*

Αποστολέας Θέμα: Ε' Φάση Φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 85980 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ε' Φάση Φιλολόγων
« Απάντηση #154 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 09:08:52 pm »
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ....ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ- ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:21:55 »

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #155 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 09:43:32 pm »
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ....ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ- ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ....
γιατι ρε παιδια να ξεσηκωθουν ολοι; επειδη κανει το αυτονοητο; ξερεις απο ποτε θα ειχα διοριστει αν δεν ηταν ολοι οι κολλητοι που επαιρναν ωρες και με πηδουσαν κυριολεκτικα και μεταφορικα;!!! Οταν ετρεχαν και μαζευαν ωρες μια-μια ,οπως ειπαν και διαφοροι πατερουληδες της εκπαιδευσης,δεν ηξεραν οτι καποιου τις ωρες επαιρναν και καποιου το διορισμο εκλεβαν; Δηλαδη τα θυματα ειναι και παλι στην αφανεια και οι θυτες-κλεφτες διαμαρτυρομενοι;

Αποσυνδεδεμένος alek81

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 09:53:44 pm »
Συνάδελφοι επειδή καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία αυτών που συμμετέχουν είναι ομοϊδεάτες μου ασεπίτες, σας λέω ότι αν βάλει ως αποκλειστικό κριτήριο την έστω και μία επιτυχία στον ασεπ θα "καθαρίσει" πολύ το τοπίο. Τουλάχιστον στην αναπλήρωση. Τώρα αν καταργήσει το 24μήνες + 1 επιτυχία (που μου φαίνεται υπερβολικό γιατί προϋποθέτει ούτως ή άλλως  ασεπ), μάλλον πρέπει να ξαναδώσουμε...

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 09:54:59 pm »
εχεις δικιο.Τι θα γινει ομως με εμας που ημασταν λιγο κατω απο τους διοριστεους σε παλιοτερους ασεπ κ ξεσπιτωθηκαμε για 3 χρονια με την ελπιδα του 24 μηνου, δεν ειδα την υπουργο να μας διαχωριζει αλλα μιλησε μονο για 40 % , αυτοι εχουν κουλουρια εκει που λεει ασεπ , αλλα οι υπολοιποι τι κανουμε; τα διαγραφουμε ολα εν μια νυκτι; τι αξιοκρατια ειναι αυτη;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:21:55 »

Αποσυνδεδεμένος alek81

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 10:10:18 pm »
Ελπίζω μόνο να μη λάβει υπόψη μόνο τον τελευταίο ασεπ και τρελάθω... (επιτυχία στους 2 προηγούμενους και χαλάρωση λόγω αναπλήρωσης τρομάρα μου)

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 10:11:12 pm »
ρε παιδιά και εγώ 4 συναπτές επιτυχίες στον ΑΣΕΠ έχω 3 χρονιές πρωινή ωρομίσθια 12,64 καθαρά και φέτος με ωρομισθία Έβρο 500 χιλιόμετρα μακρια απο το σπίτι μου φθάνω τα 16,7 καθαρά και 24,7 στον πίνακα αναπληρωτών το καλοκαίρι του 2010....

το θέμα είναι θα βάλλει επιτυχία ΑΣΕΠ ως προϋπόθεση ή θα κάνει καμια αλλαγή και εμείς όπως και ο Αριστος 2 που του χρόνου με αναπλήρωση πιάναμε 24 μηνο μας καθαρίσει κυριολεκτικά και μεταφορικά???????????

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #160 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 10:22:49 pm »
Οσα ακουστηκαν ηταν κατ΄αρχην ξεκαθαρα: μιλαμε για διορισμο και αναπληρωση μεσω ΑΣΕΠ και κομμενες Σιβιτανιδειοι,πδς κτλ-απο το δελτιο της ΝΕΤ. Οσοι εχουν επιτυχια στον ασεπ συνεχιζουν κανονικα την αναπληρωση εως οτου μονιμοποιηθουν

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΤΩ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 10:24:32 pm »
Σύγνωμη επειδή τώρα μπήκα, τι έγινε; θα καταργήσει την προυπηρεσία;και πως θα διορίζει απο ασεπ ; απο αυτόν το διαγωνισμό 2009;η γενικά απο όλους;

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 10:27:01 pm »
νομιζω οτι η προυπηρεσία δεν μπορεί να καταργηθεί σε καμία περίπτωση.

αε μην πανικοβαλλόμαστε αν δεν ακουσουμε συγκεκριμένες προτάσεις......

εγώ στέκομαι στη μεταβατική φάση.

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 10:34:28 pm »
Διάβασα προσεκτικά τη συνέντευξη:

Ο όρος μεταβατική περίοδος και η φράση "θα ληφθούν υπόψη όσοι τα προηγούμενα χρόνια έκαναν το σχεδιασμό τους" (αν τη συγκράτησα ορθά) σημαίνουν πως όσοι διορίζονται του χρόνου ή του παραχρόνου δεν έχουν να φοβούνται, το πολύ να καθυστερήσουν οι του παραχρόνου, αν υπάρξει ποσοστό στην απορρόφησή τους.
Από εκεί και ύστερα, να πριτανεύσει διαφάνεια και κλείσιμο των "παραθύρων" ..., μακάρι! Οι αν/τές και οι ωρ/σθιοι στο μέλλον θα καλούνται από πίνακες, είτε επιτυχόντων του ΑΣΕΠ, είτε αντίστοιχους με τους τωρινούς, αλλά με προϋπόθεση τον ΑΣΕΠ.
'Αλλωστε ..., προσχέδιο θα κυλκλοφορήσει προς διαβούλευση. Διοχετεύστε άγχος και πανικό - όσοι το συνηθίζετε - σε εποικοδομητικές προτάσεις.

Είμαι απ' τους τελευταίους που θα υπερασπιζόμουν Υπουργό των 2 κομμάτων που οπισθοδρόμησαν τη χώρα, αλλά για την ώρα δε βλέπω λόγο πανικού.

Αν πάντως αδικηθούν άνθρωποι σαν εμένα, με επιτυχία ελάχιστα κάτω απ' τη βάση διορισμού σε ΑΣΕΠ και προϋπηρεσία καθαρή, κάτι που θεωρώ απίθανο, θα είμαι εξω από το Υπουργείο την άλλη μερα, απεργός πείνας τουλάχιστον ...! Τι το είπα και ... πεινάω ...  ???
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 10:36:36 pm »
Καταρχήν αυτά που εξαγγέλει η υπουργός θα τα εφαρμόσει από τον επόμενο Σεπτέμβριο. Θεωρώ ως δίκαιο κριτήριο να τεθεί να προηγούνται όσοι έχουν προυπηρεσία και τουλάχιστον μία επιτυχία στον Ασεπ και έπονται όσοι έχουν μόνο προυπηρεσία. Αυτό περίπου έγινε φέτος στην ειδική αγωγή. Όχι ακριβώς, περίπου. Και νομίζω ότι είναι λογικό.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 12, 2009, 10:38:40 pm από GERMANOS »

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΤΩ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 10:45:48 pm »
germane, συμφωνώ επιτυχία ασεπ σε συνδυασμό με προυπηρέσια θα δώσει προβάδισμα.

Αποσυνδεδεμένος dlaf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 10:46:15 pm »
Διάβασα προσεκτικά τη συνέντευξη:

Ο όρος μεταβατική περίοδος και η φράση "θα ληφθούν υπόψη όσοι τα προηγούμενα χρόνια έκαναν το σχεδιασμό τους" (αν τη συγκράτησα ορθά) σημαίνουν πως όσοι διορίζονται του χρόνου ή του παραχρόνου δεν έχουν να φοβούνται, το πολύ να καθυστερήσουν οι του παραχρόνου, αν υπάρξει ποσοστό στην απορρόφησή τους.
Από εκεί και ύστερα, να πριτανεύσει διαφάνεια και κλείσιμο των "παραθύρων" ..., μακάρι! Οι αν/τές και οι ωρ/σθιοι στο μέλλον θα καλούνται από πίνακες, είτε επιτυχόντων του ΑΣΕΠ, είτε αντίστοιχους με τους τωρινούς, αλλά με προϋπόθεση τον ΑΣΕΠ.
'Αλλωστε ..., προσχέδιο θα κυλκλοφορήσει προς διαβούλευση. Διοχετεύστε άγχος και πανικό - όσοι το συνηθίζετε - σε εποικοδομητικές προτάσεις.

Είμαι απ' τους τελευταίους που θα υπερασπιζόμουν Υπ ουργό των 2 κομμάτων που οπισθοδρόμησαν τη χώρα, αλλά για την ώρα δε βλέπω λόγο πανικού.

Αν πάντως αδικηθούν άνθρωποι σαν εμένα, με επιτυχία ελάχιστα κάτω απ' τη βάση διορισμού σε ΑΣΕΠ και προΠϋπηρεσία καθαρή, κάτι που θεωρώ απίθανο, θα είμαι εξω από το Υπουργείο την άλλη μερα, απεργός πείνας τουλάχιστον ...! Τι το είπα και ... πεινάω ...  ???
Ακριβώς τα ίδια συμπεράσματα έβγαλα.
Παιδιά μην πανικοβάλεστε...

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΤΩ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 10:48:17 pm »
Επιτέλους να κλείσει το παράθυρο της Σιβιτανιδείου......

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182662
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)