0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Omerta στις Νοεμβρίου 06, 2009, 04:56:38 pmΠαράθεση από: MARGARITA_23 στις Νοεμβρίου 06, 2009, 04:46:52 pmΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ 5 Ε
Παράθεση από: MARGARITA_23 στις Νοεμβρίου 06, 2009, 04:46:52 pmΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ 5 Ε
ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ 5 Ε
ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ...ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΓΩ...
Κορίτσια ηρεμία!!!!!!!! Το τελευταίο είναι να φαγωθούμε μεταξύ μας μεταξύ μας!!!!!!!! ???Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στην επόμενη φάση!!!!!!!!!Με το να λογομαχείτε δε νομίζω ότι κερδίζει κάνεις τίποτα!!!!!!!!!!!!!!
Συνάδελφοι, μ' όλη την καλή διάθεση, συμμαζευτείτε γιατί θα μας πάρουν με τις πέτρες!!!! Καταλαβαίνω και την αγωνία και την απογοήτευση αλλά οι ύβρεις και οι βαρύγδουπες εκφράσεις απλά "μας εκθέτουν" (κάπου διάβασα για "μαύρη μέρα για την παιδεία"-θα το διαβάσουν και άνθρωποι που έχουν φάει ξύλο για την παιδεία και θα φρίξουν...γιατί?...επειδή μέχρι τώρα έχουν πάρει μόνο 1600 νηπιαγωγούς? ). Έχετε την εντύπωση ότι είμαστε ο μόνος κλάδος στην εκπαίδευση? Ότι δεν υπάρχουν άλλες ανάγκες? Τι να πουν τότε χημικοί, φυσικοί, μαθηματικοί...Τέλος, μία...ας μου επιτραπεί η έκφραση "συμβουλή"...Τόσος φανατισμός δεν οδηγεί πουθενά. Κανένας δε θα σκεφτεί εσένα, κι εσένα ,κι εσένα σαν άτομο-μονάδα...ΚΑΝΕΝΑΣ (ούτε πράσινος, ούτε μπλε, ούτε κόκκινος, ούτε πορτοκαλί, ούτε... )
Nai Tesy epitelous...As analavoume drasi !!!Loipon opoios exei til i alles info sxetika meto en logw syntonistiko organo (to opoio apoteleitai ap'oti katalavainw apo diorismenous k anaplirwtes e?)