0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
evants, σε ραχούλες 'ετρεχαν και επιτυχόντες ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Νοεμβρίου 14, 2009, 03:25:49 pmevants, σε ραχούλες 'ετρεχαν και επιτυχόντες ΑΣΕΠ.Συμφωνώ απόλυτα και συμπληρώνω ότι κατά την άποψη μου, η οργή και η πίκρα όσων αισθάνονται πνιγμένοι από το σύστημα δεν είναι "καταστροφολογία", αλλά δικαιολογημένη έλλειψη εμπιστοσύνης σε κάθε νέα αόριστη εξαγγελία μαζικής βελτίωσης του συστήματος. Ας μην είμαστε τόσο αφελείς ώστε να θεωρούμε ότι το μεταβατικό στάδιο που προανήγγειλε η υπουργός δε θα ευνοεί και αυτούς που έχουν μαζέψει αδικαιολόγητα ως τώρα μεγάλη προύπηρεσία...Αν ήθελε η υπουργός να βελτιώσει το σύστημα, γιατί πολύ απλά δεν είπε ότι σε πρώτο στάδιο κλείνει τα "παράθυρα" στους πίνακες και επανελέγχει έστω και αναδρομικά τις περίεργες περιπτώσεις προϋπηρεσίας που ρίχνουν τόσο κόσμο πιο κάτω;Το να εξαγγέλεις αόριστες αλλαγές που δεν ξεκινούν από την πραγματική πηγή του κακού εμένα δε μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα δείξει βέβαια το μέλλον πιο καλά...
Συνάδελφοι καλησπέρα σας. Είμαι και εγώ επιτυχούσα του τελευταίου ΑΣΕΠ και με προυπηρεσία ωρομισθίας κατέληξα να με καλέσουν φέτος ξανά ωρομίσθια στην Αργολίδα με την προοπτική να με καλέσουν του χρόνου αναπληρώτρια καθώς θα συμπλήρωνα 21.5 μόρια .Μένω στην Αθήνα έχω 2 μωρά και διανύω κάθε εβδομάδα 3 ώρες απόσταση από το σπίτι μου για να πάω στο σχολείο . Αγανακτισμένη όπως ήμουν βρίσκω το τηλέφωνο της Χριστοφιλοπούλου και τους τα΄χωνα επί τέταρτο.Δεν είχαν ιδέα για τίποτα !!! Η ιδιαιτέρα δεν ήξερε να απαντήσει σε τίποτα και στο τέλος μου το έκλεισε .Και πήρα να ρωτήσω το απλό...Να παραιτηθώ απο την ωρομισθία ή όχι ? Δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία .Είναι η γυναίκα που κρατά τα παιδιά την οποία πληρώνω αδρά είναι ,είναι.....πολλά .Τι να κάνω συνάδελφοι αξίζει ή να παραιτηθώ και να τη στήσω έξω απο το γ.....μενο υπουργείο?