0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: katerina05 στις Ιουνίου 12, 2013, 11:56:45 pmνομίζω δυο τρεις μέρες είχαν κάνει οι κωδικοι να σταλούν τι να σου πω δε θυμάμαι κ καλά αλλά δεν έχουν συμπληρωθεί ήδη όλα τα τμήματα?ποια περιοχή σε ενδιαφέρει να μπω να δω?ειχα κανει αιτηση για κωδικους χρηστη πριν μια βδομαδα περιπου αλλα δε μου εστειλαν γιατι ; μαλλον εχασα την ευκαιρια να κανω αιτηση για πιστοποιηση .ηθελα αθηνα ....μηπως επειδη ειμαι αναπληρωτρια ;
νομίζω δυο τρεις μέρες είχαν κάνει οι κωδικοι να σταλούν τι να σου πω δε θυμάμαι κ καλά αλλά δεν έχουν συμπληρωθεί ήδη όλα τα τμήματα?ποια περιοχή σε ενδιαφέρει να μπω να δω?
Υπάρχουν 2 διαδικασίες:1. Η πιστοποίηση Α επιπέδου2. Η επιμόρφωση (και κατόπιν πιστοποίηση) στο
Τα λεφτά είναι μόνο για το β επίπεδο. Εκεί εντάσσουν και το Α επίπεδο, ως μέρος του
Παράθεση από: NHP2 στις Ιουνίου 13, 2013, 12:25:52 amΠαράθεση από: katerina05 στις Ιουνίου 12, 2013, 11:56:45 pmνομίζω δυο τρεις μέρες είχαν κάνει οι κωδικοι να σταλούν τι να σου πω δε θυμάμαι κ καλά αλλά δεν έχουν συμπληρωθεί ήδη όλα τα τμήματα?ποια περιοχή σε ενδιαφέρει να μπω να δω?ειχα κανει αιτηση για κωδικους χρηστη πριν μια βδομαδα περιπου αλλα δε μου εστειλαν γιατι ; μαλλον εχασα την ευκαιρια να κανω αιτηση για πιστοποιηση .ηθελα αθηνα ....μηπως επειδη ειμαι αναπληρωτρια ;πιθανόν, συνάδελφος στο σχολείο (μόνιμος) έκανε το πρωί την αίτηση και το απόγευμα της ίδιας μέρας έλαβε τους κωδικούς του...ερώτημα στο helpdesk για σίγουρη απάντηση
Τελικά οι πράκτορες είναι θεματικοί κατάλογοι. Όσοι είναι να δώσετε κατεβάστε το σκονάκι από το σχολικό δίκτυο. Εγώ το είχα και δεν το διάβασα...Όλα είναι εκεί!
Παράθεση από: eagle στις Ιουνίου 30, 2013, 01:51:23 amΤελικά οι πράκτορες είναι θεματικοί κατάλογοι. Όσοι είναι να δώσετε κατεβάστε το σκονάκι από το σχολικό δίκτυο. Εγώ το είχα και δεν το διάβασα...Όλα είναι εκεί!Σε πιο "σκονάκι" αναφέρεσαι; Έχεις κάποιο link γι' αυτό;