0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χαλαρωσε και εγω της ιδιας αποψης ειμαι να υπαρχουν ολα να υπαρχουν...οσο για το γελιο που προκαλουν εε ενταξει δεν ειπα να μας πιασει νευρικο γελιο αλλα ειναι λογικο να χαμογελασουμε με προφορες που δεν ειμαστε συνηθισμενοι να ακουμε...εεε και δεν θα πεθανει και κανεις....εχω την αισθηση οτι το βλεπεις περισσοτερο σοβαρα το θεμα απο οσο ισως θα επρεπε...στη ζωη πρεπει να ειμαστε και χαλαροι μια μερα διχως γελιο ειναι μια χαμενη μερα αλλωστε μη το ξεχνας...
ενταξει αρκει να μην οξυνθουν τα πνευματα εξαιτιας του θεματος...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 07:11:39 pmενταξει αρκει να μην οξυνθουν τα πνευματα εξαιτιας του θεματος... Γιατί καλέ να οξυνθούν τα πνεύματα; Μια συζήτηση κάνουμε για τις γλωσσικές στάσεις. Περιουσίες θα μοιράσουμε; Άσε που δεν τις έχουμε κιόλας...
Νομίζω ότι εννοεί πως κάποια ουσιαστικά που εκφράζουν ιδιότητα, επάγγελμα, αξίωμα κτλ. έχουν μεν κοινή κατάληξη για τα δύο γένη (π.χ. ο/η γιατρός, ο/η δήμαρχος) αλλά, ακριβώς επειδή στη συνείδηση των περισσότέρων (ειδικά των πιο ηλικιωμένων) οι ιδιότητες αυτές είναι άμεσα συνδεδεμένες με το αρσενικό, πολλές φορές ακούμε " η γιατρίνα", "η δημαρχίνα" κτλ.
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 06:52:48 pmχαλαρωσε και εγω της ιδιας αποψης ειμαι να υπαρχουν ολα να υπαρχουν...οσο για το γελιο που προκαλουν εε ενταξει δεν ειπα να μας πιασει νευρικο γελιο αλλα ειναι λογικο να χαμογελασουμε με προφορες που δεν ειμαστε συνηθισμενοι να ακουμε...εεε και δεν θα πεθανει και κανεις....εχω την αισθηση οτι το βλεπεις περισσοτερο σοβαρα το θεμα απο οσο ισως θα επρεπε...στη ζωη πρεπει να ειμαστε και χαλαροι μια μερα διχως γελιο ειναι μια χαμενη μερα αλλωστε μη το ξεχνας... Εγώ χαλαρά το ξεκίνησα. Μια παρατήρηση έκανα μόνο στον Karxaria να δείχνει κατανόηση για τους ιδιωματικούς τύπους που γράφουν τα παιδιά. Με ενόχλησε όμως λίγο η απαξιωτική στάση που φαίνεται να κρατά προς το ιδίωμά τους, την οποία θεωρεί φυσική και προτιμητέα. Συμφωνώ μαζί σου, καλό είναι να είμαστε και λίγο χαλαροί και να γελάμε. Ας μην είναι όμως συνέχεια εις βάρος των διπλανών μας, γιατί το αστείο γίνεται λίγο κακόγουστο.
ΥΓ2. Τελικώς, αν κατάλαβα καλά, οι γυναίκες εδώ μέσα ψηφίζουμε Μόνικα και οι άντρες Claudia;
Παράθεση από: apri στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 09:45:41 pmΥΓ2. Τελικώς, αν κατάλαβα καλά, οι γυναίκες εδώ μέσα ψηφίζουμε Μόνικα και οι άντρες Claudia;Δεν ξέρω για τους άλλους άντρες (τους φλώρους ), αλλά Μόνικα uber alles!!! (Γμτ, πάλι εκτός θέματος γράφω..)
καθώς επίσης και τον οδηγό της Ιορδανίδου (εκδόσεις Πατάκη), που τον έχουμε κάνει φύλλο και φτερό οι ταλαίπωροι διορθωτές.