0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας! Καλή χρονιά σε όλους!Οι θέσεις αναπληρωτών που ανακοινώθηκαν στις 30/12 αφορούν την ειδική πρόσκληση του Οκτωβρίου;;;Γιατι ειδοποιήθηκα ότι έχω προσληφθεί (αλλά δυστυχώς θα πρέπει να αρνηθώ) και με ενημερώσανε στη ΔΔΕ Δωδεκανήσου ότι η ποινή μη αποδοχής είναι αποκλεισμός για φέτος και για άλλα 2 χρόνια!Να σημειώσω ότι αίτηση είχα κάνει στην προκήρυξη του Αυγούστου και όχι στην ειδική πρόσκληση του Οκτωβρίου, γιατί ήξερα ότι πλέον δεν θα μπορούσα να δεχτώ θέση εκτός του τόπου κατοικίας μου.
Απλα αν αρνηθείς δεν θα σε πάρουν ξανα φετος και του χρόνου..
Οκ. Ευχαριστώ. Απλά στη ΔΔΕ μου είπαν για φέτος και για άλλα 2 χρόνια, κάτι που όμως ισχύει στην περίπτωση της ειδικής πρόσκλησης όπως διάβασα στα παραπάνω σχόλια.
Κατά το τρέχον σχολικό έτος εργάζομαι από το τέλος Σεπτεμβρίου ως αναπληρωτής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ενδιαφέρομαι να θέσω υποψηφιότητα σε μία προκήρυξη η οποία (για λόγους που δεν κατανοώ, αλλά έστω...) θέτει ως όρο επιλογής των υποψηφίων την απουσία εργασιακής σχέσης με το δημόσιο κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητας. Αυτό συνεπάγεται ότι προκειμένου να μπορέσω να συμμετάσχω στην προκήρυξη αυτή, θα πρέπει να παραιτηθώ από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση το αργότερο τη 10η Ιουνίου, προτελευταία ημέρα του διδακτικού έτους. Αναρωτιέμαι αν η ενδεχόμενη παραίτησή μου θα επισύρει τις κυρώσεις που προβλέπονται κατά το νόμο, δηλαδή τον αποκλεισμό μου από την εργασία ως αναπληρωτής το ερχόμενο σχολικό έτος και από (πιθανό) μόνιμο διορισμό.
Νομίζω ότι μετά τις 21 Μαρτίου για την Α/θμια και 30 Μαρτίου για την
Δεν είδα κάπου στη προκήρυξη να λέει σχετικά με τις κυρώσεις άρνησης πρόσληψης ως αναπληρωτή ή ωρομίσθιοΜάλλον μου διαφεύγειΣε ποια σελίδα της προκήρυξης το λέει βρε παιδιά?