PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Διάφορα θέματα αδιόριστων
(Συντονιστές:
Χριστίνα
,
nikolopol
,
victor123
,
Stelios
)
Νέα Ημερομηνία Συνάντησης Αδιορίστων Εκπ/κών (2007)
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
3
4
5
6
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Νέα Ημερομηνία Συνάντησης Αδιορίστων Εκπ/κών (2007) (Αναγνώστηκε 12148 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
CHRISOYLA
Έμπειρο μέλος
"Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
Απ: Νέα Ημερομηνία Συνάντησης
«
Απάντηση #56 στις:
Ιουνίου 04, 2007, 08:55:01 am »
Tweet
Ελπίζω να είδατε την ανακοίνωση της συνάντησης μας στην alfavita. Την έστειλα και στην edra αλλά δεν έχει ανέβει. Θα ξαναπροσπαθήσω και σήμερα. Έτυχε να μιλήσω και με κάποιους από την alfavita και είπαμε διάφορες ιδέες που θα μας μας βοήθησουν σε επίπεδο ανακοινώσεων - ενημερώσεων - επικοινωνίας. Από εκεί και πέρα, ίσως, στην ανακοίνωση θα έπρεπε να υπάρχουν κάποια τηλέφωνα και mail προκειμένου να επικοινωνήσει κάοιος μαζί μας. Αν συμφωνείτε, όσοι θέλετε, δηλώστε τέτοιου είδους στοιχεία, προκειμένου να μπουν συμπληρωματικά.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 10:28:19 »
BOEMISSA
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #57 στις:
Ιουνίου 04, 2007, 11:09:39 am »
Πολύ χαίρομαι που η ιδέα τόσων μηνών αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Φυσικά και τη διάβασα την ανακοίνωση και θα ήθελα για ακόμη μια φορά να σε συγχαρώ CHRISOYLA για το πνεύμα αγωνιστικότητας που σε διακρίνει. Ελπίζω να δώσουμε όσο γίνεται περισσότεροι το "παρών" σε αυτή τη συνάντηση που καταφέραμε να την οργανώσουμε μέσα από αυτό το φόρουμ. Δε συμφωνείς να παραπέμψουμε όσους ενδιαφέρονται στο δικό μας φόρουμ; άλλωστε εμείς θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία.
οι υπόλοιποι συνάδελφοι τι έχουν να προτείνουν;
Καταγράφηκε
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο
CHRISOYLA
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #58 στις:
Ιουνίου 04, 2007, 11:22:36 am »
Πρόβλημα εγώ δεν έχω. Δεν μπορούμε, όμως, να δημοσιεύσουμε τη διεύθυνση μιας άλλης σελίδας στην alfavita. Θα θεωρηθεί σαν διαφήμιση.
Καταγράφηκε
Syllas
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
«
Απάντηση #59 στις:
Ιουνίου 04, 2007, 01:29:51 pm »
Συνάδελφοι, χαίρομαι που οργανωθήκαμε επιτέλους και η συνάντηση για ενιαίο σύλλογο αδιορίστων θα πραγματοποιηθεί. Από την άλλη λυπάμαι που εγώ δε θα μπορέσω να έρθω από Θεσ/νίκη, οι οικογενειακές μου υποχρεώσεις δεν το επέτρεψαν για την συγκεκριμένη ημερομηνία. Η πρωτοβουλία στο φόρουμ για αντίστοιχη συνάντηση στη Θεσ/νίκη δεν έπιασε τόπο. Ελπίζω όμως να μπορέσουν όσο γίντεται περισσότεροι συνάδελφοι από
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 10:28:19 »
CHRISOYLA
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #60 στις:
Ιουνίου 05, 2007, 12:00:46 pm »
Στην alfavita υπάρχει το κείμενο της πρωτοβουλίας συναδέλφων για επιτροπή αδιορίστων στο Ρέθυμνο
Καταγράφηκε
BOEMISSA
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #61 στις:
Ιουνίου 05, 2007, 02:47:26 pm »
Την είδα την ανακοίνωση και πολύ χάρηκα. Ελπίζω οι συνάδελφοι να μας ενημερώσουν για τα αποτελέσματα της συγκέντρωσής τους. Νομίζω πως η ΛΟΥΛΟΥ είναι από Κρήτη και μπορεί να μας δώσει τα νέα τους. Με εμάς τι γίνεται, θα υπάρξει συμμετοχή; Πόσοι από το δικό μας φόρουμ θα έρθετε; Πιστεύετε πως θα πρέπει να ξαναβάλουμε την ανακοίνωση στην alfavita;
Καταγράφηκε
CHRISOYLA
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #62 στις:
Ιουνίου 05, 2007, 03:09:55 pm »
Το Σαββατοκύριακο συναντήθηκα με έναν από τους συναδέλφους της Κρήτης και πλεόν τις ανακοινώσεις τους μου τις στέλνουν. Ίσως, έρθει κάποιος από αυτούς στη δική μας συνάντηση. Όσο για τη συμμετοχή στις 17/6 θεωρώ ότι κάτι θα καταφέρουμε. Χαρακτηριστικό είναι ότι με ενημέρωσαν από το ΣΕΦΚ ότι παίρνουν τηλέφωνο στα γραφεία και τους ρωτάν για τη συνάντηση, νομίζοντας ότι τη διοργανώνει ο ΣΕΦΚ. Για αυτό και άλλαξε η διατύπωση της δικής μας, αν πρόσεξες, σήμερα.
Καλό είναι να ξαναμπει η ανακοίνωση και την άλλη βδομάδα, αν και ακόμα φαίνεται. Πιστεύω, όμως, πως πρέπει να συμπληρωθεί με ηλεκτρονικές διευθύνσεις,ακόμα και όλων όσων συζητάμε εδώ.
Καταγράφηκε
eleftheria
Επισκέπτης
«
Απάντηση #63 στις:
Ιουνίου 05, 2007, 03:24:38 pm »
Καλό είναι να δώσετε κάποια στοιχεία επικοινωνίας όσοι είσαστε από Αθήνα γιατί τους υπόλοιπους και να μας ρωτάνε λίγα θα μπορούμε να τους πούμε.
Καταγράφηκε
CHRISOYLA
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #64 στις:
Ιουνίου 06, 2007, 02:37:14 pm »
Τι ησυχία είναι αυτή , βρε παιδιά;
Στην ανακοίνωση της επόμενης βδομάδας εκτός από δικό μου mail, ovidius, να δημοσιεύσω και το δικό σου; Δεν ξέρω ποιοι άλλοι είναι από Αθήνα.
Καταγράφηκε
Pixie
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #65 στις:
Ιουνίου 06, 2007, 10:45:36 pm »
Χρυσούλα, δώσε αυτό:
adioristoi1@gmail.com
Καταγράφηκε
http://istorialykeiou.blogspot.gr
BOEMISSA
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #66 στις:
Ιουνίου 08, 2007, 10:33:16 am »
Καλημέρα! Σε μια εβδομάδα από τώρα είναι η συνάντησή μας.Όπως έχει ανακοινωθεί επίσημα και στην alfavita καλούνται οι αδιόριστοι όλων των ειδικοτήτων, γι' αυτό περιμένουμε να έρθουν συνάδελφοι και μέσα από αυτό το φόρουμ που έχουν δει τις συζητήσεις μας.
Νομίζω πως σήμερα θα γίνει αντίστοιχη συνάντηση στην Κρήτη. Ελπίζω να μας ενημερώσουν οι συνάδελφοι για τις αποφάσεις τους. Από την ερχόμενη εβδομάδα νομίζω πως μπορούμε να αρχίζουμε να συζητάμε και για τη δική μας συνάντηση. Να κάνουμε ένα πλάνο για τα θέματα που θα συζητηθούν. Σήμερα διάβασα τις διεκδικήσεις των τριτέκνων, οι οποίοι δεν αρκούνται στο χώρο των αναπληρωτούν και απαιτούν μόνιμο διορισμό. Να δείτε που θα πετύχουν τις διεκδικήσεις τους,είναι και οι ισχυροί ψηφοφόροι.
Καταγράφηκε
nikosp
Νέο μέλος
Φύλο:
Μπα, λατρεύω άλλα πράγματα
«
Απάντηση #67 στις:
Ιουνίου 09, 2007, 10:15:55 pm »
Για τη συνάντηση στο Ρέθυμνο (κάλεσμα και αποτελέσματα κλπ) έγραψα στο topic περί συλλόγου αδιορίστων που είναι στα γενικά του ΑΣΕΠ (και όχι ειδικά στους Φιλόλογους), ελπίζω να τα είδε όποιος ενδιαφέρεται. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να είμαι στην Αθήνα τις 17 να σας τα πω κι από κοντά -το πρόβλημα είναι ότι θα έρθει ο αδερφός μου στο Ρέθυμνο αλλά πιστεύω ότι θα είμαι. Α, και μην διανοηθεί κανείς να έρθει μόνος (από τους Αθηναίους τουλάχιστον). Τουλάχιστον με έναν φίλο/φίλη μαζί, το στόμα στόμα συνεχίζει να δουλεύει καλύτερα από τα ηλεκτρονικά κλπ καλέσματα.
Καταγράφηκε
eleftheria
Επισκέπτης
«
Απάντηση #68 στις:
Ιουνίου 09, 2007, 10:45:39 pm »
nikosp, εγώ είχα πείσει κάποια άτομα να έρθουν αλλά ένας-ένας σιγά σιγά μου τη κάνει... είμαστε και μακριά βλέπεις εμείς.
Δηλαδή αν είναι να ρθω μόνη μου δεν με θέλετε;;;
Καταγράφηκε
CHRISOYLA
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #69 στις:
Ιουνίου 11, 2007, 08:53:27 am »
Γεια σας!!! Σε λίγες μέρες φτάνει και η δική μας σειρά!!! Έμαθα τα του Ρεθύμνου και χάρηκα πολύ. Φαίνεται τελικά πως η αναγκαιότητα της συγκρότησης συλλόγου και της κοινής δράσης είναι κάτι που το νιώθουμε πολλοί. Έχω μιλήσει με αρκετό κόσμο, ο οποίος θα έρθει στη συζήτηση. Πήρα την πρωτοβουλία και κάλεσα και μια συναδέλφισσα φιλόλογο, η οποία ήταν και στην προηγούμενη ένωση αδιορίστων (ΠΕΑΕ) και δυστυχώς, είναι ακόμα αδιόριστη,ώστε να μας μεταφέρει μια προηγούμενη εμπειρία. Θα έρθουν και κάποια μέλη του ΣΕΦΚ. Σκεφτόμουν μήπως θα ήταν χρήσιμο να έρθει και κάποιος από τους μόνιμους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να αρχίσουμε να έχουμε και επαφή με τους συναδέλφους ως πρωτοβουλία, αλλά και ως μια περαιτέρω πληροφόρηση;
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
3
4
5
6
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Διάφορα θέματα αδιόριστων
(Συντονιστές:
Χριστίνα
,
nikolopol
,
victor123
,
Stelios
)
Νέα Ημερομηνία Συνάντησης Αδιορίστων Εκπ/κών (2007)