0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ολα πλεον συνηγορουν για μικρες φάσεις...1. Ο Αριστος2 είπε ότι με νύχια και δόντια εξασφάλισαν αυτες τις 92 πιστώσεις 2. τα κενά απο 360 τα έκαναν 247 με ωρομισθίες3. τα κενά πλέον είναι 1554. Έδωσαν εντολή για κλήση ωρομισθίων5. Αναπληρωτής μας είπε ότι γίνεται και κλήση κάποιων αποσπάσεωναρα τα κενά απο 155 εγώ πιστευώ ότι θα πέσουν κάτω απο 100 και οι επόμενες φάσεις θα αριθμούν 1-2 δεκάδες άτομα ή και μονοψήφιεςπλέον μιλάω και εγώ με δεδομένα και δεν κάνω εικασίες 1099 είναι μέχρι στιγμής το πλέον λογικό να πάμε στους 1200..βάση το τονίζω εκ νέου 21 ή 20.9.....για μισο μοριάκι θα μείνουμε έξω...δεν πειράζει όυτως ή άλλως και εγω και ο Αριστος2 ούτε φέτος συμπληρώναμε 24μηνο...το θέμα είναι να πάμε β φάση οπωσδήποτε τυ χρόνου ή έστω γ....καλό υπόλοιπο Κυριακής..Αριστ2
"τα κενά που δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν με ωρομισθίες" είπε ο Αριστος 2 θα καλυφθούν με αναπληρωτέςστη χώρα μας τα αδύνατα φίλε μου γίνονται δυνατά το ξέρεις άλλωστε (άτομα με πτυχίο του 2008 μαεύουν 16-17 μόρια το χρόνο και άλλα πόλλά)και για να σου αποδείξω ότι γίνεταισχολείο στη Λαμία δεν έχει καθόλου μόνιμους φιλολόγους και λειτουργεί με 5 ή με 6 ωρομίσθιους των 11 ωρών αν δεν κάνω λάθος.......το έγραψε κοπέλα που είναι σε αυτό το σχολείο....στο 1 λύκειο Ορεστιάδας είναι λίγο καλύτερα 1 αναπληρωτής 2 ωρομίσθιοι των 11 ωρών και 1 των 6 ωρών....άρα με ωρομίσθιους αν θέλουν καλύπτουν τα πάντα....βουλώνουν κάθε τρύπα.....
Παράθεση από: arist2 στις Νοεμβρίου 08, 2009, 07:37:25 pm"τα κενά που δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν με ωρομισθίες" είπε ο Αριστος 2 θα καλυφθούν με αναπληρωτέςστη χώρα μας τα αδύνατα φίλε μου γίνονται δυνατά το ξέρεις άλλωστε (άτομα με πτυχίο του 2008 μαεύουν 16-17 μόρια το χρόνο και άλλα πόλλά)και για να σου αποδείξω ότι γίνεταισχολείο στη Λαμία δεν έχει καθόλου μόνιμους φιλολόγους και λειτουργεί με 5 ή με 6 ωρομίσθιους των 11 ωρών αν δεν κάνω λάθος.......το έγραψε κοπέλα που είναι σε αυτό το σχολείο....στο 1 λύκειο Ορεστιάδας είναι λίγο καλύτερα 1 αναπληρωτής 2 ωρομίσθιοι των 11 ωρών και 1 των 6 ωρών....άρα με ωρομίσθιους αν θέλουν καλύπτουν τα πάντα....βουλώνουν κάθε τρύπα.....Αριστ 2 εδώ είναι που πρέπει και οι Διευθυντές των σχολέιων να πάρουν ξεκάθαρη και απορριπτική θέση για την κάλυψη κενών-"τρυπών" με ωρομισθίους.Αυτοί, αν το απαιτήσουν από τις διδε, μπορεί να είναι εφικτή η κλιση και 1500.Αυτό έκανε ο Διευθυντής του σχολέιου μου, γιατί δεν μπορούσε άλλωστε να λειτουργήσει ομαλά τα σχολείο( εφημερίες...)Και είπε μάλιστα, όταν έγινε η Δ κλιση αναπληρωτών, ότι οι διευθυντές δεν πρέπει να είναι κότες... Μας έλειπαν 21 ώρες και πίεζε μεχρι τελευταία στιγμή.Ελπίζω να έρθει ο/η αναπληρωτής στο σχολέιο μας, μην φάει καμια απογοήτευση ο ανθρωπος , γιατί εξακολουθούν να υπάρχουν κενά σε πολλά σχολέια της Αιτ/νίας.