0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Υπάρχει περιπτωση η α΄φαση των αναπληρωτων να μην πληρωθεί 10 Νοέμβρη;;;:Καήκαμε....
Συνάδελφοι, αναφορικά με τις επιπτώσεις της άρνησης, κάποιος που θα διαγραφεί από τους πίνακες φέτος και του χρόνου, αν, λέμε τώρα αν, γίνει ασεπ, θα μπορεί να δώσει εξετάσεις κανονικά έτσι;; Δεν παίζει ρόλο που παραιτήθηκε;;
Παράθεση από: epistimik στις Νοεμβρίου 07, 2011, 01:57:21 pmΣυνάδελφοι, αναφορικά με τις επιπτώσεις της άρνησης, κάποιος που θα διαγραφεί από τους πίνακες φέτος και του χρόνου, αν, λέμε τώρα αν, γίνει ασεπ, θα μπορεί να δώσει εξετάσεις κανονικά έτσι;; Δεν παίζει ρόλο που παραιτήθηκε;;Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Αλλο να δουλευεις ''στο σπιτι σου'' ή κοντα ωστε να σου φευγουν 200-300 ευρω το μηνα για το αυτοκινητο και αλλο να ''ανοιγεις'' δευτερο σπιτικο,εννοειται καποιος πρεπει να σε στηριζει οικονομικα ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ειδικα για τους οικογενειαρχες.Οντως οταν εγιναν οι δηλωσεις δεν περιμεναμε τοσο δραματικες εξελιξεις στους μισθους .Και οποιος λεει τ'αντιθετα ειναι εκτος του χορου.
Παράθεση από: Stelios στις Νοεμβρίου 06, 2011, 10:48:21 pmΝα συμπληρώσω στην AntreaEirini (αυτό σκεφτόμουνα και εγώ) ότι το θέμα του νέου μισθολογίου με τις αιτήσεις αναπληρωτών που έγιναν Ιούλιο και διορισμών που έγιναν Αυγουστο μπορεί να θεωρηθεί από εξαπάτηση μέχρι ομηρία.Ας λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας το επόμενο καλοκαίρι το νέο μισθολόγιο στις δηλώσεις μαςΣυμφωνώ απόλυτα Stelios
Να συμπληρώσω στην AntreaEirini (αυτό σκεφτόμουνα και εγώ) ότι το θέμα του νέου μισθολογίου με τις αιτήσεις αναπληρωτών που έγιναν Ιούλιο και διορισμών που έγιναν Αυγουστο μπορεί να θεωρηθεί από εξαπάτηση μέχρι ομηρία.Ας λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας το επόμενο καλοκαίρι το νέο μισθολόγιο στις δηλώσεις μας
Αλλο να δουλευεις ''στο σπιτι σου'' ή κοντα ωστε να σου φευγουν 200-300 ευρω το μηνα για το αυτοκινητο και αλλο να ''ανοιγεις'' δευτερο σπιτικο,εννοειται καποιος πρεπει να σε στηριζει οικονομικα ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ειδικα για τους οικογενειαρχες.Οντως οταν εγιναν οι δηλωσεις δεν περιμεναμε τοσο δραματικες εξελιξεις στους μισθους .Και οποιος λεει τ'αντιθετα ειναι εκτος του χορου.[/quote/]Εγώ πάλι νομίζω πως κάποιοι έτρεφαν αυταπάτες... δεν είναι δυνατόν να πιστεύατε πως θα μέναμε στα ίδια επίπεδα μισθών. Τότε ζούσατε σε μια άλλη πραγματικότητα... και τώρα ξυπνήσατε!!! Καλημέρα, λοιπόν!!!
Καλημερα!!!!!!!!Γνωριζει καποιος να μου πει τι γινεται με την προυπηρεσια σου αν παραιτηθεις απο θεση προσωρινου αναπληρωτη?Αναγνωριζεται η προυπηρεσια για τους μηνες που εχεις δουλεψει μεχρι τη στιγμη της παραιτησης??Αναφερομαι συγκεκριμενα για τους δασκαλους ειδικης αγωγης.