*

Αποστολέας Θέμα: Ε' Φάση Φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 86146 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Ε' Φάση Φιλολόγων
« Απάντηση #280 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 11:15:33 pm »
ευπρόσδεκτο το 100% ΑΣΕΠ, μόνο να θυμίσω (στην Διαμαντοπούλου, κυρίως) οτι αυτά τα έλεγε και ο Γεράσιμος το 1997, είχε βάλει μάλιστα και μεταβατικό στάδιο 5 ετών, για να καταλήξουμε στο σημερινό φαύλο σύστημα διορισμών, και τον Γεράσιμο τοποθετημένο στο "χρονοντούλαπο της Ιστορίας"

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:35:11 »

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 11:21:09 pm »
Νέα από κύκλους της ΟΛΜΕ (ζήτησα να μάθω) για το μεταβατικό στάδιο!

Τα σιγουρα είναι τα εξης:

1. Οι φετινές προυπηρεσίες θα περαστούν κανονικά αφού οποιαδήποτε ρύθμιση δεν μπορεί να έχει αναδρομικό χαρακτήρα!

2. Οποιος πιάσει φέτος 24μηνο και ΑΣΕΠ είναι νομικά κατοχυρωμένος για διορισμό! Απλά δεν είναι απαραίητο ότι θα διοριστεί άμεσα!
Από τη στιγμή που θα γίνει οποιαδήποτε πρόσληψη σε μια ειδικότητα σημαίνει ότι υπάρχει και ανάγκη (ερμηνεία του σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας)!

Αυτά είναι τα αδιαπραγμάτευτα δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν προσπάθειες για περισσότερα!
Αλλωστε θέση της ΟΛΜΕ είναι να μην πειραχθούν οι πίνακες!
Αυτά για να δώσω κουράγιο σε ορισμένους από εμάς που ξεροσταλιάζουμε Σαββατιάτικα στον Η/Υ μας!
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 11:26:16 pm »
ευπρόσδεκτο το 100% ΑΣΕΠ, μόνο να θυμίσω (στην Διαμαντοπούλου, κυρίως) οτι αυτά τα έλεγε και ο Γεράσιμος το 1997, είχε βάλει μάλιστα και μεταβατικό στάδιο 5 ετών, για να καταλήξουμε στο σημερινό φαύλο σύστημα διορισμών, και τον Γεράσιμο τοποθετημένο στο "χρονοντούλαπο της Ιστορίας"
Και ένα τελευταίο σενάριο από υψηλές πηγές !!!

Η Αννούλα θα κάτσει στο υπουργείο μέχρι να ολοκληρώσει το μπάχαλο και μετά αναχωρεί για τας Ευρώπας στη θέση τουυυυ Γιωργάκη !

Ε,,,, ανησυχήσαμε για το προφίλ της εκλεκτής!!! Σύντομα θα έχουν ξεχαστεί τα πάντα αφού θα ασχολείται με τους σκοπιανούς.....( ελπίζω με αυτούς να συννενοηθεί)
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #283 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 11:30:44 pm »

1. Οι φετινές προυπηρεσίες θα περαστούν κανονικά αφού οποιαδήποτε ρύθμιση δεν μπορεί να έχει αναδρομικό χαρακτήρα!

2. Οποιος πιάσει φέτος 24μηνο και ΑΣΕΠ είναι νομικά κατοχυρωμένος για διορισμό! Απλά δεν είναι απαραίητο ότι θα διοριστεί άμεσα!
Από τη στιγμή που θα γίνει οποιαδήποτε πρόσληψη σε μια ειδικότητα σημαίνει ότι υπάρχει και ανάγκη (ερμηνεία του σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας)!
Νεα μπορουμε να μαθουμε στην πρωτη σελιδα του pde,συνεντευξη της διαμ.στον real  fm.Με δυο λογια,οι αναπληρωσεις προβλεπεται του χρονου να ειναι αισθητα λιγοτερες. Μαντεψτε ποιοι θα ειναι σιγουρα μεσα: ολοι του ΟΑΕΔ και οι συναφεις αναξιοπαθουντες. Εχω 21,252 και με την ωρομισθια μου φετος,αν ειμαι τυχερος,θα παω στα 24,6. καμια εγγυηση οτι του χρονου θα κληθω,εφοσον οι αναπληρωτες μειωθουν στο ημισυ. Του δε παραχρονου θα πρεπει να αποδειξω στον ΑΣΕΠ και παλι οτι ειμαι ενας καλος φιλολογος. Σας θυμιζει κατι; Το ζειτε καποιοι εδω μεσα;
Και μη βιαστουν να πουν καποιοι οτι κινδυνολογω. Το ζην επικινδυνως ουδεποτε το αγαπησα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:35:11 »

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 11:35:02 pm »

Νεα μπορουμε να μαθουμε στην πρωτη σελιδα του pde,συνεντευξη της διαμ.στον real  fm.Με δυο λογια,οι αναπληρωσεις προβλεπεται του χρονου να ειναι αισθητα λιγοτερες. Μαντεψτε ποιοι θα ειναι σιγουρα μεσα: ολοι του ΟΑΕΔ και οι συναφεις αναξιοπαθουντες. Εχω 21,252 και με την ωρομισθια μου φετος,αν ειμαι τυχερος,θα παω στα 24,6. καμια εγγυηση οτι του χρονου θα κληθω,εφοσον οι αναπληρωτες μειωθουν στο ημισυ. Του δε παραχρονου θα πρεπει να αποδειξω στον ΑΣΕΠ και παλι οτι ειμαι ενας καλος φιλολογος. Σας θυμιζει κατι; Το ζειτε καποιοι εδω μεσα;
Και μη βιαστουν να πουν καποιοι οτι κινδυνολογω. Το ζην επικινδυνως ουδεποτε το αγαπησα
Αν έχεις 24μηνο και ΑΣΕΠ δεν φοβάσαι τίποτα, αν εννόησες αυτά που είπα πριν!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 14, 2009, 11:46:39 pm από dmath »
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #285 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 11:39:32 pm »
Ηταν λαθος μου λεει (η αννουλα) που ζητησα πιστωσεις για αναπληρωτες, Επρεπε να  εχω 4 αγγλικουδες στην Τηλο και ειχα 0. Τι να εκανα; Η αναγκη με εριξε στη ζητιανια!!!! Ενω του χρονου ολα θα τα φτιαξω και ο καθε κατεργαρης στον παγκο του.

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 12:49:51 am »

Δεν έχω καταλάβει τίποτα! Εγώ που στο τέλος της χρονιάς θα έχω καθαρή προϋπηρεσία 22 μήνες και 23 μέρες, δε θα διοριστώ; Για 5 εβδομάδες που δεν πιάνω το 24μηνο θα μείνω εκτός και θα πρέπει να ξαναδώσω για πολλοστή φορά ΑΣΕΠ; "Δεν είναι ένοχοι πάντα οι δολοφόνοι κι ούτε αθώοι οι δικαστές!!!
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 12:50:40 am »
κάποτε θα έπρεπε να λήξει το παραμύθι με αυτή τη "βιομηχανία" αναπληρωτών

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 06:35:47 am »
κάποτε θα έπρεπε να λήξει το παραμύθι με αυτή τη "βιομηχανία" αναπληρωτών

Οι αναπληρωτές δεν είναι καθόλου παραμύθι. Είναι ένα κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού της εκπαίδευσης ζωτικής σημασίας. Είναι οι μόνοι που δε μπορούν να αρνηθούν όπου κι αν τους στείλουν. Χωρίς αυτούς , τα σχολεία της περιφέρειας θα ήταν κλειστά. Πρέπει να είναι κανείς πολύ άσχετος (είναι άραγε η υπουργός τόσο? ) ώστε να μη γνωρίζει ότι τα δυσπρόσιτα επιλέγουν όχι μόνον αυτοί που έχουν μπάρμπα στην κορώνη και θα βρεθούν στα γραφεία αλλά και πολλοί που γνωρίζουν πως νομότυπα θα πάρουν άδεια κλπ κλπ.. Τα κενά αυτών από ποιους καλύπτονται κάθε χρόνο?? Οι βυσματούχοι μπορεί να είναι αρκετοί αλλά όχι τόσοι που, επανερχόμενοι στις σχολικές τάξεις, θα λύσουν δια παντός το πρόβλημα των κενών. Αφήστε που είναι βέβαιο πως οι έως τώρα βυσματούχοι ενοχλούν γιατί είναι προφανώς της άλλης πλευράς. Όλο το ζήτημα για τους υποκριτές του συστήματος είναι πως θα γίνει να αντικατασταθούν από δικούς τους βυσματούχους. Οπότε... ας μην ανησυχούμε, τα κενά θα ζουν και θα βασιλεύουν.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 06:59:32 am »
Ρε παιδιά αυτά απο την ΟΛΜΕ δεν είναι νέα είναι σκέτη απογοήτευση........................

δηαλδή ότι φέτος θα περαστούν κανονικά τα μόρια αυτό το θεωρούσα σίγουρο καθώς η χρονιά ξεκίνησε με βάση τα προηγούμενα ισχύοντα οπότε ήταν αδιανόητο να αλλάξει αυτό....

ότι το 24μηνο φέτος και ΑΣΕΠ όσοι το πιάνουν θα διοριστούν και αυτό είναι αυτονόητο.........

το θέμα είναι τι γίνεται με εμάς που έχουμε 15-16-17-20 + μόρια καθαρής προϋπηρεσίας και επιτυχία ή επιτυχίες στον ΑΣΕΠ και ελπίζαμε να το πιάναμε του χρόνου ??????????????? για εμάς υπάρχει απάντηση???

ή η απάντηση είναι????????????? : σύντομη ΑΣΕΠ.......

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 07:15:22 am »

καλα ρεεεεεεεεεεεεεε αν το μεταβατικό στάδιο είναι οι διορισμοί του 2010.....πυ θα ήταν παράλογο να αλλάξει τους όρους ενώ το παιχνίδι-μάζεμα μορίων ξεκίνησε................τότε πρέπει όλοι να ξεσηκωθούμε.....μεταβατική περίοδος πρέπει να είναι τουλάχιστον 2-4 χρόνια....

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 08:00:59 am »

καλα ρεεεεεεεεεεεεεε αν το μεταβατικό στάδιο είναι οι διορισμοί του 2010.....πυ θα ήταν παράλογο να αλλάξει τους όρους ενώ το παιχνίδι-μάζεμα μορίων ξεκίνησε................τότε πρέπει όλοι να ξεσηκωθούμε.....μεταβατική περίοδος πρέπει να είναι τουλάχιστον 2-4 χρόνια....
Arist2 ηρέμησε....
Δεν είπε κανείς ότι αυτό είναι το μεταβατικό στάδιο!
Απλά όταν η Αννούλα έκανε τις δηλώσεις πολλά άφησε να εννοηθούν και πολλοί από εμάς που είναι στην παραπάνω θέση ανησύχησαν!
Το σίγουρο είναι ότι η ΟΛΜΕ όχι μόνο θα προσπαθήσει για μια μεγάλη μεταβατική αλλά δεν θα δεχθεί οποιαδήποτε παρέμβαση στους πίνακες!
Δεν είμαι όμως σε θέση να γνωρίζω και την κατάληξη...
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 08:32:12 am »
H μεταβατική περίοδος δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί από λογική ..., μόνο χούντα θα την περιόριζε σ' ένα χρόνο!
Αν η λογική δεν πρυτανεύσει ..., θ' ακολουθήσει αυτονόητος πόλεμος ...

Ενοχλούμαι, πάντως, που, λόγω της σκόπιμα δημιουργημένης ασάφειας, ξυπνώ, για ακόμη μια Κυριακή φέτος, νοιώθοντας περισσή αηδία ...
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 09:54:52 am »
Το σύνηθες νεοελληνικό φαινόμενο επαναλαμβάνεται : από τη μια μεριά η νέα αλληνική κυβέρνηση που προσπαθεί να "λύσει" με το μαγικό ...ραβδί της όλα τα προβλήματα και εισβάλει σε υπερευαίσθητους χώρους ,όπως η εκπαίδευση, ως ταύρος εν υαλοπωλείω ,και από την άλλη μεριά μια στείρα αντίδραση , μια επαναστατική γυμναστική και μια απόρριψη για ό,τι πάει να ταρακουνήσει το βόλεμα και το κατεστημένο. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση (όπως πάντα ) : τα προβλήματα με τα βύσματα , τις αποσπάσεις , και την μοριοδότηση από το παράθυρο πρέπει να λυθούν ,αλλά θα πρέπει  να γίνουν απόλυτα σεβαστά τα αιτήματα των αναπληρωτών και των ωρομισθίων που έχουν οργανώσει τη ζωή τους με αυτό το σύστημα και μαζεύουν τα μόρια τους με ...αίμα στην κυριολεξία.
Πιστέυω ότι το δίκαιο είναι : 1)να διοριστούν  πρώτα όλοι οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι που βρίσκονται στους πίνακες και συμπληρώνουν τα απαιτούμενα μόρια (25μηνίτες και 40%) τα επόμενα 2 χρόνια, 2) να σταματήσει από τον επόμενο χρόνο η μοριοδότηση ,αλλά τα φετινά μόρια να προσμετρηθούν κανονικά ,3)όσοι είναι στους πίνακες  και δε διοριστούν στα επόμενα δυο χρόνια ,να έχουν μπόνους στον επόμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ανάλογα με την προϋπηρεσία τους.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182670
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)