0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εξαρχής είχα δηλώσει την άποψή μου για κάτι πιο συνολικό. Από εκεί και πέρα, όπως είχα ξαναπεί, θα έβαζα την άποψή μου στη συνάντηση και σε καμία περίπτωση, αν υπήρχε διαφωνία, δε θα επέμενα. Δεν καταλαβαίνω τι το διαφορετικό βλέπεις στους φιλολόγους και στον υπόλοιπο κλάδο των εκπαιδευτικών, ακόμα και στο τεστ δεξιοτήτων, την αδιοριστία, το ΑΣΕΠ, τους ωρομίσθιους, τους αναπληρωτές, τα φροντιστήρια.... Ακόμα, όμως, κι αν το σύνολο επιμένει στο ξεχωριστό θα μου αρκούσε να μου εξηγήσει κάποιος το γιατί και το διαφορετικό.
Προτείνεις να συναντηθούμε με επιτροπές αδιορίστων. Ως τι;
Επιπλέον, αν τα αποτελέσματα βγουν μέσα Ιούλη και η συνάντηση γίνει τότε, ποιο το πεδίο παρέμβασης και πίεσης; Το μόνο που θα υπάρχει ακόμα ανοιχτό θα είναι οι αιτήσεις των αναπληρωτών! Τι θα κάνεις με το ζήτημα των ωρομισθίων ή των διορισμών στον κλάδο σου; Τι θα κάνεις με την αλλαγή που φαίνεται στο σύστημα διορισμών
Όσο για το κείμενο, ακριβώς επειδή δεν είμαι και ο πλέον ειδικός, ας μου πει κάποιος πως ανεβάζω κείμενο στη σελίδα και θα το κάνω. Άλλωστε είχα ξαναπει ότι όταν βρεθούμε θα τα έχω μαζί μου.