*

Αποστολέας Θέμα: Νέα Ημερομηνία Συνάντησης Αδιορίστων Εκπ/κών (2007)  (Αναγνώστηκε 12136 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
Απ: Νέα Ημερομηνία Συνάντησης
« Απάντηση #56 στις: Ιουνίου 04, 2007, 08:55:01 am »
Ελπίζω να είδατε την ανακοίνωση της συνάντησης μας στην alfavita. Την έστειλα και στην edra αλλά δεν έχει ανέβει. Θα ξαναπροσπαθήσω και σήμερα. Έτυχε να μιλήσω και με κάποιους από την alfavita και  είπαμε διάφορες ιδέες που θα μας μας βοήθησουν σε επίπεδο ανακοινώσεων - ενημερώσεων - επικοινωνίας. Από εκεί και πέρα, ίσως, στην ανακοίνωση θα έπρεπε να υπάρχουν κάποια τηλέφωνα και mail προκειμένου να επικοινωνήσει κάοιος μαζί μας. Αν συμφωνείτε, όσοι θέλετε, δηλώστε τέτοιου είδους στοιχεία, προκειμένου να μπουν συμπληρωματικά.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:10:00 »

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιουνίου 04, 2007, 11:09:39 am »
Πολύ χαίρομαι που η ιδέα τόσων μηνών αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Φυσικά και τη διάβασα την ανακοίνωση και θα ήθελα για ακόμη μια φορά να σε συγχαρώ CHRISOYLA για το πνεύμα αγωνιστικότητας που σε διακρίνει. Ελπίζω να δώσουμε όσο γίνεται περισσότεροι το "παρών" σε αυτή τη συνάντηση που καταφέραμε να την οργανώσουμε μέσα από αυτό το φόρουμ. Δε συμφωνείς να παραπέμψουμε όσους ενδιαφέρονται στο δικό μας φόρουμ; άλλωστε εμείς θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία.
οι υπόλοιποι συνάδελφοι τι έχουν να προτείνουν;
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιουνίου 04, 2007, 11:22:36 am »
Πρόβλημα εγώ δεν έχω. Δεν μπορούμε, όμως, να δημοσιεύσουμε τη διεύθυνση μιας άλλης σελίδας στην alfavita. Θα θεωρηθεί σαν διαφήμιση.

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιουνίου 04, 2007, 01:29:51 pm »
Συνάδελφοι, χαίρομαι που οργανωθήκαμε επιτέλους και η συνάντηση για ενιαίο σύλλογο αδιορίστων θα πραγματοποιηθεί. Από την άλλη λυπάμαι που εγώ δε θα μπορέσω να έρθω από Θεσ/νίκη, οι οικογενειακές μου υποχρεώσεις δεν το επέτρεψαν για την συγκεκριμένη ημερομηνία. Η πρωτοβουλία στο φόρουμ για αντίστοιχη συνάντηση στη Θεσ/νίκη δεν έπιασε τόπο. Ελπίζω όμως να μπορέσουν όσο γίντεται περισσότεροι συνάδελφοι από

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:10:00 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 05, 2007, 12:00:46 pm »
Στην alfavita υπάρχει το κείμενο της πρωτοβουλίας συναδέλφων για επιτροπή αδιορίστων στο Ρέθυμνο

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 05, 2007, 02:47:26 pm »
Την είδα την ανακοίνωση και πολύ χάρηκα. Ελπίζω οι συνάδελφοι να μας ενημερώσουν για τα αποτελέσματα της συγκέντρωσής τους. Νομίζω πως η ΛΟΥΛΟΥ είναι από Κρήτη και μπορεί να μας δώσει τα νέα τους. Με εμάς τι γίνεται, θα υπάρξει συμμετοχή; Πόσοι από το δικό μας φόρουμ θα έρθετε; Πιστεύετε πως θα πρέπει να ξαναβάλουμε την ανακοίνωση στην alfavita;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 05, 2007, 03:09:55 pm »
Το Σαββατοκύριακο συναντήθηκα με έναν από τους συναδέλφους της Κρήτης και πλεόν τις ανακοινώσεις τους μου τις στέλνουν. Ίσως, έρθει κάποιος από αυτούς στη δική μας συνάντηση. Όσο για τη συμμετοχή στις 17/6 θεωρώ ότι κάτι θα καταφέρουμε. Χαρακτηριστικό είναι ότι με ενημέρωσαν από το ΣΕΦΚ ότι παίρνουν τηλέφωνο στα γραφεία και τους ρωτάν για τη συνάντηση, νομίζοντας ότι τη διοργανώνει ο ΣΕΦΚ. Για αυτό και άλλαξε η διατύπωση της δικής μας, αν πρόσεξες, σήμερα.
 Καλό είναι να ξαναμπει η ανακοίνωση και την άλλη βδομάδα, αν και ακόμα φαίνεται. Πιστεύω, όμως, πως πρέπει να συμπληρωθεί με ηλεκτρονικές διευθύνσεις,ακόμα και όλων όσων συζητάμε εδώ.

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 05, 2007, 03:24:38 pm »
Καλό είναι να δώσετε κάποια στοιχεία επικοινωνίας όσοι είσαστε από Αθήνα γιατί τους υπόλοιπους και να μας ρωτάνε λίγα θα μπορούμε να τους πούμε.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιουνίου 06, 2007, 02:37:14 pm »
Τι ησυχία είναι αυτή , βρε παιδιά;
Στην ανακοίνωση της επόμενης βδομάδας εκτός από δικό μου mail, ovidius, να δημοσιεύσω και το δικό σου; Δεν ξέρω ποιοι άλλοι είναι από Αθήνα.

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 06, 2007, 10:45:36 pm »
Χρυσούλα, δώσε αυτό:

adioristoi1@gmail.com

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιουνίου 08, 2007, 10:33:16 am »
Καλημέρα! Σε μια εβδομάδα από τώρα είναι η συνάντησή μας.Όπως έχει ανακοινωθεί επίσημα και στην alfavita καλούνται οι αδιόριστοι όλων των ειδικοτήτων, γι' αυτό περιμένουμε να έρθουν συνάδελφοι και μέσα από αυτό το φόρουμ που έχουν δει τις συζητήσεις μας.
Νομίζω πως σήμερα θα γίνει αντίστοιχη συνάντηση στην Κρήτη. Ελπίζω να μας ενημερώσουν οι συνάδελφοι για τις αποφάσεις τους. Από την ερχόμενη εβδομάδα νομίζω πως μπορούμε να αρχίζουμε να συζητάμε και για τη δική μας συνάντηση. Να κάνουμε ένα πλάνο για τα θέματα που θα συζητηθούν. Σήμερα διάβασα τις διεκδικήσεις των τριτέκνων, οι οποίοι δεν αρκούνται στο χώρο των αναπληρωτούν και απαιτούν μόνιμο διορισμό. Να δείτε που θα πετύχουν τις διεκδικήσεις τους,είναι και οι ισχυροί ψηφοφόροι.   

Αποσυνδεδεμένος nikosp

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Μπα, λατρεύω άλλα πράγματα
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιουνίου 09, 2007, 10:15:55 pm »
Για τη συνάντηση στο Ρέθυμνο (κάλεσμα και αποτελέσματα κλπ) έγραψα στο topic περί συλλόγου αδιορίστων που είναι στα γενικά του ΑΣΕΠ (και όχι ειδικά στους Φιλόλογους), ελπίζω να τα είδε όποιος ενδιαφέρεται. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να είμαι στην Αθήνα τις 17 να σας τα πω κι από κοντά -το πρόβλημα είναι ότι θα έρθει ο αδερφός μου στο Ρέθυμνο αλλά πιστεύω ότι θα είμαι. Α, και μην διανοηθεί κανείς να έρθει μόνος (από τους Αθηναίους τουλάχιστον). Τουλάχιστον με έναν φίλο/φίλη μαζί, το στόμα στόμα συνεχίζει να δουλεύει καλύτερα από τα ηλεκτρονικά κλπ καλέσματα.

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #68 στις: Ιουνίου 09, 2007, 10:45:39 pm »
nikosp, εγώ είχα πείσει κάποια άτομα να έρθουν αλλά ένας-ένας σιγά σιγά μου τη κάνει... είμαστε και μακριά βλέπεις εμείς.

Δηλαδή αν είναι να ρθω μόνη μου δεν με θέλετε;;;  :'(

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιουνίου 11, 2007, 08:53:27 am »
Γεια σας!!! Σε λίγες μέρες φτάνει και η δική μας σειρά!!! Έμαθα τα του Ρεθύμνου και χάρηκα πολύ. Φαίνεται τελικά πως η αναγκαιότητα της συγκρότησης συλλόγου και της κοινής δράσης είναι κάτι που το νιώθουμε πολλοί. Έχω μιλήσει με αρκετό κόσμο, ο οποίος θα έρθει στη συζήτηση. Πήρα την πρωτοβουλία και κάλεσα και μια συναδέλφισσα φιλόλογο, η οποία ήταν και στην προηγούμενη ένωση αδιορίστων (ΠΕΑΕ) και δυστυχώς, είναι ακόμα αδιόριστη,ώστε να μας μεταφέρει μια προηγούμενη εμπειρία. Θα έρθουν και κάποια μέλη του ΣΕΦΚ. Σκεφτόμουν μήπως θα ήταν χρήσιμο να έρθει και κάποιος από τους μόνιμους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να αρχίσουμε να έχουμε και επαφή με τους συναδέλφους ως πρωτοβουλία, αλλά και ως μια περαιτέρω πληροφόρηση;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182743
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 733
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)