0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν πραγματικά είχαν τόση δυναμη οι κατάρες μας γιατί ζουν ακόμη....? Συμφωνώ με Landau.Αφού εκείνοι δεν ενδιαφερονται για κανεναν αλλον περαν του εαυτού τους εμείς γιατί να νοιαστούμε??Τουλαχιστον εκείνους τους περιμένει το Μεμοριαλ για τη θεραπεία...Αλίμονο σε μας μην τύχει και αρρωστήσουμε!
Τι λε ρε που θα φοβηθώ να καταρστώ τη Διαμαντοπούλου και όλη της την κλίκα?Αυτή φοβήθηκε μην παν χαμένοι οι κόποι μας όταν διέγραφε προυπηρεσίες?Νοιάστηκε για τα μωρά που αφήσαμε πίσω για να τρέχουμε στου διαόλου τη μάνα για να δουλέψουμε?Νοιάστηκε για τους άρρωστους γονείς που τους αφήσαμε πίσω να παλεύουν μοναχοί?Νοιάστηκε που τη βγάλαμε με 1 ζευγάρι παπούτσια γιατί έπρεπε να ζούμε 2 και 3 σπίτια?Μωρέ έχει να πέσει πολύ κατάρα ακόμη,πάρα πολύ κατάρα! Ακόμα στην αρχή είμαστε!ΥΓ : Τώρα να δω πόσο μάγκες είναι οι μαθητές μας και οι γονείς τους. Γιατί μέχρι τώρα κάθε χρόνο κάναν εθιμοτυπικά μια βδομάδα τουλάχιστον κατάληψη για ψιλουπήδημα. Φέτος θέλω να τους δω.
Παράθεση από: TEM στις Αυγούστου 12, 2010, 06:24:58 pmΤι λε ρε που θα φοβηθώ να καταρστώ τη Διαμαντοπούλου και όλη της την κλίκα?Αυτή φοβήθηκε μην παν χαμένοι οι κόποι μας όταν διέγραφε προυπηρεσίες?Νοιάστηκε για τα μωρά που αφήσαμε πίσω για να τρέχουμε στου διαόλου τη μάνα για να δουλέψουμε?Νοιάστηκε για τους άρρωστους γονείς που τους αφήσαμε πίσω να παλεύουν μοναχοί?Νοιάστηκε που τη βγάλαμε με 1 ζευγάρι παπούτσια γιατί έπρεπε να ζούμε 2 και 3 σπίτια?Μωρέ έχει να πέσει πολύ κατάρα ακόμη,πάρα πολύ κατάρα! Ακόμα στην αρχή είμαστε!ΥΓ : Τώρα να δω πόσο μάγκες είναι οι μαθητές μας και οι γονείς τους. Γιατί μέχρι τώρα κάθε χρόνο κάναν εθιμοτυπικά μια βδομάδα τουλάχιστον κατάληψη για ψιλουπήδημα. Φέτος θέλω να τους δω.Όχι βέβαια, κανέναν δεν ένοιαξε... Και γω στερήθηκα και στερούμαι ακόμη πράγματα που για άλλους είναι δεδομένα, δεν είσαι μόνη...Όσο για το τι θα γίνει τον Σεπτέμβρη, έχω πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ περιέργεια, πολύ μεγάλη...
Ο Θεός,με τον οποίο τελευταία (αν υπάρχει) έχω κάποιες διαφορές,αγαπάει τον κλέφτη,αγαπάει όμως και το νοικοκύρη.