0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χμμ... για τα κενά έκανε λόγο... αλλά όχι και τόσο ευχάριστο..." Θέλω να σας πω ότι εγώ αντιμετώπισα τα κενά -γιατί ήταν το πρώτο ταβάνι που μού ‘ρθε στο κεφάλι μόλις ανέλαβα. Χιλιάδες κενά σε όλη τη χώρα τα αντιμετώπισα -να σας το πω δημοσίως- με λάθος τρόπο. Δηλαδή, ζήτησα αμέσως πιστώσεις τις οποίες έδωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, για να καλύψουμε αμέσως τα κενά και να μπουν οι καθηγητές στο σχολείο. Αυτό δεν μπορεί να ξαναγίνει. Τα κενά θα αντιμετωπιστούν από το εκπαιδευτικό δυναμικό της χώρας, το οποίο είναι τεράστιο. Είμαστε η πρώτη χώρα στον ΟΟΣΑ σε αναλογία μαθητών ανά καθηγητή, ανά εκπαιδευτικό: 1 προς 9. Και είμαστε μέσα στις τρεις τελευταίες χώρες στις επιδόσεις στα μαθήματα. Αυτά τα θέματα θα μας αφήσουν αδιάφορους;"Φαντάζομαι (και θέλω να πιστεύω) ότι δεν αναφέρεται στη φετινή χρονιά...
εδω απο την αρχη της χρονιας περιμενω συναδελφο να χωρισουμε τα 28 νηπια περιοχη βοιωτιας και δεν εχει ερθει ενω τα προηγουμενα χρονια υπηρχαν 2 νηπιαγωγοι
Παράθεση από: markela στις Νοεμβρίου 13, 2009, 05:16:27 pmεδω απο την αρχη της χρονιας περιμενω συναδελφο να χωρισουμε τα 28 νηπια περιοχη βοιωτιας και δεν εχει ερθει ενω τα προηγουμενα χρονια υπηρχαν 2 νηπιαγωγοισυγνωμη εχεις 28 νηπια μονη σ;[/quoteμα ακριβως γι'αυτο μιλαμε εχω ξαναγραψει 2 φιλες μου αναπληρωτριες Ηαρακλειο και Ευβοια εχουν η καθε μια απο 28 και 29 παιδια αι ζητανε συνεχεια αλλα ατομα αλλα δεν το βλεπω γι'αυτο και λεμε πως τα κενα μας σιγουρα ειναι (540-200) 350!Ολοημερα δεν λειτουργουν ,παντου συμπτυξεις ταξεων και βγαινει η Διαμαν.και μας μιλαει καπου διαβασα για μονοψηφιο ???αριθμο κενων!!!!!!!!!!!!1ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ