0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sofaki!!! στις Νοεμβρίου 24, 2009, 12:32:02 pmεγω με σειρα 109 ..και βλεπουμε..και πιστευα το αργοτερο μεχρι ιανουαριο θα ειχα φυγει.....παλι καλα του χρονου μονιμη......... Δηλ. είσαι στους διοριστ. β φουρνιάς; ( εγω εκεί..κ θέλω περίπου.. 63 ακόμα...για αναπλήρωση..αλλά λογικά δεν το βλέπω..) (εχώ βαρεθεί απ' το καλοκαίρι να περιμένω. η όλη κατάσταση μου δημιουργίσει ψυχοσωματικά προβλήματα...) (Επιπλέον σκεφ. μήπως δε διοριστώ π ο τ έ...)
εγω με σειρα 109 ..και βλεπουμε..και πιστευα το αργοτερο μεχρι ιανουαριο θα ειχα φυγει.....παλι καλα του χρονου μονιμη.........
Παράθεση από: sofaki!!! στις Νοεμβρίου 24, 2009, 11:56:38 amδεν κανει τιποτα.πρωτη χρονια θα φυγεις???η εχεις ξανα παει ανπληρωτρια?θαναι η πρωτη μ φορα.αλλα να σ πω αν βγει παλι μονοψηφιος μπορει να κινδυνευω κ γω.αντε να βγει να τελειωνουμε.αφου ετοιμα τα χουν γτ καθυστερουν;
δεν κανει τιποτα.πρωτη χρονια θα φυγεις???η εχεις ξανα παει ανπληρωτρια?
Παράθεση από: nefelh στις Νοεμβρίου 24, 2009, 02:11:00 pmΠαράθεση από: sofaki!!! στις Νοεμβρίου 24, 2009, 11:56:38 amδεν κανει τιποτα.πρωτη χρονια θα φυγεις???η εχεις ξανα παει ανπληρωτρια?θαναι η πρωτη μ φορα.αλλα να σ πω αν βγει παλι μονοψηφιος μπορει να κινδυνευω κ γω.αντε να βγει να τελειωνουμε.αφου ετοιμα τα χουν γτ καθυστερουν;γιατι το λες αυτο???δεν εχεις βαλει το κουτακι????εβαλες συγκεκριμενες περιοχες??μηπως εισαι διοριστεα της β φουρνιας??
νεφελη μου ετοιμασε τα πραγματακια σου..................τα βιβλια σου.βαλε ενα χαμογελο .το πιο μεγαλο και γλυκο γιατι σε δυο τρεις μερουλες φευγεις και ελπιζω να μην μας ξεχασεις...........εμας τους εναπομειναντες......τι εχεις βαλει πρωτες επιλογες??πρωτη φορα εδωσες ασεπ???που τελειωσες??
μμμμμμμμμμμμμ μια χαρα σαν εμενα.εγω καν δεν μπηκα στην διαδικασι να δουλεψω......λογω ασεπ.......αντε τωρα ανταμοιβονται οι κοποι σου.........
ναι..πιστευω οτι πεμπτη θα βγουν.αυτα τα ουτε 50 ατομα ......το λεω και εκνευριζομαι.δεν μπορω να σκεφτω με ποιον τροπο να πουμε στην αννουλα για τα κενα που εβγαλε επισημα το υπεπθ και τωρα μας τα αλλαζει??τουλαχιστον ας εβγαζαν 50 μονο νηπιαγωγους.να ανεβαια λιγο στον πινακα.τωρα με τα 15 το πολυ 20 ατομα.......ουτε μαιο δεν με παιρνουν...