0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:45:49 pmΠαράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:39:42 pmTελικά αυτό το θέμα (Δηλώσεις Διαμαντοπούλου) ενώ ξεκίνησε ως το χειρότερο και το πιο τρομοκρατικό...κατέληξε να γίνει το καλύτερό μου! Keep writing... (Λέτε να συμβεί και κάτι άλλο αναλογικά; Αρχικά δε θέλαμε την Αννούλα κι όταν φύγει να κλαίμε με μαύρο δάκρυ, να κάνουμε πορείες και απεργίες πείνας, για να παραμείνει;;Χρείάζεται να σας πω ότι από μικρό παιδί μου άρεσαν οι ταινίες και τα βιβλία επιστημονικής φαντασίας;Τώρα εξηγούνται πολλά αλλά το να κλαίμε για την Άννα ξεπερνά κάθε νοσηρή φαντασία...
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:39:42 pmTελικά αυτό το θέμα (Δηλώσεις Διαμαντοπούλου) ενώ ξεκίνησε ως το χειρότερο και το πιο τρομοκρατικό...κατέληξε να γίνει το καλύτερό μου! Keep writing... (Λέτε να συμβεί και κάτι άλλο αναλογικά; Αρχικά δε θέλαμε την Αννούλα κι όταν φύγει να κλαίμε με μαύρο δάκρυ, να κάνουμε πορείες και απεργίες πείνας, για να παραμείνει;;Χρείάζεται να σας πω ότι από μικρό παιδί μου άρεσαν οι ταινίες και τα βιβλία επιστημονικής φαντασίας;
Tελικά αυτό το θέμα (Δηλώσεις Διαμαντοπούλου) ενώ ξεκίνησε ως το χειρότερο και το πιο τρομοκρατικό...κατέληξε να γίνει το καλύτερό μου! Keep writing... (Λέτε να συμβεί και κάτι άλλο αναλογικά; Αρχικά δε θέλαμε την Αννούλα κι όταν φύγει να κλαίμε με μαύρο δάκρυ, να κάνουμε πορείες και απεργίες πείνας, για να παραμείνει;;