PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ32 Θεατρολόγων
ΠΕ32 Θεατρολόγοι
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
31
32
33
34
35
...
39
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ΠΕ32 Θεατρολόγοι (Αναγνώστηκε 188614 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έλλη
Πλήρες μέλος
Απ: ΠΕ32 Θεατρολόγοι
«
Απάντηση #448 στις:
Οκτωβρίου 07, 2011, 10:57:24 pm »
Tweet
Καλησπέρα, παιδιά
Έχω πάθει πλάκα με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Μου είναι δύσκολο πια να γράφω για πράγματα που αφορούν μόνο τον κλάδο μας, όταν βάλλονται έτσι όλα τα εργασιακά μας δικαιώματα. Το νεο μισθολόγιο (ξέρω, συζητιέται σε άλλο τόπικ, αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη, αισθάνομαι ηλίθια που εξακολουθώ να δουλεύω) δεν είναι προϊόν νοσηρής φαντασίας, είναι αληθινό, και σε συνδυασμό με τα καινούρια φοροεισπρακτικά μέτρα, είναι (επιεικώς) χυδαίο. Σήμερα στο σχολείο μάς μίλησαν από το Σύλλογο για απεργία διαρκείας (θυμίζω ότι το καθεστώς μισθοδοσίας των αναπληρωτών συμβαδίζει με αυτό των μονίμων, με μια μικρή διαφορά επειδή εμείς έχουμε κρατήσεις ΙΚΑ και όχι Δημοσίου), όχι όμως κλαδική απλώς, αλλά συντεταγμένη με άλλους κλάδους. Έχω την αίσθηση ότι μόνο αν παραλύσουν τα πάντα –τα πάντα όμως– και για καιρό, μπορεί να αλλάξει κάτι. Αντιλαμβάνεστε ότι και ως αναπληρωτές, θα φτάσουμε στα 700-800 (στην καλύτερη) ευρώ; Άντε ν’ ανεβούμε και λιγάκι αν έχουμε παιδί και μεταπτυχιακο. Αυτά.
Όσο για δεύτερη φάση, σίγουρα υπάρχουν κενά, οι διευθυντές ζητούν θεατρολόγους για τις απογευματινές ζώνες (2:00-4:00), αλλά σε κάποια ΕΑΕΠ δεν έχουν καλυφθεί ούτε τα πρωινά. Δυστυχώς το κλίμα της κάλυψης μαθημάτων Αισθητικής Αγωγής από δασκάλους ανθεί και λουλουδίζει (σήμερα δασκάλα μού είπε ότι ότι οι δάσκαλοι έχουν κάνει Αισθητική Αγωγή στο πανεπιστήμιο και την πρόλαβα –έμεινε παγωτό– λέγοντάς της ότι κι εμείς έχουμε κάνει Αρχαία, Ιστορία, Γλωσσολογία συν τις ξένες γλώσσες και τις ειδικότητές μας, αλλά δεν προσδοκούμε να αντικαταστήσουμε τους δασκάλους ούτε και καμία άλλη ειδικότητα). Όμως, όσοι περιμένετε δεύτερη φάση, μην απογοητεύεστε αν δεν γίνει ή, αν γίνει, δεν είστε μέσα. Σκεφτείτε αυτό: Εάν είστε σε ταμείο ανεργίας, θα παίρνετε απλώς λίγο λιγότερα χρήματα από όσα θα παίρνουμε εμείς ως αναπληρωτές πλήρους ωραρίου σε οποιαδήποτε περιοχή εντός ή (ακόμη χειρότερα) εκτός του νομού μας, τρέχοντας σαν τρελοί, πληρώνοντας βενζίνες ή ταξί (όταν απεργούν τα ΜΜΜ – αλήθεια, τι κάνετε σ’ αυτήν την περίπτωση; Πηγαίνετε στο σχολείο; Σκέφτομαι να το κόψω το ταξί όταν έχουν απεργία τα ΜΜΜ. Λέω να μην πηγαίνω πουθενά), και με διάφορους πάνω από το κεφάλι μας να μας ρωτάν (όπως είπε κι η Millhaven) αν θα συμμετέχουμε στην επιμέλεια των εορτών.
Και μια και το ’φερε η κουβέντα, δεν προτίθεμαι να συμμετάσχω σε στήσιμο εορτών (εκτός από διδασκαλία κομματιών, εάν τα παιδιά μού το ζητήσουν, και ΕΝΤΟΣ του διδακτικού μου ωραρίου) και θα αρκεστώ σε παράσταση στο τέλος (καθόλου λίγο, αν σκεφτούμε ότι πέρυσι έκανα δύο παραστάσεις, και στα δύο σχολεία –σε τέσσερα τμήματα– συν του ότι, ως ψάρι, τους είχα σκηνοθετήσει και τις ανοησίες που επέλεξαν οι δάσκαλοι για τις εορτές του έθνους. Αυτό φέτος αρνούμαι να το κάνω). Όσο για υλικά, εννοείται τίποτα, φέρνω πάλι από το σπίτι μου, με προέτρεψαν να ζητάω και από τα παιδιά να φέρνουν. Αίθουσες εκδηλώσεων υπάρχουν, ευτυχώς, θ’ αρχίσω να τα κατεβάζω κάτω (με φειδώ όμως, και άμα έχω κέφια).
Και κάτι τελευταίο. Έχετε υπογράψει συμβάσεις; Εγώ όχι ακόμη. Υπέγραψα όμως, ως ζώον, παρουσιολόγιο από 23/9. Κανονικά δεν πρέπει να πληρωθούμε από την ημέρα που αναλάβαμε υπηρεσία (19/9); Θα μου πείτε, τι σημασία έχει; Σωστά, αλλά γιατί να τους τα χαρίσουμε ΚΙ ΑΥΤΑ;
Σας φιλώ
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 19:13:24 »
iLLuSioN
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #449 στις:
Οκτωβρίου 08, 2011, 08:08:10 am »
Καλημέρα!μαύρα τα μαντάτα για την σερενάτα!σ´όλους μας αρχίσαν οι κρούσεις για τις γιορτές...προσωπικά είπα στον διευθυντή μου ( συμπαθέστατος κατά τ´άλλα) ας λύσουμε το πρόβλημα οτι στο ολοήμερο εχουμε 40 παιδάκια ο καθένας μας, έχω διατριβή στο σερβίρισμα 100 πιτσιρικίων και μετά βλέπουμε για τις γιορτές(που δεν θέλουμε να ναι απλά σκετς αλλά κάτι πιο αφαιρετικό:ρ)...live your myth in greek education system...
Ζητείται ελπίς!
Καταγράφηκε
Ofilia
Νέο μέλος
«
Απάντηση #450 στις:
Οκτωβρίου 09, 2011, 05:37:03 pm »
΄Πραγματικά αισθάνομαι λύπη, αγανάκτηση, θυμό απελπισία .... δεν μπορώ να πω τίποτα... καλό κουράγιο συνάδελφοι φέτος έίτε βρίσκεστε σε τάξεις είτε έξω από αυτές, ας αγωνιστούμε για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας και των μικρών μαθητών μας...
Καταγράφηκε
Σπυριδούλα
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #451 στις:
Οκτωβρίου 09, 2011, 07:03:03 pm »
Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να πω στην Έλλη ότι στα παρουσιολόγια που υπογράφουμε συμπληρώνουμε από 19/9 που παρουσιαστήκαμε. Αυτό είχαμε κάνει και πέρυσι. Μην το αφήσεις έτσι, δεν υπάρχει λόγος να τους τα χαρίσεις τα λεφτά (ειδικά τώρα...). Και τη βδομάδα από 19 έως 23 θα βάλεις τις ώρες που έχεις βάλει και στις άλλες 2 εβδομάδες. Είναι δικό τους λάθος που δε δουλέψαμε την πρώτη εβδομάδα. Εμείς ήμασταν διαθέσιμοι, ας μας τοποθετούσαν να δουλεύαμε. Μπορείς να πας και να ζητήσεις να συμπληρώσεις άλλο. Να επιμείνεις, μην τους κάνεις τη χάρη να τους χαρίσεις 250- 300 ευρώ. Γιατί πάνω κάτω (και ανάλογα με τα επιδόματά σου) τόσα είναι. Λες και πρόκειται να πληρωθούμε στην ώρα μας πάλι και θα τουςς καθυστερήσει το ένα παρουσιολόγιο....Και πληροφοριακά να ξέρετε ότι φέτος είμαστε όλοι στο μισθολογικό κλιμάκιο (ΜΚ) 18, ανεξαρτήτου προϋπηρεσίας. Μονάχα οι 5ετούς (από Θεσσαλονίκη) μπαίνουν στο ΜΚ17. Ο υπεύθυνος για τα οικονομικά μου είπε ότι κατά τη γνώμη του αυτό θα αλλάξει και θα μας τα δώσουν αναδρομικά, αλλά τίποτα δεν είναι βέβαιο. Ειδικά τώρα με το ενιαίο μισθολόγιο... Καλό βράδυ και καλή συνέχεια (και καλό κουράγιο....) σε όλους μας.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 19:13:24 »
Έλλη
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #452 στις:
Οκτωβρίου 09, 2011, 11:00:36 pm »
Σπυριδούλα, σ' ευχαριστώ πολύ. Θα επικοινωνήσω με τη Διεύθυνση κατευθείαν αύριο το πρωί, να μου διασφαλίσουν ότι θα πληρωθεί η εβδομάδα 19-23, αλλιώς θα επιμείνω να συμπληρώσω εκ νέου παρουσιολόγια.
Καταγράφηκε
millhaven
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #453 στις:
Οκτωβρίου 15, 2011, 12:08:11 pm »
Γεια Χαρά
Ανεβάζω εδώ το παρακάτω άρθρο (και όχι στο topic για το ενιαίο μισθολόγιο), γιατί πολλοί πιστεύουν (όλως παραδόξως) ότι οι αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ θα εξαιρεθούμε από τις νέες περικοπές στους μισθούς από Νοέμβριο, επειδή υπογράψαμε συμβάσεις την εβδομάδα που πέρασε στις οποίες αναγράφεται το περσινό ποσό μηνιαίων αποδοχών (κατά 50 ευρώ μειωμένο λόγω της περικοπής του επιδόματος εξωδιδακτικής απασχόλησης) και επειδή πληρωνόμαστε μέσω ΕΣΠΑ. Η σύμβαση αναφέρει αυτό το ποσό γιατί αφορά τους μήνες Σεπτέμβριο/ Οκτώβριο, για τους οποίους όντως, όπως και οι υπόλοιποι αναπληρωτές θα πληρωθούμε πάνω κάτω τα ίδια με πέρυσι. Ο μισθός μας όμως καθορίζεται κάθε φορά σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις που αφορούν και τους αναπληρωτές που προσλαμβάνονται μέσω κρατικού προυπολογισμού και ουδέποτε, όπως όλοι ξέρουμε, διαμορφώθηκε σύμφωνα με τα ευρωπαικά δεδομένα επειδή απορροφούνται κονδύλια ΕΣΠΑ.
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=318289
*Οι παραπάνω αλλαγές αφορούν βέβαια τους μόνιμους εκπαιδευτικούς. Για τους αναπληρωτές ίσως λόγω των διαφορετικών κρατήσεων, οι μειώσεις να είναι κατά πολύ λίγο μικρότερες.
Και κάτι τελευταίο: όσοι είμαστε διατεθειμένοι να προχωρήσουμε σε απεργία, καλό είναι να εξασφαλίσουμε ότι κατά τις ώρες μας τα παιδιά δεν θα μοιράζονται σε άλλες τάξεις, αλλά ότι θα αναδιαμορφωθεί το πρόγραμμα ώστε να σχολάνε νωρίτερα.
Δυστυχώς, το ποσοστό συμμετοχής στις απεργίες στην πρωτοβάθμια είναι απογοητευτικό... Ας ελπίσουμε ότι οι συγκυρίες θα αναγκάσουν κάποιους να το ξανασκεφτούν...
«
Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 15, 2011, 12:11:01 pm από millhaven
»
Καταγράφηκε
Έλλη
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #454 στις:
Οκτωβρίου 15, 2011, 01:26:11 pm »
Millhaven, είσαι στο μυαλό μου. Μπήκα στο φόρουμ για να ανεβάσω αυτό ακριβώς το άρθρο της Ελευθεροτυπίας που ανέβασες κι εσύ. Δεν κατάλαβα ούτε κι εγώ γιατί κάποιοι συνάδελφοι αναπληρωτές ΕΣΠΑ νόμιζαν ότι θα μείνουμε στο απυρόβλητο. Υπέγραψα σύμβαση κι εγώ την εβδομάδα που μας πέρασε και ο εκκαθαριστής μού το ξεκαθάρισε ότι θα έχουμε τεράστιες μειώσεις από Νοέμβριο.
Όσο για τις απεργίες-κινητοποιήσεις, κι επειδή προτίθεμαι να συμμετάσχω σε όλες, πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα γίνει διασπορά των παιδιών, αλλά ανέβασμα του ωραρίου; Ειδικά όταν στα σχολεία μας οι περισσότεροι (μόνιμοι μάλιστα) δεν προτίθενται να απεργήσουν; Εγώ θα το ζητήσω από τους διευθυντές, αλλά φοβάμαι ότι στο τέλος θα κάνουν ό,τι θέλουν.
Καταγράφηκε
millhaven
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #455 στις:
Οκτωβρίου 15, 2011, 02:40:57 pm »
Έχεις δίκιο Έλλη...
Η δική μας συμμετοχή στην απεργία εύκολα δυστυχώς ''κουκουλώνεται" κάθε φορά, αφού δεν μπαίνουμε σ' ένα τμήμα αλλά σε 5-6 κάθε μέρα και η συνηθισμένη πρακτική είναι να μοιράζονται τα παιδιά του τμήματός μας στις υπόλοιπες τάξεις. Ακριβώς το ίδιο διεκδικούσαμε και πέρυσι στη διάρκεια της επίσχεσης εργασίας, αλλά η αλήθεια είναι ότι πολύ λίγοι σύλλογοι και διευθυντές σεβάστηκαν την κινητοποίησή μας και άλλαξαν το πρόγραμμα.
Εγώ από Δευτέρα θα το κάνω ζήτημα πάντως, γιατί βαρέθηκα να αντιμετωπίζομαι ως η γραφική ειδικότητα, που δεν είναι καν μόνιμη και απεργεί, αλλά και γιατί δεν θέλω να δώσω το πάτημα στους απεργοσπάστες να χρησιμοποιούν το επιχείρημα ότι η απεργία δεν έχει νόημα στο δημοτικό, αφού δεν μπορούν να διώξουν τα παιδιά και ότι οι ίδιοι επιβαρύνονται, αφού στα τμήματά τους μοιράζονται οι μαθητές μας.
Πέρα από τις τραγικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά το μισθολογικό, προσωπικά απεργώ και για να δηλώσω τη δυσαρέσκειά μου για τις νοοτροπίες που επικρατούν στο σχολείο αλλά και για αυτά που σχεδιάζονται μελλοντικά(βλ. νομοσχέδιο για τις νέες αρμοδιότητες των διευθυντών), τα οποία με μαθηματική ακρίβεια θα εξευτελίσουν ακόμα περισσότερο το δημόσιο σχολείο και κατ' επέκταση όσους δουλεύουμε σ' αυτό.
Σε ό,τι αφορά τους μόνιμους, σαφώς και η δική τους συμμετοχή στην απεργία θα ήταν αυτή που θα δημιουργούσε το μεγάλο πρόβλημα στα σχολεία και θα προσέδιδε άλλη δυναμική στις κινητοποιήσεις της εβδομάδας που έρχεται, αλλά δεν μπορούμε να τους περιμένουμε. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι μία μέρα μετά την ανακοίνωση του νέου μισθολογίου, μπαίνοντας στο γραφείο, συνάντησα κλίμα σχεδόν πανηγυρικό, γιατί σύμφωνα με ό,τι κατάλαβαν, οι δάσκαλοι όχι απλά δεν θα θίγονταν, αλλά θα ήταν και τα "καλά παιδιά" που θα είχαν και κάποια αύξηση!!! (Θεωρούσαν ότι οι μεικτές αποδοχές ήταν οι καθαρές...)
Εχθές στη συνέλευση του συλλόγου Κ.Σωτηρίου, αφού οι εκπρόσωποι των παρατάξεων φώναξαν και φαγώθηκαν για ακόμη μία φορά σαν τα κοκόρια
, προτάθηκε κλείσιμο των σχολείων για Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και συμπόρευση με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στις κινητοποιήσεις. Γνωρίζοντας όμως την κατάσταση στα σχολεία, όλοι καταλαβαίνουμε ότι κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα θα συμβεί όσο και αν ελπίζουμε σε μία έκπληξη...
A Bientot...
Καταγράφηκε
dimitrafih1
Προχωρημένο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #456 στις:
Οκτωβρίου 17, 2011, 09:08:12 pm »
υπαρχει κανενα νεοτερο θα παρουν αλλους αναπληρωτες?εγω ειμαι πε08 αλλα ρωταω μηπως ξερετε εσεις κατι....
Καταγράφηκε
millhaven
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #457 στις:
Νοεμβρίου 09, 2011, 11:07:25 pm »
Γεια Χαρά
Πως τα πάτε;
dimitrafish1, δεν γνωρίζω κάτι για τη 2η φάση δυστυχώς...
Σας παραθέτω και το παρακάτω για την αυριανή κινητοποίηση στο 2ο γραφείο ανατολικής Αττικής (
Οθ. Παπαδημητρίου 5, Κορωπί), στις
14:15
.
Ο συγκεκριμένος δάσκαλος διώκεται επειδή παρενέβη σε υπόθεση αναπληρωτή, που επιχειρήθηκε να μετακινηθεί αυθαίρετα από τη διεύθυνση. Επίσης, όλοι θυμόμαστε ότι ήταν από τους ανθρώπους που μας στήριξε πέρισυ σε όλες τις διαμαρτυρίες που κάναμε εξαιτίας των καθυστερήσεων στις πληρωμές, τις συμβάσεις κτλ.
Όποιος θέλει και μπορεί, ας έρθει. Το ζήτημα μας αφορά άμεσα.
Σύλλογος ΠΕ "Κ.Σωτηρίου": Καταγγελία για τη δίωξη συναδέλφου
Αρθρογράφος: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕ \"Κ.ΣΩΤΗΡΙΟΥ\"
01-11-2011 - 08:52:35
Κορωπί 31/10/11 Προς: ΔΟΕ, Συναδέλφους, Μ.Μ.Ε, συνδικάτα
Α.Π.: 80
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου καταδικάζει απερίφραστα τη δίωξη που ασκήθηκε από τη διοίκηση κατά του συναδέλφου Κώστα Τουλγαρίδη, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αναπληρωματικό μέλος ΑΠΥΣΠΕ Αττικής και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ.
Ο συνάδελφος κλήθηκε σε απολογία για «απείθεια», «αναξιοπρεπή διαγωγή υπαλλήλου εντός υπηρεσίας» και «άσκηση αδικαιολόγητης κριτικής των πράξεων της προϊστάμενης αρχής». Η ανάγνωση του ‘κατηγορητηρίου’ από μόνη της παραπέμπει σε άλλες εποχές και επιστρέφει την εκπαίδευση δεκαετίες πίσω.
Είναι αδιανόητο να διώκεται συνάδελφος, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, επειδή με βάση τις αποφάσεις του συλλόγου ζήτησε ενημέρωση από το διευθυντή του σχολείου για υπηρεσιακά θέματα και για ζητήματα που αφορούσαν τα δικαιώματα του συλλόγου διδασκόντων.
Η συγκεκριμένη δίωξη μάς αφορά όλους. Δηλώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δε θα επιτρέψουμε την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και τη φίμωση κάθε φωνής διαμαρτυρίας μέσα στα σχολεία ενώ παράλληλα θα αντιπαλέψουμε κάθε αυθαιρεσία που εκπορεύεται από τη διοίκηση και το Υπουργείο Παιδείας.
Οι αρχές και οι αξίες του «νέου σχολείου» της αγοράς, όπως το αντιλαμβάνεται το υπουργείο παιδείας αρχίζουν να λαμβάνουν σάρκα και οστά. Η προώθησή του και η επιβολή των βάρβαρων μέτρων του Μνημονίου πηγαίνουν μαζί με την ένταση του αυταρχισμού. Γίνεται προσπάθεια να εφαρμοστεί στην πράξη, ακόμα και πριν να ψηφιστεί, το σχέδιο έκτρωμα για τη «διοικητική αναδιάρθρωση», με τις «αλήστου μνήμης» ρυθμίσεις για την «αξιολόγηση της συμπεριφοράς του υπαλλήλου».
Είναι στο χέρι μας να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Ως μαζικό κίνημα είμαστε εδώ και δε θα περάσουν πρακτικές διώξεων και αυθαιρεσιών από τη διοίκηση.
Η αποφασιστική και συλλογική δράση των εκπαιδευτικών θα τις ακυρώσει.
Απαιτούμε να σταματήσει αμέσως κάθε διαδικασία εναντίον του συναδέλφου.
• Καλούμε τη ΔΟΕ, τους συλλόγους και τα συνδικάτα να εκφράσουν αλληλεγγύη.
•
Την Πέμπτη 10/11, στις 2.15μ.μ., το Δ.Σ. του Συλλόγου «Κώστας Σωτηρίου» θα προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας στο 2ο Γραφείο Π.Ε. Αν. Αττικής, μαζί με το διωκόμενο συνάδελφο και αντί για απολογία θα απαιτήσει να σταματήσει κάθε διαδικασία δίωξης εναντίον του συναδέλφου.
• Καλούνται η ΔΟΕ, οι αιρετοί Αν. Αττικής, και κάθε συνάδελφος που θέλει να εκφράσει τη συμπαράστασή του.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Ρούπας Ελένη Κανελλοπούλου
Καταγράφηκε
dimitrafih1
Προχωρημένο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #458 στις:
Νοεμβρίου 11, 2011, 04:36:31 pm »
ειδατε τους πινακες που βγηκαν σημερα?εμενα μου ανοιγουν αλλα χωρις ονοματα...
Καταγράφηκε
iLLuSioN
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #459 στις:
Νοεμβρίου 11, 2011, 05:34:44 pm »
Μια λέξη...μπάχαλο!185 μειωμένου αντί να κάνουν μια β φάση πλήρους! Πολλά άτομα με μόρια εκτός...θλίψη και οργή. Αυτό...
Καταγράφηκε
millhaven
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #460 στις:
Νοεμβρίου 14, 2011, 11:26:57 pm »
Γεια
Τελικά οι υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν. Προχώρησαν σε μία μεγάλη φάση μειωμένου ωραρίου, ενώ θα μπορούσαν σαφώς να έχουν προσλάβει και άτομα για πλήρες...
Πως όμως θα αυξανόταν το ποσοστό των απασχολούμενων, ώστε να εμφανίζονται λιγότεροι στις λίστες του ΟΑΕΔ; Κάπως έτσι...
Anyway, καλή αρχή σε όσους παρουσιάζονται αυτές τις ημέρες...
Ας ελπίσουμε ότι η πρακτική αυτή δεν θα γενικευτεί στο εξής
«
Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 14, 2011, 11:28:47 pm από millhaven
»
Καταγράφηκε
iLLuSioN
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #461 στις:
Νοεμβρίου 17, 2011, 07:29:07 pm »
http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=50685