*

Αποστολέας Θέμα: Ε' Φάση Φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 86195 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zst

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Ε' Φάση Φιλολόγων
« Απάντηση #378 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 01:55:48 pm »
δεν μπορει να σταθει αναδρομικα. το εκανε ο στυλιαριδης κατ εξαιρεση. και αφου ηταν εξτρα δε μιλησε κανεις. αν ισχυει για ολους το προσβαλλει καποιος που δεν εδωσε και αντιο. οι παλιες επιτυχιες δε μετρανε ο αμεντευς εχει δικαιο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:15:37 »

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 02:05:17 pm »
διατυμπανίζει η Υπουργός διαρκώς το ΑΣΕΠ....οπότε όσοι δεν έχετε επιτυχία είναι δύσκολα τα πράγματα εκτός αν έχετε μεγάλη προϋπηρεσία.......

και ποια θεωρειται μεγαλη πρυπηρεσια;

nai ontws...
ti shmainei diladi megalh prouphresia????????????

Αποσυνδεδεμένος che

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #380 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 02:11:10 pm »
Ε φάση αναπληρωτών. 50, 60, 70, ίσως και 80 φιλόλογοι. Λογικά θα ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή.

ελπιζω να μη κανεις χιουμορ. ξερεις .......μετα τις δηλωσεις της Διαμαντοπούλου την προηγουμενη πεμπτη θεωρουσα πως το θεμα με τους αναπληρωτες  παει για κουκούλωμα .
hasta la victoria siempre

Αποσυνδεδεμένος G7 02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 02:13:18 pm »
Ε φάση αναπληρωτών. 50, 60, 70, ίσως και 80 φιλόλογοι. Λογικά θα ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή.

Πω πω τι μου θύμησες τώρα........ωραίες εποχές....πόσοι αναπληρωτές και πότε θα ανακοινωθούν τα ονόματα ήταν η μόνη μας αγωνία ......τώρα......δεν μας κάνει καν εντύπωση αυτό που είπες....
Φώφη, κάνε το καλό και ρίξ' την στο γυαλό....

http://filologoi02.forumgreek.com/

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:15:37 »

Αποσυνδεδεμένος sharon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 02:24:28 pm »
Αγαπητε amedeus εμεις ή εσύ δεν μπορείς να ερμηνεύσεις σωστά αυτά που ακούς?Από που καταλαβες ότι θα χρειστεί να δίνουμε και να ξαναδίνουμε ασεπ?Μη σκορπάτε τον πανικό χωρίς λόγο.Εφ'οσον ξεκαθαρίζει ότι η προυπηρεσία θα μετράει κανονικά είναι φανερό ότι θα εξακολουθεί να υπάρχει ένας πίνακας σαν το 24μηνο και από κει θα αποροφά ένα ποσοστό.Ακουσα πάρα πολύ προσεκτικά τα λόγια της Διαμαντοπούλου στην ΝΕΤ και πραγματικά έχω ανακουφιστεί.Το μήνυμα είναι να έχουμε περασει όλοι μια τουλάχιστον φορά στον ασεπ.

κι εγώ αυτό κατάλαβα που λέει ο amandeus.. καθε 2 χρόνια πρέπει κάποιος να δίνει ασεπ και να είναι επιτυχών για διορισμό , αναπληρωση ωρομισθία ,όλα γενικώς!! και εφόσον είναι επιτυχών θα μετράει , δηλαδή θα μοριοδοτείται η προϋπηρεσία του, αν έχει ..δεν ακουσα να λέει η Διαμ.... τίποτα για επιτυχία σε οποιοδήποτε ασεπ.

Αποσυνδεδεμένος zulte

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • dato tempore
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 02:33:36 pm »
μηπως καθε δυο χρονια να δινουμε και πανελλαδικες;;; τι σκεφτεστε ρε παιδια; λιγη λογικη βαλτε στις σκεψεις σας. θα απαξιωσει ετσι απλα τον κοπο τοσων χιλιαδων; εννοειται οτι θα μετραει οποιοσδηποτε ασεπ.

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 02:44:38 pm »
k-z συμφωνώ και εγώ μαζί σου......

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 02:48:03 pm »
Αγαπητε amedeus εμεις ή εσύ δεν μπορείς να ερμηνεύσεις σωστά αυτά που ακούς?Από που καταλαβες ότι θα χρειστεί να δίνουμε και να ξαναδίνουμε ασεπ?Μη σκορπάτε τον πανικό χωρίς λόγο.Εφ'οσον ξεκαθαρίζει ότι η προυπηρεσία θα μετράει κανονικά είναι φανερό ότι θα εξακολουθεί να υπάρχει ένας πίνακας σαν το 24μηνο και από κει θα αποροφά ένα ποσοστό.Ακουσα πάρα πολύ προσεκτικά τα λόγια της Διαμαντοπούλου στην ΝΕΤ και πραγματικά έχω ανακουφιστεί.Το μήνυμα είναι να έχουμε περασει όλοι μια τουλάχιστον φορά στον ασεπ.

κι εγώ αυτό κατάλαβα που λέει ο amandeus.. καθε 2 χρόνια πρέπει κάποιος να δίνει ασεπ και να είναι επιτυχών για διορισμό , αναπληρωση ωρομισθία ,όλα γενικώς!! και εφόσον είναι επιτυχών θα μετράει , δηλαδή θα μοριοδοτείται η προϋπηρεσία του, αν έχει ..δεν ακουσα να λέει η Διαμ.... τίποτα για επιτυχία σε οποιοδήποτε ασεπ.

Εγώ επιμένω.......ότι μίλησε για πολλούς αναπληρωτές που ήδη είναι επιτυχόντες και για ωρομίσθιους επίσης.....

ενώ είπε ότι υπάρχουν άτομα με προϋπηρεσία χωρίς επιτυχία....άρα στην ουσία αυτοί που θα ζημιωθούν θα είναι όσοι δεν έχουν επιτυχία....

οι προηγούμενοι ΑΣΕΠ θα μετρήσουν αυτό που λέτε ότι κάποιος δε πρσβάλει το νόμο γιατί δεν έδωσε ΑΣΕΠ....δε στέκει...τι θα πει δεν έδωσε όλοι μπορούν να δώσουν....κάθε δυο χρόνια...άλλοι 1-2-3-4-5-6...εγώ 5 φορές έδωσα

Αποσυνδεδεμένος che

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 02:49:44 pm »

Εγώ επιμένω.......ότι μίλησε για πολλούς αναπληρωτές που ήδη είναι επιτυχόντες και για ωρομίσθιους επίσης.....

ενώ είπε ότι υπάρχουν άτομα με προϋπηρεσία χωρίς επιτυχία....άρα στην ουσία αυτοί που θα ζημιωθούν θα είναι όσοι δεν έχουν επιτυχία....

οι προηγούμενοι ΑΣΕΠ θα μετρήσουν αυτό που λέτε ότι κάποιος δε πρσβάλει το νόμο γιατί δεν έδωσε ΑΣΕΠ....δε στέκει...τι θα πει δεν έδωσε όλοι μπορούν να δώσουν....κάθε δυο χρόνια...άλλοι 1-2-3-4-5-6...εγώ 5 φορές έδωσα

arist2 αυτο περι ε φασης ισχύει?
hasta la victoria siempre

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 03:10:29 pm »

Αυτά έγραψε συνάδελφος που τα έμαθε απο το ΥΠΕΠΘ...τα πράγμτα είναι άσχημα....

Μόλις πληροφορήθηκα μεσά από το υπεπθ, το νομοσχεδιο είναι σχεδον ετοιμο και θα βγει πεμπτη ή παρασκευη για διαβουλευση. Θα λεει ξεκάθαρα
1.Ότι κλειδωνουν οι πινακες 24μηνο 30μηνο και 40%
2.ενώ ο πινακας αναπληρωτων και ωρομισθιων διαγράφεται πληρως.
3. Η προυπηρεσια που θα παρουμε φετος θα μετρήσει για τους πινακες που κλειδωνουν.
4. Για αυτους τους πινακες θα υπαρξει μεταβατικο σταδιο, τωρα ποσο καιρο και πως θα γινει δεν το ξεακαθαρίζει ακομη.
5. Το ετος 2010-2011 θα παρει αναπληρωτες από τους επιτυχοντες του τελευταιου ασεπ και τα μορια από δω και περα θα μετραν σαν προσαυξηση στον ασεπ και όχι για διορισμό.

Παιδιά μάλλον πρέπει να ξεσηκωθούμε.............αν  όντως έτσι είναι τα πράγματα....τελείωσε.....το όνειρο....γίνεται εφιάλτης...

Αποσυνδεδεμένος G7 02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 03:11:43 pm »
aristos2 ...κάποιος ggg έριξε μια βόμβα στην συζήτηση για τις δηλώσεις της Διαμαντοπούλου.......ό,τι να 'ναι......
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 17, 2009, 03:15:27 pm από G7 02 »
Φώφη, κάνε το καλό και ρίξ' την στο γυαλό....

http://filologoi02.forumgreek.com/

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 03:15:25 pm »
Aristos2 μπορείς να μας κατατοπίσεις έστω και στο περίπου για τις δικές σου πληροφορίες που νομίζω είναι π[ιο έγκυρες ;
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 03:20:47 pm »
Η βόμβα αυτή ήταν ατομική...................ο πλανήτης των ωρομισθίων και αναπληρωτών καταστρέφεται.....

Αριστος2 ως σουπερμαν σώσε μας.....ξέρεις κάτι ή θα φουντάρουμε....????????

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 03:23:14 pm »
Δεν ισχύει το παραπάνω ..., αντιβαίνει με τις δηλώσεις της το πρωί στη ΝΕΤ ..., και με τις δικές μου πληροφορίες.
Οι έχοντες επιτυχία σε όποιον ΑΣΕΠ δεν πρέπει, νομίζω, ν' ανησυχούμε.

Του χρόνου οι διορισμού θα γίνουν ως έχουν κι ελπίζω με προϋπόθεση ΑΣΕΠ, γιατί είναι δίκαιο, οι αν/τές θα κληθούν από τους ισχύοντες πίνακες, ίσως με τους έχοντες επιτυχία ΑΣΕΠ να προτάσσονται, και η μεταβατική περίοδος, άγνωστο ακόμη πόσο θα κρατήσει, θα διορίσει τους περισσότερους με μόρια που κερδήθηκαν με βάση επιτυχίες σε ΑΣΕΠ και άλλους, χωρίς ΑΣΕΠ.

Αυτά πληροφορούμε και καταλαβαίνω ..., όχι άλλος πανικός!
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685