0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: epistimik στις Ιουνίου 03, 2012, 08:52:54 pmΤα τμήματα βγαίνουνε σταδιακά, γι αυτό πρέπει να κοιτάς συνέχειαόσο για τη δεύτερη απορία σου, νομίζω ότι είναι μικρό το κακό.
Τα τμήματα βγαίνουνε σταδιακά, γι αυτό πρέπει να κοιτάς συνέχειαόσο για τη δεύτερη απορία σου, νομίζω ότι είναι μικρό το κακό.
διαβάζω το power point αλλά δε μπορώ να βρώ πουθενά τη Γραμμή εργαλείων Εφέ κίνησης! Δε μπορώ να την εμφανίσω, τι κάνω λάθος; πλιζ, χελπ!
οι ερωτήσεις του τεστ είναι ολόιδιες σε όλες τις πόλεις σε κάθε ημερομηνία; Δηλαδή πανελλαδικά εξεταζόμαστε στο ίδιο τεστ όπου και όποτε κι αν πάμε;
ρε παιδια μια ερωτηση..αναπληρωτρια ειμαι και εχω ηδη συμπληρωσει την φορμα αιτησης για το Α επιπεδο, αλλα ακομα δεν μου εχουν στειλει κωδικους. Εχει περασει μηνας..Τι αλλο πρέπει να κανω;
Παράθεση από: susanna στις Ιουνίου 05, 2012, 11:52:02 amοι ερωτήσεις του τεστ είναι ολόιδιες σε όλες τις πόλεις σε κάθε ημερομηνία; Δ ;)ηλαδή πανελλαδικά εξεταζόμαστε στο ίδιο τεστ όπου και όποτε κι αν πάμε;Γνωρίζει κανείς την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση; με ενδιαφέρει κι εμένα!ευχαριστώ!
οι ερωτήσεις του τεστ είναι ολόιδιες σε όλες τις πόλεις σε κάθε ημερομηνία; Δ ;)ηλαδή πανελλαδικά εξεταζόμαστε στο ίδιο τεστ όπου και όποτε κι αν πάμε;