0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
30km
μεχρι να γινει Αθηνα - Πατρα εχουμε ακομα!
Kοιμάται και η σύζυγος ..., να την ρωτήξω ..!Εμένα , πάλι, μου έχουν πει πως έκανα 2 κόρες , λόγω αθλητισμού ..., αδυνατίζω μου είπαν το ...., με το συμπάθιο ...! Τι λέμε ρε Κοζζι ..., πότε θα μπούμε κι εμείς σ' ένα ΘΕΜΑ ...!!!
συγγνωμη που επεμβαινω ειναι σιγουρο αυτο για να κανει κανεις κορη;;;;;΄η κανετε πλακα;;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 03:52:43 pmσυγγνωμη που επεμβαινω ειναι σιγουρο αυτο για να κανει κανεις κορη;;;;;΄η κανετε πλακα;; ποιο απ'ολα? το τυρι, το αλατι, τα οσπρια η το αλλο που δεν εχει σχεση με τη διατροφη?
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 03:52:43 pmσυγγνωμη που επεμβαινω ειναι σιγουρο αυτο για να κανει κανεις κορη;;;;;΄η κανετε πλακα;; Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 03:54:24 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 03:52:43 pmσυγγνωμη που επεμβαινω ειναι σιγουρο αυτο για να κανει κανεις κορη;;;;;΄η κανετε πλακα;; ποιο απ'ολα? το τυρι, το αλατι, τα οσπρια η το αλλο που δεν εχει σχεση με τη διατροφη?τόσο φαί ..., το καρβέλι εσύ ..., πεινασμένη ...
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 03:49:56 pmKοιμάται και η σύζυγος ..., να την ρωτήξω ..!Εμένα , πάλι, μου έχουν πει πως έκανα 2 κόρες , λόγω αθλητισμού ..., αδυνατίζω μου είπαν το ...., με το συμπάθιο ...! Τι λέμε ρε Κοζζι ..., πότε θα μπούμε κι εμείς σ' ένα ΘΕΜΑ ...!!!κι εγω που δεν εκανα τοοοοοοοοοοοοσο αθλητισμο , πώς στο διαολο το αδυνατισα,ε ??( κι οσο για τον ποθο να μπουμε σε καποιο θεμα, μας βλεπω πρωτους στο ΑΝΑΘΕΜΑ )