0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οταν ανοιγω το βελακι Κ.Σ.Ε. δεν βγαινει τιποτα γιατι?Επισης μηπως εχουν ληξει οι αιτησεις και δεν εχω το δικαιωμα?Οσες πληροφοριες εχεις ειναι σημαντικες για μενα και σε ευχαριστω εκ των προτερων.
Πάντως αυτό που λέει ο psych@ara με τα 300+300 ευρώ είναι μεγάλη αδικία!Θεωρούν ότι εμείς μπορούμε να αγοράσουμε Η/Υ ενώ οι άλλοι όχι;;; Και να αγόραζαν πάει στο καλό, οι περισσότεροι πληρώνουν το ΦΠΑ και τσεπώνουν τη διαφορά, ενώ άλλοι αγοράζουν μηχανές κλπ gadgets...
Γνωρίζει κάποιος αν ανοίξει το μητρώο εκπαιδευτών ώστε να μπορέσουν να κάνουν τα χαρτιά νέτοι εκπαιδευτικοί οι οποίοι είναi πληροφορικάριοι και όχι οτιδήποτε άλλο (μαθηματικοί, θεολόγοι, μουσικοί, επιστάτες).
Παράθεση από: Λουλου στις Δεκεμβρίου 21, 2007, 10:33:01 amοταν ανοιγω το βελακι Κ.Σ.Ε. δεν βγαινει τιποτα γιατι?Επισης μηπως εχουν ληξει οι αιτησεις και δεν εχω το δικαιωμα?Οσες πληροφοριες εχεις ειναι σημαντικες για μενα και σε ευχαριστω εκ των προτερων.Δε βγαίνει τίποτα γιατί οι επιτροπές επιμόρφωσης εξετάζουν ακόμα τις αιτήσεις των ΚΣΕ. Αυτά που φαίνονται είναι αυτά που έχουν ήδη εγκριθεί.Οπότε δεν αγχωνόμαστε. Στις περισσότερες περιοχές η λήξη των αιτήσεων ορίζεται η 18/01/2008 (Οι καταληκτικές ημερομηνίες μπορούν να αλλάξουν από περιοχή σε περιοχή)
Θα υπάρχει και συνέχεια ? Γνωρίζετε ?Φέτος είναι φορτωμένο το πρόγραμμα μου και θα προτιμούσα να το αναβάλλω για του χρονου ........ αλλα θα υπάρξει δευτερη φάση ?
Παράθεση από: k_k στις Δεκεμβρίου 28, 2007, 05:54:19 pmΘα υπάρχει και συνέχεια ? Γνωρίζετε ?Φέτος είναι φορτωμένο το πρόγραμμα μου και θα προτιμούσα να το αναβάλλω για του χρονου ........ αλλα θα υπάρξει δευτερη φάση ?Μάλλον μιλάς για Γ΄φάση γιατί η
Παράθεση από: psych@ra στις Δεκεμβρίου 29, 2007, 02:11:47 amΠαράθεση από: k_k στις Δεκεμβρίου 28, 2007, 05:54:19 pmΘα υπάρχει και συνέχεια ? Γνωρίζετε ?Φέτος είναι φορτωμένο το πρόγραμμα μου και θα προτιμούσα να το αναβάλλω για του χρονου ........ αλλα θα υπάρξει δευτερη φάση ?Μάλλον μιλάς για Γ΄φάση γιατί η
Tο όφελος των εκπαιδευτικών από αυτή την επιμόρφωση στις Νέες Τεχνολογίες είναι, πέρα από την εκμάθηση των διαφόρων προγραμμάτων, μόνο η επιδότηση για αγορά Η/Υ?Η πιστοποίηση για την γνώση στις ΝΤ δεν μετράει στο βιογραφικό τους? Και ακόμη κάτι όσοι έχουμε ECDL έχει νόημα να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία?
Είμαι με αδεια ανατροφής στην Αθήνα από Χίο.Μπορώ να κάνω αίτηση για Αθήνα ηλεκτρονικά;Ξέρω οτι οι αιτήσεις γίνονται απο τα σχολεία-Διευθυντή κανονικά.Στην περιπτωση μου τι πρεπει να κάνω;Έίναι ευκαιρία να το παρακολουθήσω τώρα που κάθομαι.