0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: millhaven στις Μαΐου 15, 2013, 04:40:50 pmΘέλω να δω τι θα γίνει την Παρασκευή στα δημοτικά. Ελπίζω πραγματικά να μην υπερισχύσει η λογική του "τι μας νοιάζει εμάς;" ή η ακόμα χειρότερη "καλά τους κάνουν"... Δυστυχώς τα άκουσα αυτά από κάποιους δασκάλους (αναπληρωτών συμπεριλαμβανομένων) αυτό το διάστημα... ΘΛΙ
Θέλω να δω τι θα γίνει την Παρασκευή στα δημοτικά. Ελπίζω πραγματικά να μην υπερισχύσει η λογική του "τι μας νοιάζει εμάς;" ή η ακόμα χειρότερη "καλά τους κάνουν"... Δυστυχώς τα άκουσα αυτά από κάποιους δασκάλους (αναπληρωτών συμπεριλαμβανομένων) αυτό το διάστημα... ΘΛΙ
Παράθεση από: gio66 στις Μαΐου 15, 2013, 10:20:30 pmΠαράθεση από: millhaven στις Μαΐου 15, 2013, 04:40:50 pmΘέλω να δω τι θα γίνει την Παρασκευή στα δημοτικά. Ελπίζω πραγματικά να μην υπερισχύσει η λογική του "τι μας νοιάζει εμάς;" ή η ακόμα χειρότερη "καλά τους κάνουν"... Δυστυχώς τα άκουσα αυτά από κάποιους δασκάλους (αναπληρωτών συμπεριλαμβανομένων) αυτό το διάστημα... ΘΛΙ
καλημέρα συνάδελφοι. θα ήθελα να ρωτήσω για λογαριασμό δικού μου προσώπου, που κάνει πρώτη φορά τα χαρτιά του για τους πίνακες αναπληρωτών.. δεν έχουν δικαίωμα από φέτος οι θεατρολόγοι να δηλώνουν και πρωτοβάθμια; κάτι τέτοιο ειπώθηκε και θα ήθελα να το διασταυρώσουμε, γιατί προσωπικά είμαι φιλόλογος και δεν γνωρίζω για τον κλαδο των θεατρολόγων.ευχαριστώ εκ των προτέρων.