0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νέα από κύκλους της ΟΛΜΕ (ζήτησα να μάθω) για το μεταβατικό στάδιο!Τα σιγουρα είναι τα εξης: 1. Οι φετινές προυπηρεσίες θα περαστούν κανονικά αφού οποιαδήποτε ρύθμιση δεν μπορεί να έχει αναδρομικό χαρακτήρα! 2. Οποιος πιάσει φέτος 24μηνο και ΑΣΕΠ είναι νομικά κατοχυρωμένος για διορισμό! Απλά δεν είναι απαραίητο ότι θα διοριστεί άμεσα!Από τη στιγμή που θα γίνει οποιαδήποτε πρόσληψη σε μια ειδικότητα σημαίνει ότι υπάρχει και ανάγκη (ερμηνεία του σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας)!
ευπρόσδεκτο το 100% ΑΣΕΠ, μόνο να θυμίσω (στην Διαμαντοπούλου, κυρίως) οτι αυτά τα έλεγε και ο Γεράσιμος το 1997, είχε βάλει μάλιστα και μεταβατικό στάδιο 5 ετών, για να καταλήξουμε στο σημερινό φαύλο σύστημα διορισμών, και τον Γεράσιμο τοποθετημένο στο "χρονοντούλαπο της Ιστορίας"
Παράθεση από: dmath στις Νοεμβρίου 14, 2009, 11:13:21 pmΝέα από κύκλους της ΟΛΜΕ (ζήτησα να μάθω) για το μεταβατικό στάδιο!Τα σιγουρα είναι τα εξης: 1. Οι φετινές προυπηρεσίες θα περαστούν κανονικά αφού οποιαδήποτε ρύθμιση δεν μπορεί να έχει αναδρομικό χαρακτήρα! 2. Οποιος πιάσει φέτος 24μηνο και ΑΣΕΠ είναι νομικά κατοχυρωμένος για διορισμό! Απλά δεν είναι απαραίητο ότι θα διοριστεί άμεσα!Από τη στιγμή που θα γίνει οποιαδήποτε πρόσληψη σε μια ειδικότητα σημαίνει ότι υπάρχει και ανάγκη (ερμηνεία του σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας)!Νεα μπορουμε να μαθουμε στην πρωτη σελιδα του pde,συνεντευξη της διαμ.στον real fm.Με δυο λογια,οι αναπληρωσεις προβλεπεται του χρονου να ειναι αισθητα λιγοτερες. Μαντεψτε ποιοι θα ειναι σιγουρα μεσα: ολοι του ΟΑΕΔ και οι συναφεις αναξιοπαθουντες. Εχω 21,252 και με την ωρομισθια μου φετος,αν ειμαι τυχερος,θα παω στα 24,6. καμια εγγυηση οτι του χρονου θα κληθω,εφοσον οι αναπληρωτες μειωθουν στο ημισυ. Του δε παραχρονου θα πρεπει να αποδειξω στον ΑΣΕΠ και παλι οτι ειμαι ενας καλος φιλολογος. Σας θυμιζει κατι; Το ζειτε καποιοι εδω μεσα;Και μη βιαστουν να πουν καποιοι οτι κινδυνολογω. Το ζην επικινδυνως ουδεποτε το αγαπησα
κάποτε θα έπρεπε να λήξει το παραμύθι με αυτή τη "βιομηχανία" αναπληρωτών
Παράθεση από: dmath στις Νοεμβρίου 14, 2009, 11:13:21 pmΝέα από κύκλους της ΟΛΜΕ (ζήτησα να μάθω) για το μεταβατικό στάδιο!Τα σιγουρα είναι τα εξης: 1. Οι φετινές προυπηρεσίες θα περαστούν κανονικά αφού οποιαδήποτε ρύθμιση δεν μπορεί να έχει αναδρομικό χαρακτήρα! 2. Οποιος πιάσει φέτος 24μηνο και ΑΣΕΠ είναι νομικά κατοχυρωμένος για διορισμό! Απλά δεν είναι απαραίητο ότι θα διοριστεί άμεσα!Από τη στιγμή που θα γίνει οποιαδήποτε πρόσληψη σε μια ειδικότητα σημαίνει ότι υπάρχει και ανάγκη (ερμηνεία του σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας)!καλα ρεεεεεεεεεεεεεε αν το μεταβατικό στάδιο είναι οι διορισμοί του 2010.....πυ θα ήταν παράλογο να αλλάξει τους όρους ενώ το παιχνίδι-μάζεμα μορίων ξεκίνησε................τότε πρέπει όλοι να ξεσηκωθούμε.....μεταβατική περίοδος πρέπει να είναι τουλάχιστον 2-4 χρόνια....