0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: arist2 στις Νοεμβρίου 17, 2009, 12:52:43 pmδιατυμπανίζει η Υπουργός διαρκώς το ΑΣΕΠ....οπότε όσοι δεν έχετε επιτυχία είναι δύσκολα τα πράγματα εκτός αν έχετε μεγάλη προϋπηρεσία.......και ποια θεωρειται μεγαλη πρυπηρεσια;
διατυμπανίζει η Υπουργός διαρκώς το ΑΣΕΠ....οπότε όσοι δεν έχετε επιτυχία είναι δύσκολα τα πράγματα εκτός αν έχετε μεγάλη προϋπηρεσία.......
Ε φάση αναπληρωτών. 50, 60, 70, ίσως και 80 φιλόλογοι. Λογικά θα ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή.
Αγαπητε amedeus εμεις ή εσύ δεν μπορείς να ερμηνεύσεις σωστά αυτά που ακούς?Από που καταλαβες ότι θα χρειστεί να δίνουμε και να ξαναδίνουμε ασεπ?Μη σκορπάτε τον πανικό χωρίς λόγο.Εφ'οσον ξεκαθαρίζει ότι η προυπηρεσία θα μετράει κανονικά είναι φανερό ότι θα εξακολουθεί να υπάρχει ένας πίνακας σαν το 24μηνο και από κει θα αποροφά ένα ποσοστό.Ακουσα πάρα πολύ προσεκτικά τα λόγια της Διαμαντοπούλου στην ΝΕΤ και πραγματικά έχω ανακουφιστεί.Το μήνυμα είναι να έχουμε περασει όλοι μια τουλάχιστον φορά στον ασεπ.
Παράθεση από: k-z στις Νοεμβρίου 17, 2009, 01:47:30 pmΑγαπητε amedeus εμεις ή εσύ δεν μπορείς να ερμηνεύσεις σωστά αυτά που ακούς?Από που καταλαβες ότι θα χρειστεί να δίνουμε και να ξαναδίνουμε ασεπ?Μη σκορπάτε τον πανικό χωρίς λόγο.Εφ'οσον ξεκαθαρίζει ότι η προυπηρεσία θα μετράει κανονικά είναι φανερό ότι θα εξακολουθεί να υπάρχει ένας πίνακας σαν το 24μηνο και από κει θα αποροφά ένα ποσοστό.Ακουσα πάρα πολύ προσεκτικά τα λόγια της Διαμαντοπούλου στην ΝΕΤ και πραγματικά έχω ανακουφιστεί.Το μήνυμα είναι να έχουμε περασει όλοι μια τουλάχιστον φορά στον ασεπ. κι εγώ αυτό κατάλαβα που λέει ο amandeus.. καθε 2 χρόνια πρέπει κάποιος να δίνει ασεπ και να είναι επιτυχών για διορισμό , αναπληρωση ωρομισθία ,όλα γενικώς!! και εφόσον είναι επιτυχών θα μετράει , δηλαδή θα μοριοδοτείται η προϋπηρεσία του, αν έχει ..δεν ακουσα να λέει η Διαμ.... τίποτα για επιτυχία σε οποιοδήποτε ασεπ.
Παράθεση από: sharon στις Νοεμβρίου 17, 2009, 02:24:28 pmΠαράθεση από: k-z στις Νοεμβρίου 17, 2009, 01:47:30 pmΑγαπητε amedeus εμεις ή εσύ δεν μπορείς να ερμηνεύσεις σωστά αυτά που ακούς?Από που καταλαβες ότι θα χρειστεί να δίνουμε και να ξαναδίνουμε ασεπ?Μη σκορπάτε τον πανικό χωρίς λόγο.Εφ'οσον ξεκαθαρίζει ότι η προυπηρεσία θα μετράει κανονικά είναι φανερό ότι θα εξακολουθεί να υπάρχει ένας πίνακας σαν το 24μηνο και από κει θα αποροφά ένα ποσοστό.Ακουσα πάρα πολύ προσεκτικά τα λόγια της Διαμαντοπούλου στην ΝΕΤ και πραγματικά έχω ανακουφιστεί.Το μήνυμα είναι να έχουμε περασει όλοι μια τουλάχιστον φορά στον ασεπ. κι εγώ αυτό κατάλαβα που λέει ο amandeus.. καθε 2 χρόνια πρέπει κάποιος να δίνει ασεπ και να είναι επιτυχών για διορισμό , αναπληρωση ωρομισθία ,όλα γενικώς!! και εφόσον είναι επιτυχών θα μετράει , δηλαδή θα μοριοδοτείται η προϋπηρεσία του, αν έχει ..δεν ακουσα να λέει η Διαμ.... τίποτα για επιτυχία σε οποιοδήποτε ασεπ.Εγώ επιμένω.......ότι μίλησε για πολλούς αναπληρωτές που ήδη είναι επιτυχόντες και για ωρομίσθιους επίσης.....ενώ είπε ότι υπάρχουν άτομα με προϋπηρεσία χωρίς επιτυχία....άρα στην ουσία αυτοί που θα ζημιωθούν θα είναι όσοι δεν έχουν επιτυχία....οι προηγούμενοι ΑΣΕΠ θα μετρήσουν αυτό που λέτε ότι κάποιος δε πρσβάλει το νόμο γιατί δεν έδωσε ΑΣΕΠ....δε στέκει...τι θα πει δεν έδωσε όλοι μπορούν να δώσουν....κάθε δυο χρόνια...άλλοι 1-2-3-4-5-6...εγώ 5 φορές έδωσαarist2 αυτο περι ε φασης ισχύει?