0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: psych@ra στις Νοεμβρίου 25, 2007, 09:41:53 pmΝα δούμε πότε θα αρχίσει καινούργιο πρόγραμμα Κάποια στιγμή θα επιμορφωθούν και οι καθηγητές Πληροφορικής όσον αφορά νέα εκπαιδευτικά λογισμικά που απευθύνονται στη διδασκαλία της Πληροφορικής. Γνωρίζω, ότι πέρυσι επιμορφώθηκαν περίπου 20-25 καθηγ. Πληροφορικής σε αυτά, με προοπτική να είναιοι επιμορφωτές στους υπόλοιπους Πληροφορικούς.
Να δούμε πότε θα αρχίσει καινούργιο πρόγραμμα
Παράθεση από: anapli στις Νοεμβρίου 25, 2007, 09:51:28 pmΠαράθεση από: psych@ra στις Νοεμβρίου 25, 2007, 09:41:53 pmΝα δούμε πότε θα αρχίσει καινούργιο πρόγραμμα Κάποια στιγμή θα επιμορφωθούν και οι καθηγητές Πληροφορικής όσον αφορά νέα εκπαιδευτικά λογισμικά που απευθύνονται στη διδασκαλία της Πληροφορικής. Γνωρίζω, ότι πέρυσι επιμορφώθηκαν περίπου 20-25 καθηγ. Πληροφορικής σε αυτά, με προοπτική να είναιοι επιμορφωτές στους υπόλοιπους Πληροφορικούς.Μάλλον δε θα μιλάμε για το ίδιο πρόγραμμα ή θα κάνεις λάθος.Οι πληροφορικοί δεν έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν και να πάρουν το επίδομα της επιμόρφωσης (300 ευρώ).
Όντως, δε μιλώ γι το πρόγραμμα επιμόρφωσης στις ΤΠΕ, σε αυτό εξαιρέθηκαν οι πληροφορικοί. Μιλώ γα έν νέο πρόγραμμα επιμόρφωσης που αφορά κάθε ειδικότητα ξεχωριστά με θέμα την αξιοποίηση των Νέων(τρομάρα μας...ακόμα νέες τις λέμε) Τεχνολογιών στο διδακτικό αντικείμενο.
Παράθεση από: anapli στις Νοεμβρίου 25, 2007, 10:13:19 pmΌντως, δε μιλώ γι το πρόγραμμα επιμόρφωσης στις ΤΠΕ, σε αυτό εξαιρέθηκαν οι πληροφορικοί. Μιλώ γα έν νέο πρόγραμμα επιμόρφωσης που αφορά κάθε ειδικότητα ξεχωριστά με θέμα την αξιοποίηση των Νέων(τρομάρα μας...ακόμα νέες τις λέμε) Τεχνολογιών στο διδακτικό αντικείμενο.anapli, θα βάλεις ένα link για το συγκεκριμένο πρόγραμμα που λες; Ή πες μας πώς λέγεται.
Παράθεση από: psych@ra στις Νοεμβρίου 25, 2007, 10:51:36 pmΠαράθεση από: anapli στις Νοεμβρίου 25, 2007, 10:13:19 pmΌντως, δε μιλώ γι το πρόγραμμα επιμόρφωσης στις ΤΠΕ, σε αυτό εξαιρέθηκαν οι πληροφορικοί. Μιλώ γα έν νέο πρόγραμμα επιμόρφωσης που αφορά κάθε ειδικότητα ξεχωριστά με θέμα την αξιοποίηση των Νέων(τρομάρα μας...ακόμα νέες τις λέμε) Τεχνολογιών στο διδακτικό αντικείμενο.anapli, θα βάλεις ένα link για το συγκεκριμένο πρόγραμμα που λες; Ή πες μας πώς λέγεται.Δυστυχώς, δε γνωρίζω κάτω απο ποιό πλαίσιο(εννοώ Πράξη, Μέτρο και όλα αυτά του ΚΠΣ) στο οποίο ανήκει, γνωρίζω όμως 2 συναδέλφους μου που ήδη απο πέρυσι έχουν επιμορφωθεί. Θυμάμαι όμως, ότι είχα κάνει κι εγώ αίτηση(ηλεκτρονικά) στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο πρν ενάμισυ χρόνο περίπου, αλλά δεν επελέγην. Θα το ψάξω και θα έχω νεότερα.
Psych@ra,πες μου σε παρακαλω που βρηκες τις πληροφοριες για το ποτε θα αρχισει το σεμιναριο ,και αν ξερεις που θα κανουμε τις αιτησεις?
οι ωρομίσθιοι μπορούν να κάνουν αίτηση γιια το σεμινάριο επιμόρφωσης στις νέες τεχνολόγίες;;;;;;;;;;;;; εάν ναι πώς;;;;; ξέρει κανείς;;;;;; σας ευχαριστώ παιδιά