*

Αποστολέας Θέμα: Ε' Φάση Φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 85966 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Απ: Ε' Φάση Φιλολόγων
« Απάντηση #84 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 06:47:41 pm »
Ολα πλεον συνηγορουν για μικρες φάσεις...

1. Ο Αριστος2 είπε ότι με νύχια και δόντια εξασφάλισαν αυτες τις 92 πιστώσεις
2. τα κενά απο 360 τα έκαναν 247 με ωρομισθίες
3. τα κενά πλέον είναι 155
4. Έδωσαν εντολή για κλήση ωρομισθίων
5. Αναπληρωτής μας είπε ότι γίνεται και κλήση κάποιων αποσπάσεων

αρα τα κενά απο 155 εγώ πιστευώ ότι θα πέσουν κάτω απο 100 και οι επόμενες φάσεις θα αριθμούν 1-2 δεκάδες άτομα ή και μονοψήφιες

πλέον μιλάω και εγώ με δεδομένα και δεν κάνω εικασίες

1099 είναι μέχρι στιγμής το πλέον λογικό να πάμε στους 1200..βάση το τονίζω εκ νέου 21 ή 20.9.....

για μισο μοριάκι θα μείνουμε έξω...δεν πειράζει όυτως ή άλλως και εγω και ο Αριστος2 ούτε φέτος συμπληρώναμε 24μηνο...το θέμα είναι να πάμε β φάση οπωσδήποτε τυ χρόνου ή έστω γ....

καλό υπόλοιπο Κυριακής..

Αριστ2

Με "νύχια και δόντια" θα εξασφαλίσουν άλλες 150 πιστώσεις, έως το τέλος της σεζόν, για τα κενά που δεν είναι δυνατό να καλυφθούν όλα με ωρομισθίες και για νέα κενά που θα προκύψουν. Το "νύχια και δόντια", άλλωστε, είναι κουβέντα που μου μεταφέρθηκε και διόλου δεν εντερνίζομαι ... 150 ακόμη αν/τές φιλόλογοι δε θα ρίξουν έξω το Έθνος ...! Η βάση θα φτάσει στο 20,7 +/- Ελπίζω κι εύχομαι να επιβεβαιωθώ ...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 08, 2009, 06:57:34 pm από aristos2 »
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:19:10 »

Αποσυνδεδεμένος sgrig

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 07:01:35 pm »
Όλοι εμείς, οι αναπληρωτές της Δ φάσης, μένουμε στον υπολογιστή... στην επικοινωνία μας... στα άγχη και στις αγωνίες μας... στις ελπίδες και στα όνειρά μας... Μαζί τα μοιραστήκαμε έως την προηγούμενη Πέμπτη, μαζί τα μοιραζόμαστε και τώρα... Δεν κουραζόμαστε να γράφουμε.... 1500 αναπληρωτές!!! Ολοήμερα Γυμνάσια και Λύκεια!!! Κατάργηση της ωρομισθίας!!!

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 07:24:47 pm »
από το στόμα σας και στης υπουργού το αυτί!!!!

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #87 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 07:31:48 pm »
καλά θα ήταν να είχε αυτί και αυτή ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:19:10 »

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 07:37:25 pm »
"τα κενά που δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν με ωρομισθίες" είπε ο Αριστος 2 θα καλυφθούν με αναπληρωτές

στη χώρα μας τα αδύνατα φίλε μου γίνονται δυνατά το ξέρεις άλλωστε (άτομα με πτυχίο του 2008 μαεύουν 16-17 μόρια το χρόνο και άλλα πόλλά)

και για να σου αποδείξω ότι γίνεται

σχολείο στη Λαμία δεν έχει καθόλου μόνιμους φιλολόγους και λειτουργεί με 5 ή με 6 ωρομίσθιους των 11 ωρών αν δεν κάνω λάθος.......το έγραψε κοπέλα που είναι σε αυτό το σχολείο....στο 1 λύκειο Ορεστιάδας είναι λίγο καλύτερα 1 αναπληρωτής 2 ωρομίσθιοι των 11 ωρών και 1 των 6 ωρών....

άρα με ωρομίσθιους αν θέλουν καλύπτουν τα πάντα....βουλώνουν κάθε τρύπα.....

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΤΩ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 07:55:52 pm »
asvos , με τους ρυθμούς που κινούνται χλωμό για φέτος.Εγω με 18 και κάτι και έχω ηδη απογοητευτεί. Μακάρι, αλλά δύσκολο το βλέπω .

Αποσυνδεδεμένος canceraki

• Νέο μέλος
  • *
  • Αγαπώ τη ζωή!!μη μου τη χαλάτε!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 08:06:11 pm »
καλησπέρα σε όλους! konpap και arist2 σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για όσα μου γράψατε. Κάπως έτσι τα φανταζόμουνα..  :(
απλά ήλπιζα πως ίσως αν η βάση των αναπληρωτών φέτος δείξει πως μπορεί να φτάσει στο 20 με 21 - με βάση διάφορα που ακούω κατά καιρούς για ευνοϊκότερη τη δεύτερη χρονιά - θα μπορούσα να περιμένω στις τελευταίες φάσεις να πάω κάπου αναπληρώτρια του χρόνου. συμφωνώ και επαυξάνω πως η υγεία έχει τη μεγαλύτερη αξία στη ζωή.Είναι άδικο λοιπόν η θέση εργασίας  (που δικαιούμαστε), η διάθεση και η υγεία μας (νομίζω πως αλληλοεπηρεάζονται) να γίνεται άθυρμα στα χέρια των εκάστοτε κυβερνώντων ή "ανωτέρων" γενικότερα, από τους οποίους έμμεσα κατευθυνόμαστε.  
Αισιοδοξία=αρετή. :)

Αποσυνδεδεμένος pdxrisoyla

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ02 Σιγᾶν τήν ἀλήθειαν χρυσόν ἐστι θάπτειν
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 08:08:18 pm »
"τα κενά που δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν με ωρομισθίες" είπε ο Αριστος 2 θα καλυφθούν με αναπληρωτές

στη χώρα μας τα αδύνατα φίλε μου γίνονται δυνατά το ξέρεις άλλωστε (άτομα με πτυχίο του 2008 μαεύουν 16-17 μόρια το χρόνο και άλλα πόλλά)

σχολείο στη Λαμία δεν έχει καθόλου μόνιμους φιλολόγους και λειτουργεί με 5 ή με 6 ωρομίσθιους των 11 ωρών αν δεν κάνω λάθος.......το έγραψε κοπέλα που είναι σε αυτό το σχολείο....στο 1 λύκειο Ορεστιάδας είναι λίγο καλύτερα 1 αναπληρωτής 2 ωρομίσθιοι των 11 ωρών και 1 των 6 ωρών....

Αριστ 2 εδώ είναι που πρέπει και οι Διευθυντές των σχολέιων να πάρουν ξεκάθαρη και απορριπτική θέση για την κάλυψη κενών-"τρυπών" με ωρομισθίους.
Αυτοί, αν το απαιτήσουν από τις διδε, μπορεί να είναι εφικτή η κλιση και 1500.Αυτό έκανε ο Διευθυντής του σχολέιου μου, γιατί δεν μπορούσε άλλωστε να λειτουργήσει ομαλά τα σχολείο( εφημερίες...)

Και είπε μάλιστα, όταν έγινε η Δ κλιση αναπληρωτών, ότι οι διευθυντές δεν πρέπει να είναι κότες... ;D
Μας έλειπαν 21 ώρες και πίεζε μεχρι τελευταία στιγμή.
Ελπίζω να έρθει ο/η αναπληρωτής στο σχολέιο μας, :) μην φάει καμια απογοήτευση ο ανθρωπος :(, γιατί εξακολουθούν να υπάρχουν κενά σε πολλά σχολέια της Αιτ/νίας.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 08, 2009, 08:23:22 pm από pdxrisoyla »
Μου αρέσει εκείνος που η ψυχή του είναι πιο βαθιά απ΄την πληγή του.
Νίτσε

Αποσυνδεδεμένος alek81

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 08:20:50 pm »
pdxrisoyla με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη η άποψή σου. Όσο δε μιλάει κανείς τουλάχιστον από αυτούς που ακούγονται - γιατί εμάς δε μας ακούει κανείς - αυτοί  θα κάνουν αυτό που τους συμφέρει...
Επειδή με ενδιαφέρει η περιοχη, έχεις κάποια εικόνα για τα κενά της Αιτωλ/νίας;

Αποσυνδεδεμένος pdxrisoyla

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ02 Σιγᾶν τήν ἀλήθειαν χρυσόν ἐστι θάπτειν
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 08:32:50 pm »
Yπάρχουν και στην Α Αιτ/νιας που είμαι εγώ και γενικά παντού στην Αιτ/νια. Όταν παρουσιάστηκα στη διδε- ήμουν στην Γ φάση- άκουγα για κενά από το Μύτικα και
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 08, 2009, 08:34:39 pm από pdxrisoyla »
Μου αρέσει εκείνος που η ψυχή του είναι πιο βαθιά απ΄την πληγή του.
Νίτσε

Αποσυνδεδεμένος alek81

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 08:37:25 pm »
Ευχαριστώ πολύ. Θα το εκτιμούσα αν πληροφορούσες το topic για κάτι καινούριο που μαθαίνεις...

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:04:21 am »

Αριστ 2 εδώ είναι που πρέπει και οι Διευθυντές των σχολέιων να πάρουν ξεκάθαρη και απορριπτική θέση για την κάλυψη κενών-"τρυπών" με ωρομισθίους.
Αυτοί, αν το απαιτήσουν από τις διδε, μπορεί να είναι εφικτή η κλιση και 1500.Αυτό έκανε ο Διευθυντής του σχολέιου μου, γιατί δεν μπορούσε άλλωστε να λειτουργήσει ομαλά τα σχολείο( εφημερίες...)

Και είπε μάλιστα, όταν έγινε η Δ κλιση αναπληρωτών, ότι οι διευθυντές δεν πρέπει να είναι κότες... ;D
Μας έλειπαν 21 ώρες και πίεζε μεχρι τελευταία στιγμή.
Ελπίζω να έρθει ο/η αναπληρωτής στο σχολέιο μας, :) μην φάει καμια απογοήτευση ο ανθρωπος :(, γιατί εξακολουθούν να υπάρχουν κενά σε πολλά σχολέια της Αιτ/νίας.

Και στο σχολείο που είμαι εγώ η διευθύντρια τους πιέζει ακόμη, γιατί δε θέλει ωρομίσθιους, αλλά η απάντηση που παίρνει είναι ότι προηγούνται άλλα σχολεία!

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:41:02 pm »
Άλλο ένα αρνητικό που διάβασα στο θέμα 67% και 12μηνο....η ΝΔ ψήφησε νόμο για διορισμό αυτών των ατόμων

είναι 126 και τους είπε η  Διευθύντρια προσωπικού του ΥΠΕΠΘ ότι μάλλον δεν θα τους προσλάβει φέτος γιατί τα ταμεία είναι άδεια....!!!!!!!!!!!!!!

δήλωση δειυθύντρια του ΥΠΕΠΘ....τα ταμεία είναι άδεια δεν υπάρχουν χρήματα...είστε σίγουροι ότι δε θα παρουν λοιπόν λίγους αναπληρωτές ίσως και κάτω απο 100 και πολλούς ωρομίσθιους?????

άδεια τα ταμεία πρόθεση υπάρχει χρήματα δεν υπάρχουν

Αποσυνδεδεμένος G7 02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:57:50 pm »
Τι να πω; Δεν ξέρω τίποτα!!!Υπάρχουν χρήματα;;Δεν υπάρχουν;;; Μου φαίνεται πως κάθε χρόνο χειροτερεύουν τα πράγματα....Αν είχα πέρσι τα φετινά μου μόρια θα έφευγα αναπληρώτρια από τη β' φάση....τώρα έτσι όπως είναι τα πράγματα νομίζω πως θα χάσω την αναπλήρωση για 10 - 20 άτομα!!!!Δεν πειράζει.....όπως έλεγαν και τα παιδιά τις προηγούμενες μέρες....εμείς να είμαστε καλά...και η αναπλήρωση αν είναι να ρθει θε να ρθει αλλιώς ας προσπεράσει!!!!!!
Φώφη, κάνε το καλό και ρίξ' την στο γυαλό....

http://filologoi02.forumgreek.com/

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182662
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144