0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ....ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ- ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ....
Διάβασα προσεκτικά τη συνέντευξη:Ο όρος μεταβατική περίοδος και η φράση "θα ληφθούν υπόψη όσοι τα προηγούμενα χρόνια έκαναν το σχεδιασμό τους" (αν τη συγκράτησα ορθά) σημαίνουν πως όσοι διορίζονται του χρόνου ή του παραχρόνου δεν έχουν να φοβούνται, το πολύ να καθυστερήσουν οι του παραχρόνου, αν υπάρξει ποσοστό στην απορρόφησή τους.Από εκεί και ύστερα, να πριτανεύσει διαφάνεια και κλείσιμο των "παραθύρων" ..., μακάρι! Οι αν/τές και οι ωρ/σθιοι στο μέλλον θα καλούνται από πίνακες, είτε επιτυχόντων του ΑΣΕΠ, είτε αντίστοιχους με τους τωρινούς, αλλά με προϋπόθεση τον ΑΣΕΠ. 'Αλλωστε ..., προσχέδιο θα κυλκλοφορήσει προς διαβούλευση. Διοχετεύστε άγχος και πανικό - όσοι το συνηθίζετε - σε εποικοδομητικές προτάσεις.Είμαι απ' τους τελευταίους που θα υπερασπιζόμουν Υπ ουργό των 2 κομμάτων που οπισθοδρόμησαν τη χώρα, αλλά για την ώρα δε βλέπω λόγο πανικού.Αν πάντως αδικηθούν άνθρωποι σαν εμένα, με επιτυχία ελάχιστα κάτω απ' τη βάση διορισμού σε ΑΣΕΠ και προΠϋπηρεσία καθαρή, κάτι που θεωρώ απίθανο, θα είμαι εξω από το Υπουργείο την άλλη μερα, απεργός πείνας τουλάχιστον ...! Τι το είπα και ... πεινάω ...