0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ofilia σε ευχαριστώ για την απάντηση..!!άκουσα ότι θα προστεθούν άλλα 200 δημοτικά και από τις διάφορες δημοσιογραφικές πηγές ότι μπαίνουμε στα γυμνάσια...αναφέρεται καθαρά το μάθημα της θεατρικής αγωγής...!!!!!!!!!μακάρι να είμαι σωστή και να βγουν όσα ονειρευόμαστε...
Παρακαλάμε να μη κλείσει η ιστορία της Ελλάδας.....Μα σε τί κράτος ζούμε, κάθε φορά αναρωτιέμαι πόσο κάτω είναι αυτός ο πάτος....
Παράθεση από: kyriakh στις Απριλίου 02, 2011, 01:24:15 pmΜιας και στα δυσπροσιτα δεν εχουμε τη χαρα να εχουμε θεατρολογο ,μηπως μπορειτε να μου προτεινετε καποια θεατρικα εργα που μπορουμε να δουλεψουμε στο γυμνασιο γιατι εχω κατα νου καποια αλλα ως ασχετη δεν ξερω ποιο θα μπορουσε να ταιριαξει για γυμνασιο.Για να μην το κανουμε ''αποψε αυτοσχεδιαζουμε" βοηθηστε με εσεις ως προς την επιλογη και βεβαια καθε συμβουλη καλοδεχουμενη.Αλλο να κανεις σημειολογια του θεατρου που διδαχθηκαμε στη σχολη κι αλλο να ανεβασεις παρασταση.Για μένα είναι λίγο γενική η ερώτηση σου, καθώς δεν αναφέρεις ούτε τι θέλεις να πετύχεις με αυτή την παράσταση, το είδος της(αρχαίο, σύγχρονο, κωμωδία κτλ), τον αριθμό παιδιών. Πάντως σε γενικές γραμμές θα πρότεινα Καμπανέλλη λόγω επικαιρότητας. Καλύτερα όμως, να τοποθετηθεί συνάδελφος που έχει δουλέψει με τέτοιες ηλικιακές ομάδες. ΥΓ. Γιατί όχι και Πιραντέλο; illusion, τον Πιραντελο θα τον αποφυγω για να μην ειναι αυτοεκπληρουμενη προφητεια το "αποψε αυτοσχεδιαζουμε ".Με ολες τις ηλικιακες ομαδες εχω δουλεψει στα 16 χρονια που διδασκω κι αν βρεθει καποιος συναδελφος που ειναι προθυμος να το αναλαβει ,ευχαριστως να του το παραχωρισω αλλα δεν παιζει κατι τετοιο.Η ερωτηση μου ειναι γενικη αλλα ο στοχος μου ειναι συγκεκριμενος :Ο μονος πολιτιστικος φορεας του νησιου ειναι το σχολειο ,τα περισσοτερα παιδια εχουν δει θεατρικη παρασταση μονο σε DVD.Ο Καμπανελης ,εχεις δικιο ,εξαιρετικος για την περισταση
Μιας και στα δυσπροσιτα δεν εχουμε τη χαρα να εχουμε θεατρολογο ,μηπως μπορειτε να μου προτεινετε καποια θεατρικα εργα που μπορουμε να δουλεψουμε στο γυμνασιο γιατι εχω κατα νου καποια αλλα ως ασχετη δεν ξερω ποιο θα μπορουσε να ταιριαξει για γυμνασιο.Για να μην το κανουμε ''αποψε αυτοσχεδιαζουμε" βοηθηστε με εσεις ως προς την επιλογη και βεβαια καθε συμβουλη καλοδεχουμενη.Αλλο να κανεις σημειολογια του θεατρου που διδαχθηκαμε στη σχολη κι αλλο να ανεβασεις παρασταση.