να μη θυμάμαι καλά ...
Παιδια στα στοιχεία της αίτησης μου το πργραμμα λεέι ότι είναι εγκεκριμένο.Μόλις πατάω 'εκτύπωση εντύπου Π6α', λέει: 'η εκτύπωση του εντύπου θα είναι διαθέσιμη μόνο όταν το πρόγραμμα οριστικοποιηθεί' . Γιατι δεν μου το βγάζει?θα μπορεις να το εκτυπωσεις 1 εβδομαδα πριν απο την ημερομηνια που δεινεις
Παράθεση από: niva στις Μαΐου 30, 2011, 04:54:40 pmΠαιδια στα στοιχεία της αίτησης μου το πργραμμα λεέι ότι είναι εγκεκριμένο.Μόλις πατάω 'εκτύπωση εντύπου Π6α', λέει: 'η εκτύπωση του εντύπου θα είναι διαθέσιμη μόνο όταν το πρόγραμμα οριστικοποιηθεί' . Γιατι δεν μου το βγάζει?θα μπορεις να το εκτυπωσεις 1 εβδομαδα πριν απο την ημερομηνια που δεινειςευχαριστω πολυ !
Παράθεση από: knkn στις Μαΐου 30, 2011, 04:20:27 pmΜπορείς.. Μέχρι τον Ιούλιο έχουμε καιρό.. thanks . Προσπάθησα να βάλω τα στοιχεία μου, αλλά το σχολείο που είμαι δεν υπάρχει στο σύστημα , ίσως επειδή φέτος λειτουργεί για 3η χρονιά (?). Θα δω τι θα κάνω(?)...