0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πιο πιθανό να χρησιμοποιείς mozilla firefox.Δοκίμασε με internet explorer και θα δεις...Καλή επιτυχία σου εύχομαι
Επειδη εγω δεν έκανα αίτηση σε σχολική μονάδα θα ήθελα να ρωτήσω ποιά αίτηση ενοούν;Αυτή που κατευάζουμε από το ιντερνετ;
Παράθεση από: persef33 στις Ιανουαρίου 29, 2008, 11:04:45 pmΕπειδη εγω δεν έκανα αίτηση σε σχολική μονάδα θα ήθελα να ρωτήσω ποιά αίτηση ενοούν;Αυτή που κατευάζουμε από το ιντερνετ;Αν κατάλαβα καλά θέλουν την αίτηση/δήλωση εκπαιδευτικού που λέει τα στοιχεία μας κι ότι δεν έχουμε κάνει άλλη αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα.Δεν είμαι όμως και εντελώς σίγουρη...
Aν κάποιοι που έχουν κληρωθεί δεν εγγραφούν ή αποχωρήσουν πριν από την ολοκλήρωση του προγράμματος ,το πρόγραμμα συνεχίζεται ομαλά;
Μπορεί κάποιος να μου λυσει τις εξης απορίες? Απο την προισταμενη του σχολειου μου, εμαθα οτι φετος για να παρεις τα χρηματα (τα πρωτα 300) ευρω, θα πρεπει πρωτα να δωσεις και για την πιστοποιηση, οποτε θα παρεις μαζι 600 ευρω. Ισχυει αυτό?
Αυτές οι ημερομηνίες είναι μόνο για Φλεβάρη? Ενδιαφέρομαι για απλή πιστοποίηση.
ζήτησα να μου στείλουν κωδικό για να κάνω την αίτηση πιστοποίησης και ακόμα τίποτα! τί κάνω;;