0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mardz στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:49:13 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:46:18 pmΠαράθεση από: mardz στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:41:52 pmΠαράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:38:46 pmΠαράθεση από: mokrina στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:22:21 pmΝεα αναπληρωτρια υπουργος παιδειας η Φωφη!!!!!!!!!!!για αυτή, ως αναπληρώτρια....δεν έχει μεταβατικό στάδιο;ασέπ;τίποτα;σε πόσες φάσεις θα την πάρουν;σε ποιον πίνακα ανήκει;όργωσε την ελλάδα και αυτή; δεν χρειαζονται ολες αυτες οι τυπικες περγαμηνες ειναι απο το γεννος του "αειμνηστου " Γεννηματα τον πατερα των ΕΣΥσσσσ...ελαχιστο σεβασμο...( μπορει να μην ξερεις πολλα για το μακαριτη, αλλα ,πιστεψε με, αξιζει να μαθεις...)διορισμενος εισαι ;που κολλαει αυτη η παπαρια παλι ??μαλλον σας ζαλισε η πολυωρη αποβλακωση εδω....βγειτε καμια βολτιτσα, αυριο απογευμα οι αναπληρωτες..
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:46:18 pmΠαράθεση από: mardz στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:41:52 pmΠαράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:38:46 pmΠαράθεση από: mokrina στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:22:21 pmΝεα αναπληρωτρια υπουργος παιδειας η Φωφη!!!!!!!!!!!για αυτή, ως αναπληρώτρια....δεν έχει μεταβατικό στάδιο;ασέπ;τίποτα;σε πόσες φάσεις θα την πάρουν;σε ποιον πίνακα ανήκει;όργωσε την ελλάδα και αυτή; δεν χρειαζονται ολες αυτες οι τυπικες περγαμηνες ειναι απο το γεννος του "αειμνηστου " Γεννηματα τον πατερα των ΕΣΥσσσσ...ελαχιστο σεβασμο...( μπορει να μην ξερεις πολλα για το μακαριτη, αλλα ,πιστεψε με, αξιζει να μαθεις...)διορισμενος εισαι ;
Παράθεση από: mardz στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:41:52 pmΠαράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:38:46 pmΠαράθεση από: mokrina στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:22:21 pmΝεα αναπληρωτρια υπουργος παιδειας η Φωφη!!!!!!!!!!!για αυτή, ως αναπληρώτρια....δεν έχει μεταβατικό στάδιο;ασέπ;τίποτα;σε πόσες φάσεις θα την πάρουν;σε ποιον πίνακα ανήκει;όργωσε την ελλάδα και αυτή; δεν χρειαζονται ολες αυτες οι τυπικες περγαμηνες ειναι απο το γεννος του "αειμνηστου " Γεννηματα τον πατερα των ΕΣΥσσσσ...ελαχιστο σεβασμο...( μπορει να μην ξερεις πολλα για το μακαριτη, αλλα ,πιστεψε με, αξιζει να μαθεις...)
Παράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:38:46 pmΠαράθεση από: mokrina στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:22:21 pmΝεα αναπληρωτρια υπουργος παιδειας η Φωφη!!!!!!!!!!!για αυτή, ως αναπληρώτρια....δεν έχει μεταβατικό στάδιο;ασέπ;τίποτα;σε πόσες φάσεις θα την πάρουν;σε ποιον πίνακα ανήκει;όργωσε την ελλάδα και αυτή; δεν χρειαζονται ολες αυτες οι τυπικες περγαμηνες ειναι απο το γεννος του "αειμνηστου " Γεννηματα τον πατερα των ΕΣΥ
Παράθεση από: mokrina στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:22:21 pmΝεα αναπληρωτρια υπουργος παιδειας η Φωφη!!!!!!!!!!!για αυτή, ως αναπληρώτρια....δεν έχει μεταβατικό στάδιο;ασέπ;τίποτα;σε πόσες φάσεις θα την πάρουν;σε ποιον πίνακα ανήκει;όργωσε την ελλάδα και αυτή;
Νεα αναπληρωτρια υπουργος παιδειας η Φωφη!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:56:29 pmΠαράθεση από: mardz στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:49:13 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:46:18 pmΠαράθεση από: mardz στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:41:52 pmΠαράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:38:46 pmΠαράθεση από: mokrina στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:22:21 pmΝεα αναπληρωτρια υπουργος παιδειας η Φωφη!!!!!!!!!!!για αυτή, ως αναπληρώτρια....δεν έχει μεταβατικό στάδιο;ασέπ;τίποτα;σε πόσες φάσεις θα την πάρουν;σε ποιον πίνακα ανήκει;όργωσε την ελλάδα και αυτή; δεν χρειαζονται ολες αυτες οι τυπικες περγαμηνες ειναι απο το γεννος του "αειμνηστου " Γεννηματα τον πατερα των ΕΣΥσσσσ...ελαχιστο σεβασμο...( μπορει να μην ξερεις πολλα για το μακαριτη, αλλα ,πιστεψε με, αξιζει να μαθεις...)διορισμενος εισαι ;που κολλαει αυτη η παπαρια παλι ??μαλλον σας ζαλισε η πολυωρη αποβλακωση εδω....βγειτε καμια βολτιτσα, αυριο απογευμα οι αναπληρωτες..απογευμα ;ειναι σιγουρο ;εισαι αποσπασμενος εκει ;
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 12:01:28 amσυγνωμη κυριε kozzi...να ρωτησω κατι? εγω που βγηκα μια βολτιτσα μπορω να κατσω ακομα λιγο?ναι παιδι μου, να καθησεις. αλλα χωρις φασαρια, συμφωνοι?
συγνωμη κυριε kozzi...να ρωτησω κατι? εγω που βγηκα μια βολτιτσα μπορω να κατσω ακομα λιγο?
και εν'οψει της νεας φασης να μη τα χαλασω με κανα αποσπασμενο σε υπουργειο θα πω οτι η πορεια αυτης της κοπελας δειχνει οτι δεν πηρε τιποτα απο τον πατερα της .με το συμπαθιο θα το πω οπως το λενε στο χωριο μου εκει που εκανε την αναγκη του ο πατερα της φυτρωσε αυτη
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 12:08:07 amΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 12:01:28 amσυγνωμη κυριε kozzi...να ρωτησω κατι? εγω που βγηκα μια βολτιτσα μπορω να κατσω ακομα λιγο?ναι παιδι μου, να καθησεις. αλλα χωρις φασαρια, συμφωνοι?Συγνώμη !!! Συγνώμη λέω !!!!!!!! Εγώ που δεν έχω καμία σχέση με την εκπαίδευση (δανείζομαι τον λογαριασμό μιας φίλης) μπορώ να παρακολουθήσω το μάθημα??? Δε θα κάνω φασαρία..!
Παράθεση από: mardz στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 12:19:22 amκαι εν'οψει της νεας φασης να μη τα χαλασω με κανα αποσπασμενο σε υπουργειο θα πω οτι η πορεια αυτης της κοπελας δειχνει οτι δεν πηρε τιποτα απο τον πατερα της .με το συμπαθιο θα το πω οπως το λενε στο χωριο μου εκει που εκανε την αναγκη του ο πατερα της φυτρωσε αυτηΕίναι βιολογικής καλλιέργειας...
Παράθεση από: tzoulia στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 12:17:48 amΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 12:08:07 amΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 12:01:28 amσυγνωμη κυριε kozzi...να ρωτησω κατι? εγω που βγηκα μια βολτιτσα μπορω να κατσω ακομα λιγο?ναι παιδι μου, να καθησεις. αλλα χωρις φασαρια, συμφωνοι?Συγνώμη !!! Συγνώμη λέω !!!!!!!! Εγώ που δεν έχω καμία σχέση με την εκπαίδευση (δανείζομαι τον λογαριασμό μιας φίλης) μπορώ να παρακολουθήσω το μάθημα??? Δε θα κάνω φασαρία..!ελα να καθησουμε σε μια γωνιτσα και μη βγαλεις αχνα γιατι ο κυριος kozzi μαλωνει
μονο η τζουλια λειπει απο το υπουργειο για να εχουμε ολοκληρωσει την εικονα του ανασχηματισμου
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 12:21:23 amΠαράθεση από: tzoulia στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 12:17:48 amΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 12:08:07 amΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 12:01:28 amσυγνωμη κυριε kozzi...να ρωτησω κατι? εγω που βγηκα μια βολτιτσα μπορω να κατσω ακομα λιγο?ναι παιδι μου, να καθησεις. αλλα χωρις φασαρια, συμφωνοι?Συγνώμη !!! Συγνώμη λέω !!!!!!!! Εγώ που δεν έχω καμία σχέση με την εκπαίδευση (δανείζομαι τον λογαριασμό μιας φίλης) μπορώ να παρακολουθήσω το μάθημα??? Δε θα κάνω φασαρία..!ελα να καθησουμε σε μια γωνιτσα και μη βγαλεις αχνα γιατι ο κυριος kozzi μαλωνειπου εισαι Αριστο να με δεις !!!!!!!!!!!!!!!!!μεγαλεια εδω με τα μικρα !!! ελα σε λεωωωωωω, κι ας ειμαστε παλι εκτος θεματος!
Παράθεση από: mardz στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 12:23:19 am μονο η τζουλια λειπει απο το υπουργειο για να εχουμε ολοκληρωσει την εικονα του ανασχηματισμουέτσι ακριβώς mardz.....έγραψες!!!!χθες έζησα το εξής περιστατικό:πρώην υποψήφια βουλευτής του κυβερνώντος κόματος, κάθισε σε διπλανό τραπέζι σε ένα cafe'......πληροφοριακά, αυτό δεν το ήξερα, είναι πλέον σε μια επιτροπή και πληρώνεται μισθό (αποζημίωση τη λένε)και εισητήρια και κινητό και ξενοδοχεία...όλα από εμάς τους ανυποψίαστους πολίτες!!!(δεν εκλέχθηκε βλέπετε)της φωνάζει κάποιος: "Σάσα!!!(το όνομά της).....να με βάλεις στο ΕΣΠΑ!!! να ανοίξω μπουρδ@@ο πολυτελείας......άλλωστε, το κόμμα σου, ξέρει πώς στήνεται...αφού έκανε ήδη το κράτος μπουρ@@@λο!!!!"το τι γέλιο έπεσε στο μαγαζί, δε λέγεται.......πληροφοριακά, γελούσε και αυτή κανονικότατα με τα χάλια του κράτους...άλλωστε, τι χάνει; για τη φουκαριάρα τη μάνα της....έχει μισθό από το κράτος σε αυτή την επιτροπή στην αθήνα!!!!
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 12:29:14 amΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 12:21:23 amΠαράθεση από: tzoulia στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 12:17:48 amΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 12:08:07 amΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 12:01:28 amσυγνωμη κυριε kozzi...να ρωτησω κατι? εγω που βγηκα μια βολτιτσα μπορω να κατσω ακομα λιγο?ναι παιδι μου, να καθησεις. αλλα χωρις φασαρια, συμφωνοι?Συγνώμη !!! Συγνώμη λέω !!!!!!!! Εγώ που δεν έχω καμία σχέση με την εκπαίδευση (δανείζομαι τον λογαριασμό μιας φίλης) μπορώ να παρακολουθήσω το μάθημα??? Δε θα κάνω φασαρία..!ελα να καθησουμε σε μια γωνιτσα και μη βγαλεις αχνα γιατι ο κυριος kozzi μαλωνειπου εισαι Αριστο να με δεις !!!!!!!!!!!!!!!!!μεγαλεια εδω με τα μικρα !!! ελα σε λεωωωωωω, κι ας ειμαστε παλι εκτος θεματος!αρίστε....κατσε εκει που είσαι......ο kozzi θέλει να σε μπλεξει......μην τον ακούς