0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα τι αστείοι που είναι. Θέλουν να ξεσαλώσουν στις μεταθέσεις και στις αποσπάσεις κομματικών ημετέρων στα αστικά κέντρα τον Σεπτέμβρη μάλλον και βρήκαν τρόπο να δεσμεύσουν τους αναπληρωτές να καλύψουν οπωσδήποτε τα κενά στα απομακρυσμένα μέρη χωρίς να βγάλουν κιχ! Κουράγιο, χούντα είναι θα περάσει!!
Παράθεση από: Green στις Μαΐου 08, 2011, 10:35:41 amΣύμφωνα με τροπολογία από τη νέα χρονιά όλοι οι αναπληρωτές, ΑΚΩ και ΑΜΩ, δεν θα μπορούν ούτε να αρνούνται τη θέση όταν τους καλούν, ούτε να παραιτούνται στο μέσο της χρονιάς, διαφορετικά θα διαγράφονται από τον πίνακα του τρέχοντος έτους και του επόμενου. Εξαιρούνται οι ωρομίσθιοι και όσοι αναπληρωτές κληθούν μετά τον Μάρτιο.Αυτό ούτως ή άλλως ισχύει για όσους αρνηθούν για 2 φορές τη θέση αναπληρωτή όταν τους καλούν. Την 1η φορά απλώς διαγράφονται απο τους πίνακες του τρέχοντος έτους.
Σύμφωνα με τροπολογία από τη νέα χρονιά όλοι οι αναπληρωτές, ΑΚΩ και ΑΜΩ, δεν θα μπορούν ούτε να αρνούνται τη θέση όταν τους καλούν, ούτε να παραιτούνται στο μέσο της χρονιάς, διαφορετικά θα διαγράφονται από τον πίνακα του τρέχοντος έτους και του επόμενου. Εξαιρούνται οι ωρομίσθιοι και όσοι αναπληρωτές κληθούν μετά τον Μάρτιο.
Εγώ, πάλι έχω μια άλλη καλύτερη πρόταση να κάνω. Γιατί δε μας στήνουν κατευθείαν στα 3 μέτρα, για να αδειάσουν μια και καλή οι πίνακες; Πιο ανθρώπινο θα ήταν από αυτό που υφιστάμεθα τώρα.
Νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε κι εμείς έναν νέο όρο στις επόμενες εκλογές να τους αφήσουμε για 2 τετραετίες εκτός βουλής αφού αρνήθηκαν το διορισμό μας. Κουράγιο παιδιά, χούντα είναι θα περάσει. Θα χουμε να λέμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας για τα πέτρινα χρόνια της χούντας Διαμαντοπούλου.