0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιστέυω ότι το δίκαιο είναι : 1)να διοριστούν πρώτα όλοι οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι που βρίσκονται στους πίνακες και συμπληρώνουν τα απαιτούμενα μόρια (25μηνίτες και 40%) τα επόμενα 2 χρόνια, 2) να σταματήσει από τον επόμενο χρόνο η μοριοδότηση ,αλλά τα φετινά μόρια να προσμετρηθούν κανονικά ,3)όσοι είναι στους πίνακες και δε διοριστούν στα επόμενα δυο χρόνια ,να έχουν μπόνους στον επόμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ανάλογα με την προϋπηρεσία τους.
H Alfavita έγραφε πως την Παρασκευή 13/11 συνεδριάζει το ΔΣ της ΟΛΜΕ.
Παράθεση από: Sun στις Νοεμβρίου 15, 2009, 09:54:52 amΠιστέυω ότι το δίκαιο είναι : 1)να διοριστούν πρώτα όλοι οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι που βρίσκονται στους πίνακες και συμπληρώνουν τα απαιτούμενα μόρια (25μηνίτες και 40%) τα επόμενα 2 χρόνια, 2) να σταματήσει από τον επόμενο χρόνο η μοριοδότηση ,αλλά τα φετινά μόρια να προσμετρηθούν κανονικά ,3)όσοι είναι στους πίνακες και δε διοριστούν στα επόμενα δυο χρόνια ,να έχουν μπόνους στον επόμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ανάλογα με την προϋπηρεσία τους.Αν και έχουμε καταλάβει άσχετο θέμα για να κάνουμε αυτή τη συζήτηση, Sun θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω! Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο κάτι τέτοιο, ίσα ίσα αφήνει απ' έξω τους πλέον αδικημένους! Άτομα σαν κι εμένα, ή τον Στράτο, και άλλους 118 που ήμασταν στους επιτυχόντες των φιλολόγων, και που ο Στυλιανίδης απέκλεισε από το διορισμό, και με σειρά 481 μέχρι 600 μείναμε εκτός, ενώ σε προηγούμενους διαγωνισμούς θα ήμασταν στους διοριστέους της πρώτης φουρνιάς (!!!!!!) τι θα κάνουμε; Φέτος πήγαμε για πρώτη φορά αναπληρωτές, μετά από 2 επιτυχείς ΑΣΕΠ και με 0 βυσματικά μόρια, σε μας τι θα πουν; "Λυπούμαστε, ατυχήσατε που επιλέξατε να δώσετε τότε ΑΣΕΠ, έπρεπε να επιλέξετε τον επόμενο ΑΣΕΠ που θα ερχόμασταν εμείς να κάνουμε το αυτονόητο που τόσα χρόνια δεν κάναμε και μόνοι μας καταστρατηγήσαμε;Τώρα πηγαίνετε και ξαναδώστε για 4η φορά";;;; Και στο μεταξύ να διορίσουν όσους με βύσμα απέκτησαν μόρια, από τα μοριάκια (φασούλι το φασούλι...) της ΠΔΣ μέχρι τις προϋπηρεσίες - μαμούθ των ΟΑΕΔιτών, επειδή βρίσκονται ψηλά στον πίνακα; Ο δικός μας ο κόπος θα μεταφραστεί σε μπόνους για τον επόμενο διαγωνισμό, για τον οποίο πρέπει πάλι να βάλουμε τη ζωή μας στον πάγο για πόσους μήνες;;;;
Να δημιουργηθούν 2 πίνακες. Ο πρώτος πίνακας θα αφορά αποκλειστικά τους επιτυχόντες του τωρινού Ασεπ και ο δεύτερος πίνακας προυπηρεσία και έστω μία επιτυχία στον ΑΣΕΠ. Είναι το πιο δίκαιο. Σκεφτείτε ότι οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ της δεύτερης φουρνιάς δεν κατάφεραν φέτος να γίνουν αναπληρωτές. Να φύγουν από τους πίνακες όσοι δεν έχουν έστω και μια επιτυχία στον ΑΣΕΠ. Θεωρώ ότι αυτή είναι η λύση που θίγει τους λιγότερους. Πιστέψτε με αυτοί που δεν κατάφεραν να περάσουν ποτέ ΑΣΕΠ, δεν έχουν την τόλμη να αντιδράσουν. Υπάρχουν κάποιοι ΟΑΕΔΙΤΕΣ και κάποιοι ΠΔΣ, ΣΙ
Αγαπητη ευα δεν κοιταμε την παρτη μας αλλα μεσα απο αυτο το μπαχαλο θα δεις που θα βγουν κερδισμενοι οι οαεδιτες, πδσ , εκκλησι,κλ γιατι θα προλαβουν να διοριστουν κ ηδη ειναι σε διαπραγματευσεις γελωντας εις βαρος μας.Αν αυτο δεν σε εξοργιζει εμενα με κανει πυραυλο κ δε θα αντεξω να καθομαι στον καναπε μου να κοιταω να με καταπατανε.