0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, δικαίωμα διορισμού όπως το γνωρίζαμε γι' αυτούς δεν υφίσταται. Πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε με αυταπάτες και να αποφασίσουμε ΜΑΖΙΚΑ να ξεσηκωθούμε, αν θέλουμε να ανακόψουμε αυτήν την πορεία ισοπέδωσης των πάντων στην εκπαίδευση κάτω από τη σημαία της κρίσης.Αυτοί έχουν σκοπό να μην κάνουν σχεδόν καθόλου διορισμούς. Σε λίγο θα μας πείσουν πως το ΔΝΤ αποφάσισε να μη γίνουν διορισμοί κι έτσι όπως έχουν προετοιμάσει το κλίμα με τη βοήθεια των σιχαμερών ΜΜΕ θα το χάψουμε κι αυτό.Έχουν σκοπό μέσω ηλεκτρονικής βάσης από Σεπτέμβρη να βλέπουν όλα τα κενά και τις υπεραρισθμίες και να αποφασίζεται έτσι η συμπλήρωση ωραρίου και υπερωριών των μονίμων με χρήση στο έπακρο των β' αναθέσεων και της δεύτερης ειδικότητας. Κι όταν λέμε "δεύτερη ειδικότητα" εννοούμε πως αν υπάρχει στο σχολείο μόνιμος που είναι παράλληλα πχ μαθηματικός και πληροφορικάριος θα διδάσκει ο ίδιος και πληροφορική και ο κανονικός πληροφορικάριος θα εκτοπίζεται. Αυτά και άλλα πολλά έχουν κατά νου. Πράγμα που σημαίνει πως δε θα μείνει ούτε ψιχουλο για νεοδιόριστους, αναπληρωτές, ωρομισθίους.
Παράθεση από: podiki στις Απριλίου 28, 2010, 12:49:57 amΕγω δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα , θεωρητικά του χρόνου συμπληρώνω τους μήνες για διορισμο (ένας μήνας μου λείπει ).Θα μετρήσει ο μήνας αν δουλέψω του χρόνου ή θα πάει στο βρόντο ?Ποιους μήνες συμπληρώνεις ακριβώς του χρόνου?
Εγω δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα , θεωρητικά του χρόνου συμπληρώνω τους μήνες για διορισμο (ένας μήνας μου λείπει ).Θα μετρήσει ο μήνας αν δουλέψω του χρόνου ή θα πάει στο βρόντο ?
.
Γιατί περιμέναμε να μην ψηφιστεί;
Δεν μπορώ να ακούω ότι θα γίνουν απεργίες για το θέμα των υπερωριών ή για το θέμα των προσλήψεων. Εάν υπάρχουν ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της τάξης, τη λειτουργία του σχολείου, τον μαθητή και το γονιό, είμαι ανοιχτή να τα δεχθώ και να αλλάξουμε όλο το νομοσχέδιο».Αυτό είπε η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στον ΦΛΑΣ ενώ για τη στάση του ΚΚΕ τόνισε: «Χθες στη